Monday 26 December 2011

Pitanja pitati svoju djevojku

Gospodo, imate ljubav i naklonost od najljepših svjetskih žena će vam pomoći da pisati svoj život stih. Ne morate biti pametan geek upoznati ženu volite. Iskren i promišljena pitanja će vam pomoći da znate svoj dama ljubav čak i bolje. Postavljajte pitanja na svoju djevojku kad osjetite da je pravo vrijeme. Recimo, kada su na kavi, to je sumrak i sunce je postavljanje, što možete ju pitati? Jednostavno, ju pitati što ona osjeća o postavljanju ned Pitanje je jednostavno, odgovor iako je teško. Postoje neke vrlo dobra pitanja pitati svoju djevojku, koja može početi vrlo romantičan razgovor.
Pitanja pitati svoju djevojku da upozna njoj, odnos i ljubav, oni kažu da je put za dobivanje poznaju jedan drugog. Your pitanja mogu biti glupa, jednostavno, glup ili osjetljiva. Pitajte ih odmah. ; Pričaj mi o obitelji? , Pa kako si odrasti? , Koji je vaš omiljeni cvijet? , Koji je vaš omiljeni brand kave? , Što vam je omiljena čokolada? , Koji ti je omiljena pjesma? ; Tko je vaš omiljeni rock zvijezda? ; Tko je bolje Tom Cruise i Tom Hanks? , Koji je vaš omiljena boja? , Koja je Vaša ideja savršenog dana? , Što je vaš san posla? , Tko je tvoj idol? ; Koju vrstu glazbe volite? , Što je bio prvi dojam da ste imali o mene? ; Kakvi su vaši omiljeni sport? , Na slobodnu večer, što biste željeli učiniti? , Jesi li ikad udario još jedan dečko? Kakav je to osjećaj? ; Turn off? (Nikad ne pita privlači me, ili ona vam mogu bušiti), nema kraja na popis slučajnim pitanja pitati svoju djevojku. Uz svaki odgovoriti, dobit ćete saznati nešto više o njoj. Možete pokupiti jednostavne stvari iz takvih odgovora. Primjerice, želite dar joj lijep koktel haljinu, neka to bude u boji da ona stvarno voli. Ili želite da se njezina vanjska strana za kavu, možete otići na njoj omiljeno mjesto. Više o zabavno pitanja pitati svoju djevojku.
Pitanja pitati svoju djevojku o odnosu, Romantični pitanja pitati svoju djevojku, može biti u odnosu na ništa o vezi. Da bi se vrlo iskren, neke od tih pitanja mogu izaći biti jako ozbiljan i na taj način, biti iskren dok je molba takva pitanja. Iskrenost i poštenje jako su dvije važne stvari koje bi vam osoba zaista zalaže za svoju ljubav. Izbjegavajte šala o tim pitanjima. Nemojte biti nepošteni. Sjeti se, ljubav je sveta. ; Li učiniti sretnim? ; Iskreno i ozbiljno koje je jedna pogreška u meni da mrziš najviše, a ja mogu to ispraviti? : 'Ako dati šansu, što biste željeli promjene koje se već dogodilo u prošlosti? , Kada ste se zaljubiti u mene? , Da li vas impresionirati? (Možda zvuči glupo); Vjerujete li da ja sam tvoja srodnu dušu? , Vjeruješ li u Boga? , Kad molite, koga se molite za? , Mislite li da / mislite da ja sam pošten u srcu? , Koji ti je omiljeni romantične scene iz knjige ili filma? ; Pitanja pitati svoju djevojku prije braka, institucija braka je sveto slavlje ljubavi. To je jedan od najvažnijih događaja u životu. Ako ste sudjelovali i planiraju oženiti, postoji samo jedno pitanje koje možete ju pitati, "Jesi li sretan? '. Također možete uzeti priliku raspravljati o nekim vrlo važnim stvarima o bračni život. Na primer, medeni mjesec, djecu, svoj dom i kako mislite da vode svoj život zajedno. Paint sliku sreće za nju. Ovdje su neka od pitanja koja možete pitati nju prije braka. , Kako želite da bude vjenčanje? , Jesam li vaš san tip? ; Koju vrstu glazbe bi vam se sviđa za vjenčanje? , Što je svoj san medeni odredište? ; Koliko djece želite imati? ; Opišite svoj san doma. ; Kojim bi vrijeme želiš da se vrati s posla? ; Koja je tvoja ideja da sretno oženjen? ; Ispričat ću vam tajnu, ljubavi netko je lako, ali da je voljeno nije. Koristite ove pitanja pitati svoju djevojku joj znati, razumjeti ju, te joj dati ono što ona žudi za, svoju ljubav. Sjeti se da si sretan da je nema od vaše strane.

No comments:

Post a Comment