Monday 9 January 2012

Početna lijekova za blackheads

Crna mrlja koje se pojavljuju na koži, uglavnom na licu, zovu blackheads. Uzroci blackheads su višak ulje proizvedeno strane sebaceous žlijezde, formiranje mrtve kože, prljavštine, bakterije, i drugih nečistoća na koži. These blackheads začepljuje pore i stoga izgled tamne spotova su jasno vidljivi na našem nos, lice, leđa, i prsima. Sada mnogi od vas možda ne znaju, ali blackheads su jedan oblik acne koji se pojavljuje na površini kože. Oni reagiraju na atmosferski kisik i promijeniti svoje boje u crno. Mnogi ljudi, uglavnom tinejdžera, su zabrinuti miteser ostavljajući trajni učinak na kožu. Ali budite uvjereni, ako slijedite odgovarajuće rutine njegu kože i koristiti home lijekova za blackheads na nos, onda možete osloboditi sebe od tih tamnih mrlja.
Naprotiv, neki ljudi svibanj također imaju uskrsnuo, bijele bumps na površini kože. To su whiteheads, folikula koji su punjeni s istog materijala kao blackheads, ali samo jedan maleni otvor na koži. Za razliku od blackheads koje su velike, proširene otvora, izgled whiteheads pokazuje kad se materijal ne bi oksidira and ostaci bijele boje. Pa neka ne čekati i dobiti desno dolje na pronalaženje učinkovitih Whitehead and miteser lijekova kako bi vašoj koži osjećaj glatke i svilenkast. Pročitajte više na blackheads home lijekova.
Home lijekova za blackheads i whiteheads
Jedno od najvažnijih dom lijekova za blackheads na nos, lice, prsima, odnosno leđima, je da treba piti puno i puno vode svaki dan. Masna koža, glavni krivac, potrebe dovoljno količina vode svaki dan za ispiranje viška ulja iz našeg sustava. Sve što trebate učiniti je podijeliti ukupnu tjelesne težine na pola i piće koje mnogi unci vode. Pored toga, ovdje su i druge korisne home lijekova za uklanjanje blackheads. Pročitajte više o dobili osloboditi od blackheads, naravno. , Jedan od najčešćih blackhead lijekova piskavica ostavlja. Napravite tijesto od lomljenog piskavica ostavlja s vodom i nanesite na lice. Ostavite ga na za oko 15 minuta i opere lice s toplom vodom. , Sljedeći lijek je kombinacija limeta sok u čaši kuhano mlijeko. Koristite ovaj tekućina kao svojevrsni lice oprati u blackheads i whiteheads. ; Možete primijeniti nariban krumpir ili zalijepite napravio mljevenog rotkvica semena s vodom na vaše lice. Ostavite ga na za dvadeset minuta i opere lice s toplom vodom. ; Pripremite masku zobenu kašu ili badema očistiti lice. Mix bilo zobeno brašno ili prahu bademi ruža vodom napraviti tijesto. Masaža to tijekom vašu kožu pravilno i ostavite 20 minuta. Operite lice hladnom vodom. ; U zdjelu pomiješajte 1 čajnu žlicu oraščevo ulje i soka od limete. Pomiješajte sastojke i nanesite na cijelo lice. nakon 15. Operite ga minuta s hladnom vodom. ; Napravite tijesto s crvenim sandalovine u prahu, kurkuma prah, i mlijeko. Nanesite po licu i vrat i ostavite oko 30 minuta. Perite lice sa hladnom vodom. ; Popustiti blackheads, primjenjuju se zeleni čaj na vaše lice i vrat. Pročišćavati vaše lice i vrat s prstiju ispravno. Operite lice hladnom vodom. ; U zdjeli pomiješajte sol, limunov sok, med i jogurt zajedno. Napravite glatko tijesto i pročišćavati to sve preko vaše lice i vrat ispravno. Ostavite ga na za 10-15 minuta i operite s hladnom vodom. ; Za više miteser lijekova, idite na:; Cijeđenje blackheads, Kako to Maknuti blackheads Naravno, Whitehead, blackhead i lijekovi potrajati neko vrijeme pokazati željene rezultate. Morat ćete promijeniti svoj dnevni stil života, jelo i spavanje navike, ne pokupiti na blackheads, i vježba više za te home lijekova za blackheads na licu na posao ispravno. Nekim tretmanima mogu pokazati rezultate u samo nekoliko tjedana, no neke mogu uzeti mjesec (a). Nemojte biti demoraliziran ili kormilariti daleko od njih.

No comments:

Post a Comment