Wednesday 18 January 2012

Uzimajući krv iz odjeće

Kada otkriti tamno smeđe mrlje krvi na svoje omiljene košulja ili bilo koje druge haljine, da se osjećamo vrlo uzrujan. Uostalom, uzimajući krv iz odjeće nije šala. Ako se tkanina je osjetljivo, onda postaje još problematično pitanje. Zapravo to je proteina u krvi koji čine zadatak uklanjanje mrlja tako teško. Ponekad, pogrešno liječenje pogoršava problem. Ukoliko se u krvi obojene odjeće namočene u vruću vodu, zatim ugrušak krvi proteina, i oni loše dobiti zarobljeni u slojevima odjeće.
Kako da biste dobili krv Mrlje Od odjeće
Kada se pokušavate dobiti krv od košulje tkanina, očigledno je da vam se ne sviđa koristiti bilo jake kemikalije na njemu. Evo, mi smo se govori o tim tvarima koje otklanjaju mrlje krvi sa odjeće bez nanošenja bilo kakve štete na njih:
Sok od limete, Prirodne izbjeljivanje svojstava pomaže puno u dobivanju krvi iz haljine. Uzmite 2 šalice soka od limuna i pola šalice soli u zdjeli. Stavite u krvi obojene haljinu na ravnu površinu i ulijte smjesu na cijelom umrljana područja. Neka limunov sok i sol smjese dobiti natopljenom u krpu za oko 10 minuta. Tada pročišćavati područja s rukom i vaši će se naći da imaju mrlju marks isprane van. Isperite područje u hladnoj vodi i osušite pod direktnom suncu. Naposljetku, oprati haljina s običnom vodom isprati limuna i sol.
Soda za pečenje; na kemikalije prisutna u soda za pečenje možete očistiti mrlje krvi vrlo učinkovito. Za ovu, morate mokro zahvaćeni dio odjeće s hladnom vodom i posuti velikodušan iznos sode bikarbone na njemu. Pričekajte 15 minuta i onda to provjeriti. Naći ćete da se mrlja se gubi van, ali nije u potpunosti nestala. Morate ponoviti postupak 3-4 puta nakon jaz od 15 minuta. Tada ćete primjetiti da se krv oznake nestanu. Naposljetku, oprati haljina na stroj za pranje rublja.
Vodikov peroksid, a to je odličan lijek za stare krvne mrlje. Prije svega, grebanje iz ostataka ugrušak krvi iz tkanina pomoću žlicom ili tupim nožem. To će napraviti posao jednostavnijim za vas. Uzmi loptu pamuka i izlije hidrogen peroksid na njemu. Utrljajte vatu preko mrlju blago iznad mrlju. Ako mrlja je blaga onda nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da su oznake otišao. Međutim, za mrlje koje pokrivaju velike površine, vi svibanj morati primijeniti vodikova peroksida više od jednom kako bi se iskorijenila krvi u potpunosti.
Meso Tenderizer, jedan ne može pomoći, ali pitam kako da biste dobili krv mrlje iz odjeće koristeći meso tenderizer. To je čudno, ali istinito, da se meso tenderizer igra nevjerojatna ulogu u uklanjanju krvi iz odjeće. Potopiti haljina za oko jedan sat u hladnoj vodi. To će posvijetliti mrlju malo. Uzmi haljina iz vode i dodati neke prahu mesa tenderizer u isti hladnu vodu. Stavite haljinu natrag u smjesu i pustiti da upiti za pola sata ili tako. Konačno, oprati haljina od nazad prema naprijed.
Amonijak, možete sigurno koristiti amonijak čak i na osjetljive tkanine za uklanjanje mrlja. Pomiješajte jednake količine amonijaka i vode pripremiti rješenje cleansing. Uzmi spužvicu i umočiti u pripremljenu otopinu. Zatim iverak spužvu preko krvi oznaka. To će smanjiti označiti u velikoj mjeri. If Tkanina je periva, a zatim nanesite malo praška na amonijak tretirano područje za čišćenje krvi u potpunosti. Konačno, oprati sapunom s vodom. U slučaju da je odjeća suha čiste, isperite područje s hladnom vodom, a zatim isušiti vodu trljanjem suhim ručnikom preko njega.
Ovo su neke od najučinkovitijih načina kako ukloniti mrlje krvi. Nakon što je krv iz odjeće, odgovarajuće sušenja odjeće je jednako važno. Nemojte koristiti za kosu da se osuši do odjeće. Ako neki od iznosa krv ostaje u odjeću, onda se toplina će ih postavite u tkanine i napraviti njegovo uklanjanje gotovo nemoguće. U idealnom slučaju, odjeća treba da se suši na zraku ili pod izravnom sunčevom svjetlu. Vi svibanj biti iznenađeni da znate da na suncu igra veliku ulogu u uklanjanju tragova mrlja koji su lijevo iza na platnu.

No comments:

Post a Comment