Wednesday 21 December 2011

Kofer Pakiranje Savjeti

Putovanja velike udaljenosti u sebi je često vrlo stresnim. Kada ste paket Vaš kofer za što osjećamo sve više uznemiren. Postoji toliko mnogo stvari biti upakiran kao odjeću, kupaonske, cipele i tako dalje. Vi ćete osjećati bespomoćno kad će otkriti u svoj put koji ste zaboravili da paket bilo kojeg od onih bitnih stavki. Želite osigurati da odjeća ne dobijete bore. Vi ćete se mrziti, ako vidite bilo kakve tekućine izlijevanje na svoju odjeću, kada otvorite vaš kofer na odredište. Sve takve zamke mogu izbjeći, ako su ispunjeni sljedeći kofer pakiranje savjete slijedi.
Savjeti za pakovanje Kofer
Postoje neki kofer pakovanje tehnika koja pomaže da zadrži odjeću i druge predmete u dobrom stanju. Nekoliko takvih vrijednih kofer pakiranje savjeti su kako slijedi:
Savjeti # 1, pripremiti popis stavki koje mislite da ste spakirati u kofer. To će vam pomoći da ih organizirati na jednom mjestu, dobro unaprijed, i učinit će pakiranje jednostavnijim za vas, osim štedi vam puno vremena. Druga prednost je da će poslužiti kao podsjetnik, a pakiranje po povratku. Tako da nećete propustiti bilo koju od onih stvari u vašoj hotelskoj sobi. Saznajte više na popisu pakiranje za putovanja.
Savjeti # 2, Odjeća ne smije biti presavijeni as nabor oznake mogu se pojaviti na njima, a pakiran u kofer. Umjesto toga, njima valjanje sa srednje stezanje će ih zadržati nabor besplatno. Možete zamotana dvije ili više istih vrsta odjeće zajedno. Uzmi hlače, u neposrednoj blizini njihove gumbe i zatvarača i preklopite ih po dužini. Sada se sve od njih jedna nad drugom, te zamotana. The suknje treba pakiran na isti način. Grb majice, majice i veste trebalo biti presavijeni na leđa prije nego su oni valjani. Držite sve ove haljine jedni pored drugih.
Savjeti # 3; Držite broj cipele, torbe i remenje minimum, jer oni zauzimaju veliku količinu prostora. Uzmite tih par cipela koje se mogu dobro slažu s većinom od odjeće koju su nosili. Cipela treba biti očišćena temeljito, prije su pakirani inače će loše tlo odjeću. Postavite cipele na granici kofer, na takav način da stopala dodiruju sluznice kofer, a ne odjeća. Ako je potrebno, možete ih pokriti s plastičnu vrećicu zaštititi odjeću od prljavštine. Pročitajte više o Pakiranje za putovanje.
Savjeti # 4; Pack sve bitne kupaonske kao što su četkice za zube, pasta za zube, šampon, krema za sunčanje, lijekova, i druge takve važne stvari u jasno plastične vrećice sa zip zaključavanje. Tako je bilo propušta stavke neće proliven na svoju odjeću te ih uništiti.
Savjeti # 5, a odjeće i pribora treba biti uređen u slojeva. Držite ih u redoslijedu u kojem ste ih trebate. To znači da odjeća koja vam je potrebna na zadnji dan vašeg putovanja treba držati na dnu. Ako vaš kofer nema zasebne odjeljak za čarape i rubljem, držati ih na dnu kutu. Rublje torba u koju će staviti sve svoje prljavo rublje trebao biti je zadržao na vrhu za jednostavan pristup. Torba sadrži sve kupaonske treba držati ispod rublje vrećicu. Lomljive predmete treba imati između gornje slojeve odjeće, tako da dobiju odgovarajući jastuk. Dragocjenosti poput gotovini, putnici čekove, bankovnim karticama, ne treba držati zajedno. Držite ih u različitim džepova kofer. Nađi više u ovom članku o putnim savjete.
Jedan od najvitalnijih kofer pakiranje savjete je da ste samo trebali omot potrebne stavke, kako zadržati težinu kofer svjetlosti. Ako ih stvari s beskorisnih stvari, možda ćete morati požaliti kasnije. Za zrak putovanja, postoje dopuštene granice mase za prtljagu, koju svaki putnik mora strogo slijediti. Štoviše, to će biti teško u blizini preko kofere nakon pregleda na aerodromu.

No comments:

Post a Comment