Sunday 25 December 2011

Piercing hrskavice Care

Uho piercinga, pogotovo uho ušna školjka piercinga, je možda najstariji oblik nabadanje ili izmjena tijela. U stvari, u nekim kulturama uho ušna školjka piercinga, pogotovo među djevojčicama se smatra dio tradicije i često se provodi iu vjerskim obredima. Međutim, uho hrskavice piercing je sasvim različit od uho ušna školjka piercinga. Uho piercing hrskavica uključuje gornji dio vanjskom uhu, te je složenije od jednostavnih piercing uho ušna školjka. Usporedbi sa uho režanj piercinga, hrskavica piercinga može potrajati puno duže vremena da ozdravi.
Uho piercing hrskavica može se obaviti na raznim lokacijama vanjskog uha, kao što, tragus, top and preko spirale. Osim hrskavice na uškama piercing, mnogi ljudi vole da probušiti nos hrskavice. Hrskavica piercing je složen proces i tako, ona je zajednička za bilo tko imati niz pitanja i dvojbi o tome. Kao i druge vrste body piercing, piercing previše hrskavica nosi rizik od infekcije i scarring i ti rizici mogu biti malo viši. No, pravilan hrskavicu piercing skrbi može se smanjiti najviše od rizika povezanih s ovom vrstom body piercing. Više o uho piercings.
Hrskavica piercing Rizici i komplikacije
Da biste dobili bolje razumijevanje o hrskavica piercing briga, važno je da imaju osnovno znanje o komplikacije povezane s ovim postupkom. Rizik povezan s bilo koje vrste body piercing je rizik od infekcije i bol, iako to može varirati od osobe do osobe. Međutim, bol povezana s hrskavica piercing je više od obične kože piercing.
Rizik od infekcije je veći u odnosu na kožu piercing, kao hrskavica je mnogo deblji od kože, a također ne isporučuje s istom količinom krvi koja cirkulira kroz kožu. Drugi razlog za infekcije je dugo vrijeme zacjeljivanja povezane s tom vrstom piercing. Dok piercing hrskavica, iglu koristi samo rips kroz hrskavicu, što dodatno može povećati rizik od infekcije, kao i ožiljaka. Ako ne radi ispravno, to piercing može ostaviti vidljiv ožiljak ili kvrga na proboli području. Rizici dobivanja tih potencijalnih komplikacija više, ako je piercing se radi s hrskavica pištoljem. Znati više o hrskavice piercing infekcija.
Kako da se brinu za Hrskavica piercing
Uho piercing nepromjenljiv, kao i uho i nos piercing hrskavice njega je sve o smanjenju rizika od dobivanja gore navedenih komplikacija, uz ubrzanje procesa ozdravljenja. Općenito, hrskavica piercing može trajati 3 mjeseca do 1 godine da ozdravi u potpunosti. Tijekom cijelog perioda liječenja, važno je ne dirati prljavim piercing ili neopranim rukama. Uvijek operite ruke s antibakterijskim soaps prije dodirivanja ili čišćenja piercinga. Nikada ne dopustiti drugima da dodir području, kao dobro.
Slijedeći važan dio hrskavice piercing skrbi čišćenje piercing. Možete očistiti piercing jednom dnevno pomoću antibakterijski sapun. Za prva 3 dana nakon piercing, možete ga očistiti dva puta dnevno. Ali nakon toga, budite sigurni da je čist samo jednom dnevno, jer su tijekom pranje jednostavno iritirati piercing. Za čišćenje piercing najprije operite ruke, i mokro piercing s pamuk loptu natopljenom u običnom vodom. Zatim, nanesite nekoliko kapi antibakterijski sapuna na piercinga, te rad na sapunica uz pomoć pamuk obrisak. Pokušajte popustiti gore i ukloniti s koricom iscjedak s pamuk obrisak, i rotirati nakit nježno u rupu. To će omogućiti sapun do piercinga rupu, i to temeljito očistiti. Pričekajte oko 2 minuta, prije nego ispiranje off sapun s čistom vodom.
Nikada nemojte koristiti tvari kao što su, vodik peroksid, betadine, kuhinjska sol, Epsom soli, metilnog alkohola duh i obrisak for čišćenja hrskavice piercing. Kod hrskavice uha piercing, pravilnu brigu treba poduzeti kako bi se osiguralo da je vaša kosa ne dodiruje piercing i nakit, kao i kosa može izložiti područje infekcije. Možete vezati kosu ispravno prije nego što piercing je učinjeno kako bi bili sigurni da kosa ne dodiruje nakit. Također ne mijenjaju nakit dok se piercing potpuno zacijeli.
Opširnije na:; Piercing Information Hrskavica, da li uha Hrskavica Piercings povrijediti; Dakle, ovo je o hrskavice piercing skrb. Ponekad se, usprkos svim mogućim njegu i mjere opreza, infekcija se može razviti nakon hrskavice piercing. Ako promatrati bilo kakve znakove infekcije piercing kao što su, povećan crvenilo, oteklina i bol uz iscjedak, onda obratite se svojem liječniku odmah, i slijedite upute svog liječnika u vezi zaraženih piercing hrskavice skrb.

No comments:

Post a Comment