Tuesday 20 December 2011

Konvekcija Pećnica

A convectional pećnica, radovi na nekoliko osnovnih mehanizama kao korištenjem zračenja topline koja izvire iz vrha i / ili dnu površine na toplo u pećnicu. Postoji unutarnjeg ventilatora unutar pećnicu da cirkuliše vrući zrak, stvarajući ravnomjerno grijanim okruženje za hranu. Dakle, namirnice poput mesa i pekarskih proizvoda imaju stalan opskrbu toplinskom energijom i okolnih im prodorne, pomažući im da kuhati brže. These peći uglavnom se koriste u profesionalnim kuhinje, a time, postoji mnogo stvari koje morate imati na umu dok ih koristi. Iako su vrlo povoljno, brigu o njihovih dijelova, je najvažnija stvar koju morate zapamtiti. Stoga, iz sljedećih konvekcijske pećnice recenzije i informacije, pogledajte kako koristiti neke od najboljih konvekcije pećnice.
Konvekcija Pećnica Kuhanje
Kao što je spomenuto, konvekcija peći koriste se za profesionalnu kuhanje poput restorana i hotela, tako, stručnjaci i proizvođači preporučuju podešavanje receptima na dva načina. Možete smanjiti pećnicu na temperaturu od 25 stupnjeva ili skratiti vrijeme kuhanja za četvrtinu. Let's pogledajte na konvekcija peći za kuhanje i osnove nekoliko recepata koje mogu biti izrađene u njoj.
Kako to Kuhati u konvekcija pećnica? , Kao konvekcijske pećnice korištenje topline na učinkovitiji način, hrana kuhani u njemu ne uzeti duži vremenski period. ; Tako, možete postaviti vrijeme kuhanja za hranu 10 do 15 minuta manje od stvarne vrijeme kuhanja za recept, i oni će biti kuhani sasvim u redu. , Drugi način smanjenja vrijeme kuhanja uz pomoć pećnici konvekcija toster, je podešavanje temperature u pećnici tako da kuhanje je brže. ; Ako ste kuhanje bilo koje vrste mesa, riba, povrće i pečenje robe, imajte na umu, temperature za sve to su različite, zajedno sa svojim kuhanje puta. Stoga, pobrinite se da pogledajte kuhanje konvekcija peći voditi i napraviti postavke prema hrani. , Većina pećnice, mogu vam omogućiti da kuhati ili peći hranu bez korištenja ventilatora, ako je potrebno, kao što su ovi fanovi su podesiva u smjeru od željenog područja. , Još jedna od prednosti konvekcijske peći da možete imati kolektivni kuhanje i pečenje aranžmane. Ne morate kuhati isti jela opet, ali možete staviti serije od mesa ili kolačića jednom na vrijeme, ako želite da ih sve zajedno kuha. , To ne samo da štedi vrijeme, ali i trud i električne energije, budući da rad na vlasti. ; Konvekcija Pećnica Recepti, da znate što su hrana i jela koja se može kuhani u konvekcija peći, morate se odnose na pretvorbu konvekcija peći grafikon. Ovaj grafikon će vam pokazati različite temperature i vrijeme prilagodbe što se može učiniti za neke recepte, koji bi mogao biti kuhani u konvekcija peći. Doznajte kakve su to ukusne recepte iz sljedećeg popisa. ; Janjetina Shanks s maslinama i kaparima, Sicilijanac stilu Strata; Filo-omotan Brie, pizdek, začinjen Turska Picnic Loaf, Classic purice odnosno Kuhanje Turske u Konvekcija pećnica, Sweet-Hot začinjeno Matice; Pečena riba s Kabocha Coulis, Louisiana Pecan Balls ; Rock Creek Lake Svježe breskve Pita, neke od najboljih konvekcije peći na tržištu koje se koriste za domaće svrhe
Waring-komercijalni nehrđajući čelik Konvekcija Pećnica, SPT SO-2002 Digital Konvekcija Pećnica, Waring-Commercial 0,9 Cu. ft Konvekcija Pećnica, Oster ploča Digitalni Konvekcija Pećnica, Calphalon XL Konvekcija Pećnica, isto tako uzeti kratak pogled na konvekcijske pećnice vs konvencionalne peći.
Konvekcijske peći svakako je najbolja opcija za visoke brzine življenja, koji prakticiraju mnogi danas. Stoga, dobiti jedan za sebe kao što možete spremiti na vrijeme, snagu i napore i učiniti život lakšim!

No comments:

Post a Comment