Tuesday 17 January 2012

Ruž boje za masline kože

Maslinovo kože dolazi pod srednje puti, sa toplim nijansama. To je savršena baza ton primijeniti različite hues od ruža za usne. Maslinovo complexioned žene blagoslivlju se s kože koja čini dobra šminka bazu kao dobro. U rasponu od svijetle do tamne boje usana, sve nadopunjuju maslinovo kože. Prije nego što sam baciti svjetlo na ruž za usne boje kože za masline, evo nekoliko savjeta o tome kako odabrati dobar ruž boje.
Kako odabrati usne boje
Izabrati pravo usne boje ovisi o vašim ten. Ponekad možete pomiješati dvije boje kako bi dobili točan nijanse. Spaziti na savjete u sljedećem stavku.
Prije ulaganja na ruža za usne, pokušajte tester na usnama. Provjerite boju koji nadopunjuje vaše usne boje i ten. Nema tvrdih i brzo pravila za odabir boje usana. Boja nosite također ovisi o vašoj šminka, kozmetički, kostim, kao dobro. Za vrijeme dana, matte završiti izgled uvijek je poželjna. Svjetlo boje izgledaju milo u danu. U večernjim satima možete nositi sjajan nijansu s tamnim nijansama. U jutarnjim satima možete nositi gol boje s prirodnim sjajem.
Prije nanošenja osnovnog boje na usnama, uvijek obris tvojih usana s usana olovkom, tamnije od boje vaše ruž za usne. Ako ne možete saznati točan hlad, spoj dvije ili više boja da biste dobili željenu boju. Primjena boje na usnama, a zatim spojiti s četkom miješanje. Uvjerite se da je osnovna boja ne dolazi iz obris tvojih usana.
Ruž boje za maslinovo kože - Potpuni vodič
Maslinovo koža uvijek smatra blagodat za žene. Bilo da je gol sjenila s metalik sjaj ili tamna mat završiti, gotovo sve boje nadopunjuju maslinovo kože. Nude boje kao što su svjetlo ružičaste, narančaste i tupe odgovara ženama s ružičastim usnama na maslinovom ten. Tamnije usne boje u koži masline obliku idealna baza za težak tonovima tupe koraljne nijanse. Mat nijanse muškatni oraščić, kestena i badema izgleda pristojno i uredno.
Bogati duboke nijanse crvene dati vrlo zavodljiv izgled na usnama. Vino, šljive, bobičastog voća, grožđica nijanse izgledaju raskošnih maslina na ten. Nijanse smeđe i brončane su tople boje koja nadopunjuje dobro u maslinovom kože. Nabavite nijanse bronce, bakra crvena, čokolada smeđa, duboke šljive, magenta crvena za toplu prigušeno. Možete probati ili mat ili sjajan tip tih nijansi. Bež i tamnocrvena boja crvene usne pružiti vrlo atraktivna. Pročitajte više na crveni ruž za maslinovo kože.
S ovom obilju boja usana, vrlo teško predvidjeti najbolje ruž boje kože za masline. Međutim, uvijek možete odabrati nijansu ružičaste ili svijetlo smeđe bilo koje vrijeme. Za sajam usne, možete nositi nijanse breskve bilo kada, bilo gdje. Također bi željeli čitati o roza ruž za maslinovo kože.
Vaš izgled je također ovise o vrsti ruž ste izabrali. To može biti tekući, creme, obična ili mrlja. Te usne donijeti sjajan sjaja. Matte završiti štapići idealno su mjesto za svečane prilike i danju nositi. Shiny neproziran, shimmer i transparentan su ostale sorte usne boje. Prozirne boje dolaze kao tekućina sjaja, dok sjaje besplatno neproziran nijanse su dostupne u palicama.
Dok se opredjeljuju za usne boje, morate odabrati najboljih marki dostupnih na tržištu. Nemojte eksperimentirati s ne-znan brandovi kao što to može štetu koju usne. MAC Lustre Lipstick, L'Oreal Shine Delice, Nars ruž za usne, ruž za usne Revlon Moisturous, Lorac Cream Lipstick, Pretty Pretty Lip Matte, Clinique ruž Skoro, Avon Glazewear, Rimmel Lip Gloss, Benetint usne mrlja su neke od generičkih ruž za usne marke.
Nadam se da ćete sada imati je dobio pošteno ideju o ruž boje kože za masline. Odaberite pravu boju za sebe i dobiti konačan atraktivne usne. Get prekrasna!

No comments:

Post a Comment