Sunday 29 January 2012

Shaggy frizura za dječake

Mnoge slavne osobe sport Shaggy muške frizure, na primjer Zack Efron, Ashton Kutcher, Johnny Depp, Robert Pattinson, Johny Mayer, itd. ključ za dobivanje rutav frizura je smanjiti vaše kose u slojeve, a zatim stil kosu neredu koristeći gel , ili pustiti kosu raste prirodno dugu ili srednje, i stil mokru kosu s malo Mousse i razbarušiti kosu, i voila imate styled kosu dlakama! Stvaranje ispucao frizura je lako, ali da ga održavati duže, to je dobro da počnete s dobrom šišanje, a zatim stil kosu dlakama. Ovdje su različite Shaggy frizura za dječake, od kojih možete odabrati jedan Vam se najviše sviđa.
Kako to Stvoriti Boy's čuperak frizuru?
Slojeviti Haircuts: Ovo su do sada najpopularniji frizura, a može se vidjeti po Zack Efron sported. Ove frizure s šiške su popularni kao klizačica frizure i vidio sported mnoge surfere previše. Da biste dobili ove frizura cut vaše kose do malo ispod potiljka i vrata. Možete zadržati dužine duže i ako vam se sviđa. Zatim rezati kosu na stranu i natrag u slojeve, a bočni dio vaše kose. Izrežite prednji dio vaše kose u duge strane bangs. Tada stil kosu koristite gel postrance, zadržati neke niti ti pada na lice.
Promašaj Mohawk: Ovaj stil izgleda vrlo hrabar, promašaj Mohawk je napravio popularan David Beckham. Da biste dobili promašaj sokol frizuru, šišati na strane vaše glave u kratkom usjeva i držati na sredini kose dulje. Nakon šamponiranje kosu, koristite dodatni držite gel i stil Vašeg sredini dlaku. A stil kose na prednjem dijelu kose gore i bočno, i stvoriti neke šiške koje padaju na čelo. Kako bi još više neuredan izgled, odvojite vrhove kose ispravno.
Valovita neredu Frizura: Ako imate valovitu ili srednje kovrčavu kosu, a zatim uzimajući valovita stila je još lakše. Možete izrezati kosu do sredine vrata. Zatim bočni dio vaše kose, te ih pratiti s bočnim bangs i izgledati odlično u ovom dlakama frizuru. Ali ako želite više kraći stila, a zatim izrezati leđa i kratke kose u kratkom usjevima, a ostavite krunu kosu duže te ih stil postrance. Pročitajte više na, valovite frizure za muškarce.
Naletima Haircuts: Ove dugo ispucao frizura za dječake je potrebno još malo šišanja, ali su vrlo lako održavati. Da biste izrezali kosu naletima, uzeti vlasi vaše kose i držite ga na 45 stupnjeva kut, a zatim nagnuti škarastim i napraviti rez. Na taj način smanjiti sve vaše kose pramenove u različite dužine kako bi dobili naletima efekt. Za stil tvoj dio kose strane njih, i izdvojiti pramenove kose u šiške i kosu.
Messy špičastim Frizura: špičastim frizure su vrlo lako za održavanje. Da biste dobili ove kratke ispucao frizura za dječake, rezano leđa i strani kose kratke i zadržati krunu i prednji kosa duže. To je kao buzz rez, ali s kosom zadržao duže. Tada stil vrhu šiljat kosu koristite dodatni držite gel, sa svim šiljcima styled u različitim smjerovima.
Bojanje kose: Ako želite da vaša kosa izgledati još teksturom i ispucao, a zatim se odlučiti za neke ideje boju kose. Možete ići za mršavi ističe nijansu koja je 2-3 puta svjetliji od vaše boje kose i baze mjesto ove ističe na kruni i strani kose. Alternativno, možete ići za Lowlights u kosu, koja je suprotna isticanje vaše kose. Lowlights su učinili u blizini baze vaše kose i imaju 2-3 puta tamnije od svoje boje kose bazu.
To su bili različiti Shaggy frizura za dječake. Dakle, odaberite bilo koji od gore navedenih šišanje, i dobili vaše kose izrezati iz profesionalnih, i slijedite gore navedene savjete za stil kosu dlakama.

No comments:

Post a Comment