Thursday 22 December 2011

Jade Plant Care Upute

Jade biljka briga smatra najlakši i najjednostavniji od svih biljke. It is sočno kao kaktus biljka i može se čuvati u kućama i uredima, kao sreća šarm. Ukoliko ste donijeli doma i jednom se pitate kako se brinuti za Jade biljka, onda Sljedeći paragrafi će Vam dati neke žad biljka briga informacije. Možete pročitati više o uredu biljaka.
Kako da se brinu za Jade bilja?
Latinski naziv za Jade biljka je Crassula argentea, koji je porijeklom iz Južne Afrike. To je popularno biljka u američke domove jer može tolerirati kućanstvo okoliš. Žad biljka je sporo uzgajivač i da će doći do visine od oko 5 noge kad narasla kao zatvoreni biljka. Ako slijedite upute žad biljka briga pažljivo, vaša biljka će rasti u godinama koje dolaze. Nakon mnogo godina, može proizvodimo male, bijelo cvijeće tijekom proljeća. Tvornica ostaje zimzelen tijekom cijele godine. Sljedeće žad biljka upute skrb pomoći će vam uzeti dobru brigu o vaše biljke.
Upute # 1, morate staviti vaše biljka na izravnom suncu. Ako trebate premjestiti biljka od slabog osvjetljenja područje punom suncu, te bi trebao držati ga pod izravnom suncu nekoliko sati svaki dan. To će pomoći biljaka privikne na novo svjetlo postavke. Također, lišće neće dobiti izgorio od sunca.
Naputak # 2, a zrak temperatura za žad biljka se čuva oko 65 - 75 ° F tijekom dana vrijeme i 45 ° F noću. Biljke trebaju niskom vlagom uvjetima.
Naputka # 3; Biljka treba zalije jednom tjedno i za to, sipati vodu u lonac do izlučivanje slobodno od dna. Kada vrhu inch tla izgleda suho, svoje vrijeme vode.
Naputak # 4, morate dodati topljiva u vodi tekuće gnojivo na svoj žad biljka sadrži elemente u tragovima. Trebate hraniti gnojivo od travnja-listopad. Jednom svaki mjesec, trebate feed 10-10-10 gnojiva na biljka tijekom cijele godine.
Naputka # 5; Trebate namakati biljka jedanput svaki mjesec s vodom za oko 2 do 3 minute. Pobrinite se vode odvode izvan lonca jer to će pomoći u uklanjanju viška bilo gnojivo rezidua u tlu.
Naputka # 6; Trebate watch out za žad biljnih bolesti poput bakterijske meke trulež, koja može širiti i ubiti biljka. Ovu bolest izazivaju bakterije Erwinia što je vezano uz E.coli i Salmonella. Ako otkrijete meke truleži, koje je potrebno ukloniti zahvaćeni dio biljke kako bi se spriječilo širenje. Još jedna bolest žad biljka uključuje pepelnica, koji izgleda kao kraste o voštana lišće biljke. To je uzrokovan gljiva Sphaerotheca koja se može liječiti primjenom tiofanat metil. Možete kupiti tih pesticida iz vrta ili pohraniti biljka vrtić.
Black ring bolest je još jedna bolest koja uzrokuje crni zvoni na donjoj lišća. Ovu bolest ne uzrokuje biljka smrt, a sve se može učiniti u liječenju uvjet je za uklanjanje pogođeni list.
Brašnav bugovi su parazita koji zaraziti stabljike i lišće žada biljke. To su cijelosti aphids koji uzrokuju oštećenja biljka. Trebate uzeti pamuk obrisak i umočiti u alkohol. Tada se primjenjuju na postrojenje ubiti brašnjav bugova.
Naputak # 7; Jedan od važnih žad biljka briga upute uključuje obrezivanje proces. Rezidbe jade biljka treba puno skrbi štetu može napraviti biljka osjetljiv na bakterijske ili gljivične bolesti. Morate orezati samo preko uzgajaju ili starije biljke žada. Trebate ukloniti samo 20 do 30% od grana, dok rezidbe. Koristite čist, oštar par rezidbe škare za skraćivanje grana. Najbolje vrijeme za rezidbu žad biljka je proljeće ili ljeto. Međutim, možete orezati biljke bilo oko godine, ako je potrebno. Možete koristiti reznice biljke rasti više od žada biljaka i dar vašoj obitelji i prijateljima.
To su neki žad biljka skrb upute koje će pomoći vašem biljke rastu zdrava i sretna. Malo pažnje s vaše strane, biti će dovoljno za žad biljke napredovati. Nadam se da ovaj članak je bio u mogućnosti odgovoriti na Vaše pitanje kako voditi brigu o Jade postrojenja.

No comments:

Post a Comment