Monday 19 December 2011

Tužan Namještaj slikarske tehnike

Postoji mnogo načina da se komad namještaja izgleda starije i istrošeni. Tužan namještaj slikarstvo je jedna od takvih metoda, koja daje komad namještaja stare i dobi izgled. Distressing namještaj smatra završnu obradu tehnika, međutim, to je suprotno dorade na konvencionalan način. For uznemiruje završiti komad namještaja je namjerno radio na takav način da izgleda manje od savršenog. Uništiti objekta završiti šmirgl papir ili boje striptizeta koristi. Majstor će često ukloniti neke od boja, ostavljajući tragove nekoliko slojevito rasprostire preko boje drva ispod. To je radio komad namještaja je završio nevolji namještaja. Mnogi specijalitet trgovinama prodaju namještaja tužan, ali slijedeći nekoliko jednostavnih savjeta o nevolji namještaj slici možete pretvoriti bilo komad namještaja koji izgleda kao stilskog namještaja, te stvoriti jedinstven home dekor.
Koraci u Tužan Namještaj Slikarstvo
Stvari će vam trebati za namještaj nevolji tehniku ​​slikanja su:; Stan lateks boja od bilo koje boje, Stan lateks boja na jednom kontrastne boje, dva-tri kvalitetne boje četke, listovi starih novina, a neki čiste krpe, šmirgl papir od 2-3 razreda; Zalijepi voska, drveta lakovima; Korak # 1: Odaberite mjesto gdje je dobra ventilacija i dovoljno radnog prostora, tako da možete postavljati vaše suvremenog namještaja predmet u sredini i kretanje oko njega udobno, dok radite na njemu. Stavite ispravnu sloj stare list novina, a zatim postavite namještaj stavke na njemu. Možete nositi zaštitna oprema, kao što su zaštitne naočale, gumene rukavice i masku za vrijeme rada.
Korak # 2: Ako radite na nedovršeni dio namještaja, onda bojom kaput od lateksa premaz prvi na nju. Ako je komad već oslikana s uljanom bojom, a zatim koristite ulje temelji fitilj na njemu, tako da lateks boja će se održati na njemu. Neka sloj fitilj boja potpuno suha.
Korak # 3: Zatim boja namještaja uz kaput od lateksa stan boja shade želite vidjeti putem, kada se namještaj stavka nevolji. Toj bazi kaput boje boja je obično svjetliju nijansu, nego na vrhu dlake. Primjena boje koristeći četkom u istom smjeru drva, a zatim pustiti da se osuši za 1-2 dana.
Korak # 4: Zatim nanesite tanki sloj paste voska, koristite krpe na područje koje ne želite da izgledaju nevolji, kao uglovi, visoka točka oko ručice, itd. Ako želite cijelu namještaja stavke površine gledati rastužen, a zatim primijeniti vosak zalijepiti u cijelom površinom namještaja. Onda neka stavku dom suho za 2 sata namještaja.
Korak # 5. Zatim pomoću kistom i grb kontrastnih / tamniju nijansu lateks stan boja, pokriti voskom i unwaxed površine namještaja stavke. To će na vrh kaput, ostavite ga da se osuši preko noći.
Korak # 6: Sada se grubo razreda brusnim papirom, i lagano područja pijeska nevolji djela koja su u podlozi zalijepiti vosak. Pijesak u pravcu drva, možete držati mijenjanje razreda šmirgl papir da bi dobili više prirodnih slučajni efekt. Brusni će ukloniti vrhu glazura, ali će omogućiti stan boja shinning putem.
Korak # 7: Nakon što ste zadovoljni s nevolji izgled predmet drvo namještaja, očistiti bilo koje boje čestice pridržavaju namještaja. Onda opet dopustiti da se osuši boja temeljito. Zatim nanesite završni sloj za brtvljenje, laka ili koristiti stilskog namještaja voska na cijeli komad namještaja, kako bi namještaj izgleda više ruku gumiran i dobi.
To je sve o nevolji namještaj slikarstvu. Dakle, slijedite gore navedene korake kako bi vaš namještaj starinski tužan izgled i stvoriti jedinstven dekor home!

No comments:

Post a Comment