Wednesday 18 January 2012

Zihernadla Nakit

Kada Walter Hunt, američki izumitelj koristi ideju fibule, jedna kopča kao uređaj koji se koristi od strane Mycenaeans, reinvent safety pin, malo je znao, da je ovaj maleni malo pričvrsnog pribora koje je patentirao bio idući u biti staviti na toliko raznolik koristi. Pa čak i ako je učinio, siguran sam da od svih stvari koje je došao gore sa, za izradu nakita sigurno nije bio na vrhu popisa. Malo je znao da je s pojavom kulture punk sub, sigurnosne igle bi se usadili u popis modni dodaci i da ovi uređaji će postići kultni status u njihovom vlastitom pravu. Zihernadla nakit je osobito popularan zbog lakoće s kojom mogu biti i mnogo različitih dizajna personaliziranih koje možete napraviti s njima.
Vodič za zihernadla Nakit
Učenje kako napraviti sigurnosnu iglu nakit je vrlo jednostavan proces. Sve što trebate biti pažljivi o je osigurati da se datoteka oštar savjete kako bi se spriječilo bilo kakve ozljede na sebe. Nakon što ste poduzela potrebne mjere opreza, isprobati sve ludo ideje koje se možete sjetiti koristeći osnovne upute dane ovdje.
Zihernadla Naušnice izradu naušnica zihernadla je vrlo jednostavan proces. Sve što trebate napraviti osnovni skup zihernadla naušnice su sigurnosne igle, par žica jedrenjaka, turpija za nokte i vodik peroksid. Nakon toga možete koristiti različite perle i drugih inovativnih pribor kako bi vaš par naušnica jedinstven. Korištenje perle i druge domaće nakit ideje kako bi beaded nakit pin sigurnosti, posebice naušnice, učiniti ih šareni i isto tako promjenjiv svaki put kad ga udružiti s različitim odijelo.
Upute, Uzmite igle sigurnost i isječak off savjete iste kako bi se osiguralo da se oštre rubove ne možete ozlijediti prilikom pokušaja da ih nositi. ; Sada pomoću turpija za nokte, datoteka s rubovima tako da nema oštrih rubova. Nakon što ste učinili s tim, možete koristiti svoju maštu i kreativnost kako bi se s različitih dizajna za vaše naušnice. Možete nit perle u safety pin ili ga pričvrstiti na naušnica kuka i zakovica lanca. ; Očistite zihernadla naušnice sa vodonik peroksid kako bi bili sigurni da su naušnice su sasvim sigurno nositi. ; Zihernadla narukvice, jedna od druge velike komade nakita koji mogu biti izrađene od sigurnosne igle su narukvice. Možete show off igle sigurnost i nositi ih bez uljepšavanja ili koristiti kuglice ili šljokice za ukrašavanje nakit.
Stvari koje trebate; Mali sigurnosne igle, 50, perle, mala, 1 paket, perle, veliki, 1 paket, Elastična vrpca, škare, upute, nit male kuglice u svaku od sigurnosne igle. Pobrinite se da ostavite dovoljno prostora kako bi učvrstiti zihernadla. ; Uzmi elastična vrpca i izrezati dva komada za mjerenje 12 inča svaki. ; Sada uzmi jedan komad kabela, to nit kroz gornji otvor safety pin, sada niti u veće kuglice, a zatim u drugom thread safety pin kroz donji otvor igle. Ponovite postupak za sve sigurnosne igle ili dok ga je dovoljno dugo da sjedi čvrsto oko ručnog zgloba. , A sada uzeti drugi komad elastičnih kabel koji ste imali izrezati i ona nit kroz donji dio ručnog zgloba. Nakon što su učinili, kravata krajevima narukvice zajedno i vijoriti vaš handcrafted nakit. ; Zihernadla Ogrlica; ogrlicu pin sigurnosti može biti kao jednostavan kao samo jedan lanac od sigurnosne igle sklopljene zajedno ili nešto što je tako dramatičan kao zihernadla i Diamante lanca.
Stvari koje trebate, sigurnosne igle, dva pakiranja, srebrni lanci, 3; Diamante ogrlica, 1; Upute, na ravnoj površini, proširila iz Diamante lanca. Sada se jedan od srebra lanaca i kuka s ogrlicom. Sada početak petlje lanac tako da je konac u između različitih ukrasima dok se ne dođe do drugog kraja. Ponovite ovaj postupak sa druga dva lance. Ovaj proces osigurava da lanac izgleda glomazan i stilski komad prikladan za punk izgled. Također tonovi dolje sjaj u lancu i daje petlje za sigurnosne igle. , Nakon što ste zadovoljni s izgledom na novi izgled Diamante ogrlica, slučajno početi pinning sigurnosne igle za lanac kako bi se stvorili željeni rocker izgled. Ovo je samo jedan od mnogih zihernadla nakit obrasce koje možete isprobati za ogrlice. ; Koristeći iste sigurnosne upute pin nakit dao gore, također možete napraviti broševi i igle frizura. Daj besplatno vladavine na svoju kreativnost i sigurno možete doći do mnogih novih i inovativnih načina za korištenje tih uobičajena zatvarači za druge svrhe - za izradu nakita zihernadla.

No comments:

Post a Comment