Wednesday 21 December 2011

Carport Designs

Carports su djelotvorno i ekonomično alternativa skloništa za automobile, umjesto garaže. Čak i ako već imate garažu, carport nudi dodatni parking prostor za automobile. U ovom članku, naći ćete neke savjete o kako planirati svoj vlastiti carport dizajne koji pristaje vaąim proračun.
A nadstrešnica kao struktura, razvila iz potrebe za vlasnike kuće izgraditi car sklonište koje ne cijene onoliko koliko garažom. Osim toga nudi niske cijene sklonište za vašeg automobila, također može dodati na ukupnu ambijent vaše imovine. Ako planira se izgraditi jednom, morate biti na vidikovcu za neke carport dizajna online. Međutim, ja osobno bih vam savjetovati napraviti vlastitu carport dizajne umjesto ide za konfekcijski one. One koje vas dizajn na vlastite su najbolji jer su prilagajam napravio vašim specifičnim potrebama i očekivanja. Dopustite mi predstaviti neke savjete o tome kako ići o dizajniranje vlastitih carport planove u sljedećem odjeljku.
Kako na Plan carport dizajni?; Izrada nadstrešnica projektira i planovi u mjerilu je bitno, prije nego što čak i razmišljati o ide za izgradnju. To vam daje ideju o proračunu alotmanskom i vrijeme potrebno za izgradnju. Osim toga, planira stvari unaprijed, nikad vas neće boli! Ovdje su stvari koje treba uzeti u obzir dok stvaranje vlastite carport dizajne i planovi:
Odlučite proračuna, odlučivanje o tome koliko novca možete dodijeliti za izgradnju nadstrešnica je jedna od prvih stvari koje treba uzeti u obzir. Svi vaši izbor materijala i dizajna bit će diktirana dodatnim novcem faktor. Dakle, odlučiti grubo na maksimalni iznos novca ste spremni potrošiti na izgradnji carport.
Veličina je važna; Sljedeća važna stvar je odlučivanje o dimenzijama vašeg nadstrešnica strukture. Ovisno o veličini vozilo parka u tom nadstrešnica, morate odlučiti na dužinu, širinu i visinu cijelu strukturu. Ako planirate o dodavanju neke skladišnog prostora, neka dimenzije biti par metara više. Veličina i mjerenja cijelu strukturu će vam dati ideju o materijalni troškovi carport dizajna koju stvarate.
Odabir Building Materials: Metal / Drvo; Najvažniji izbor kada stvaranju carport dizajna je za građevinskog materijala. Vaša dva premijera izbor su drvu i metalu. Ako tražite za nisku cijenu strukturu, metal je materijal za koji trebali ići za. Metal carport setove su dostupni da dolaze s lako izgradnje uputama i mogu postaviti prilično lako. Ako ste spremni potrošiti i više, drvo je izbor koji vam mogu pružiti niz elegantnim dizajnom. Cedar i sol borova su popularne drvo izbora kada je pitanju izgradnji carport. Drvena konstrukcija ima veliki vizualnu privlačnost, u odnosu na metal jednom.
Studiranje carport Designs; Browse kroz onoliko carport dizajna kao što možete. Možete pretraživati ​​online ili samo pogledati po susjedstvu. Uvijek si mogao doći s vlastitim jedinstven i nekonvencionalan dizajn. Napravite popis željene značajke koje želite u vašem nadstrešnica i početi skiciranje jedan koji je pravu kombinaciju estetike i funkcionalnosti.
Odlučivanje o lokaciji; odlučiti o tome gdje želite graditi nadstrešnica. Je li će biti vezan za svoju kuću na prednja vrata ili je to će biti samostalni struktura daleko od kuće? Pronalaženje odgovora na to pitanje će utjecati carport dizajna koje ste mogli izabrati. Uvjerite se da je nadstrešnica gelovi dobro s arhitekturom ukupnom svoje kuće.
Izgradnja nadstrešnica Fondacije; Kao i svaka druga strukturu, to je bitno da nadstrešnica ima snažnu betonskom podlogom. Neka to imaju dobar odvod mehanizam. Čvrsta betonski temelj automatski dobiva osloboditi od blata problema da bi lice u kišne sezone, ako idete za šljunak temelj.
Projektiranje carport krov, jedan od posljednjih stvari koje treba uzeti u obzir je dio krov nadstrešnica u vaš dizajn ideje. Te mogao graditi skillion krov, kosim krovom ili ravnom krovu. Stil se odlučiti za biti će u velikoj mjeri diktira cjelokupni dizajn stilu svoje kuće.
Nadam se da ove savjete o stvaranju vlastite carport dizajna su bili korisni. Ako imate iskustvo u građevinske radove, onda je to zgrada na svoj će uštedjeti troškove previše. Za razliku od zračne luke, auto luke su prilično puno lakše izgraditi i održavati!

No comments:

Post a Comment