Sunday 22 January 2012

Azaleas Sadnja

Jeste li planirate da rastu azaleas u cvjetnjak? Ove cvjetnice grmova pripadaju genusRhododendron i članovi Ericaceae obitelji. Općenito, pojam rododendron obično je povezana s grupom biljke koje imaju veliki zimzelen lišće, ali azaleja je iznimka zbog svoje manji i tanji listovi. Ako slijedite upute azaleas sadnju ispravno, vaš vrt će izgledati prekrasan krajolik u cvatu sezone. Ovi cvjetovi dolaze u nevjerojatna nijansama. Što se tiče visine ove cvjetnice Bush je u pitanju, većina sorti azaleas može dosegnuti visinu u rasponu 2 - 8 metara. Prekrasna cvjeta će se pojaviti u proljeće. Ne samo da oni dolaze u nevjerojatna boja kao što su crvena, bijela, lavanda, svijetlo narančasta, zlatna, crvena i ljubičasta, oni također imaju lijep miris.
Naravno, azaleas rasti dobro u vlažnim planinskim područjima, ali možete napraviti tih raskošnih raste cvijeće dobro u vlastitom vrtu. Samo ih pružiti uvjete potrebne za njihov rast, te progoniti azaleas sadnju, i uživati ​​gledajući ove prekrasne azaleja cvjeta ukrasiti svoj vrt ili vrt. Pročitajte više o Azalea skrb.
Azaleas Sadnja Zahtjevi
Odabir i uzgoj azaleas, Sada kada ste odlučili da želite azaleas biti dio vaše cvjetnjak, neka nam govore o azaleas sadnju ili širenje metoda. Pitate se kako biljka azaleas? Azaleas može se uzgajati iz sjemena, reznice ili cijepljenjem. Budući da raste azaleas sjetvom sjemena može značiti čekanje za dugo vrijeme da se vidi cvjeta, to će biti bolja ideja kupiti Azalea biljaka iz vrta trgovine. Budite vrlo oprezni prilikom odabira sorte. Odaberite sorta koja će rasti dobro u vašoj regiji. Kupite osnovana biljka koja je u punom cvatu i držati ga u kući ili u vrt. Nakon što je cvijet sezona je gotova, te se može transplantirati u cvijet krevet. Pogodno vrijeme za sadnju ili presađivanje azaleas je tijekom rano proljeće ili ranu jesen.
Tla, kvalitete tla je vrlo važno. Trebate provjeriti pH faktor. Za azaleas rasti dobro, pH mora biti u rasponu od 5,5 do 6,0. Dakle, relativno kiselom tlu će dovesti do rasta ove cvjetnice grm. Tlo mora biti dobro isušen. Nakon ispitivanja tla je više, kopaju rupu koja je šira od biljke korijen loptu. Budući da je korijen sustav azaleas je plitko, ne kopaju jako duboku rupu, pobrinite se da su na vrhu korijena pokriven. Pročitajte više na ispitivanja tla - kako testirati pH tla.
Sunčeva svjetlost; Za azaleas sadnju, tražiti mjesto koje prima nekoliko sati jutarnjem suncu. Morate štite biljku od jakih sunca u popodnevnim satima. Ako web-mjesto prima punom suncu tijekom dana, biljke se mogu dobiti oštećena i boja cvjeta čak i može dobiti pogođeni.
Zalijevanje, morate biti vrlo pažljivi o navodnjavanje. Ako primijetite uvenuo i droopy lišća, to je znak da biljka treba zalijevati češće. Voda češće tijekom sušnih razdoblja. Voda biljka velikodušno zadržati u vlažno tlo, ali ne ići na zalijevanje pijanka. Prekomjerno zalijevanje može dovesti do problema kao što je korijen proklinje.
Usitnjavanje, Vi bi također trebali primjenjivati ​​sloj organskog malča ili komposta do tla. 2-3 inča organskih zagrtati biljke sloj će pomoći u očuvanju tla vlage i spriječiti korijene iz uzimajući presušili. Također je učinkovit u zaustavljanju rasta korova. Malča treba imati nekoliko inča udaljen od stabljike u grm. Možete koristiti lišće, laje ili borove iglice kao zagrtati biljke. Pročitajte više na savjete za usitnjavanje.
Rezidbe, Što se tiče rezidbe tiče, vi samo trebate ukloniti proveo cvijeće, i smanjiti duže grane. Orezivanje i sadnja azaleas nije zamoran proces, samo istrijebit mrtvog drva i mrtve grane. Rezidba mora biti učinjeno ako procvat Bush je zarastao.
Pročitajte više na:; Cvijeće u vrtu Savjeti; kontejnera Cvijeće u vrtu; cvatnje žbunje, grmlje i drveće, Sada kada ste svjesni savjeta za sadnju azaleas savršeno, možete uključiti i ovaj prekrasan grm cvatnje kako bi se poboljšala izgled vašeg vrta. Sadnja azaleas nije teško, samo trebate koristiti sljedeće azaleas sadnje upute. Dakle, što čekate? Koristite ovaj azaleas sadnje informacije dodali ovaj prekrasan crni grm u svoj vrt. Sretan vrtu!

No comments:

Post a Comment