Thursday 1 December 2011

Bojanje kose za muškarce

Postoje uglavnom tri razloga koji čine čovjeka razmotriti bojanje svoju kosu. On želi sakriti sive dlake, želi donijeti neke promjene na njegovu izgledu, ili želi izgledati trendi i voguish. Bez obzira na uzrok iza razmišljanja bojanje vaše kose i otvaranje ove posebno web stranice na 'boja kose za muškarce', morate imati dobro znanje na boju kose za muškarce i njenih dostupnih tipova. To je jedini način možete odabrati savršenu boja za kosu koja ide uz prirodnu boju kose i boju kože. Današnji članak će vam dati informacije o najboljim bojanje kose kod muškaraca. Naučimo o različitim boju kose za muškarce koje su obično dostupni na tržištu. Pročitajte o odabiru pravo boja kose i boja kose ideje.
Različite vrste boja kose
Izdvajamo: Izdvajamo su kosa boje koji se upotrebljavaju za bojenje male ili debele vlasi kose. Te se niti kose onda su obojene najmanje dvije nijanse svjetliji od ostatka kose. Trebali biste odabrati kose vrhunac koji je komplementaran s prirodnu boju kose. Hair ističe se obično trajna. Međutim, privremeni naglašavajući setove su također dostupni sada-a-dana.Oni su odličan način za dodavanje suptilne boje za kosu. Oni također poboljšati teksturu kose. Možete odabrati funky boje kao crvena, plava, roza, ljubičasta, zlatna, itd. da si hrabar i dramatičan izgled.
Polutrajna: Polu-trajna boja kose su također poznat kao 'mrlje' ili 'pere'. To je zbog toga, polutrajna boja kaput kosu bojanje kemikalija koje se ispiru nakon 6 do 10 sjednice za kosu pranje s šampona. Since dobiti takva boja kose oprati prije nego nova kosa rast može se prikazati, mnogi ljudi ih vole u odnosu na druge vrste boja kose. Ovaj svibanj vam dati dodano prednost uživanje različitih boja kose u kratkom vremenskom razdoblju. Ali postoji jedan nedostatak korištenja polutrajan boja kose. Je to što oni ne sadrže amonijak ili peroksid, i stoga ne može posvijetliti kosu na bilo koji hladu. Imate samo mogućnost dodavanja boja za kosu s polu-permanent hair boje. Pročitajte o privremenom boju kose.
Demi-Stalna: Demi-permanent hair boje su slične polutrajna boja ne moraju amonijaka. Dakle, podjednako polutrajne boje kose, ne možete posvijetliti hladu kosu. Međutim, polu-trajna boja kose potrajati 24 do 26 sjednica pranje kose u potpunosti dobiti oprani. Da biste dodali na njega, oni sadrže malim razinama peroksid, koja vam omogućuje da stvorite više primjetna promjena boje na kosu.
Stalna: Stalna boja kose sadrže i amonijak i peroksid. Oni ulaze u korteksu kosu i stvoriti promjenu koji je teško isprati. Boju koju oblici na kosu je uvijek kombinacija dodano pigmenta i originalni pigment vaše kose. To je razlog zašto jedna boja daje različite nijanse na različitim ljudima. Budući da je učinak proizvodi stalno proizvodi boja kose su dugotrajni, vi ste zapravo morati čekati na svoju kosu da raste da biste dobili osloboditi od njega.
Kao što je spomenuto ranije u ovom članku da trebate odabrati boju kose koji odgovara vašoj koži ton. S obzirom na boju kože, boja kose su kategorizirani kao toplo i hladno. Nema fiksne način saznate koje boju kose tip će vam odgovarati. Frizer ili sličnim stručnim može pomoći da saznate najbolje za vas. Inače, možete koristiti "hit-and-suđenje 'metodu za pronalaženje odgovarajućeg boju kose za sebe. Ako želite isprobati i neke prirodne tvari na boju vaše kose, imate nekoliko mogućnosti. Kane, papar i skuta, čaj i određene bilja može napraviti prirodne kose bojanje za muškarce moguće. Kliknite na prirodne boje za kosu za muškarce kako bi naučili kako koristiti zadani tvari u detaljima.
Vi svibanj uživati ​​čitajući:; Boja kose Trendovi 2010; Boja kose Ideje - dobiti pravo Boja kose za vas: "Ovo su neke od osnovnih informacija o boju kose za muškarce. Hope, možete učiniti najbolje koristiti znanje stečeno od strane ovog članka da se ugodno i šarmantan izgled.

No comments:

Post a Comment