Sunday 29 January 2012

Svakodnevne šminka rutinske

Šminka je postao toliko dio našeg života da ne možemo zamisliti dan bez osnovni makeup. Većina od nas rijetko korak od naših domova bez olovka za oči i balzam za usne, čak i ako je to samo izlet u supermarket oko kutu. Gledati bez šminke čini nas osjećati neuglađen i nezgrapan. Ako ste žena radi, ste sigurni znaju važnost izgleda dobro njegovan i profinjen na radnom mjestu. Šminka dolazi u ruci za vas dati toliko potrebni "profesionalni" izgled. Dakle, vaše svakodnevne rutine šminka treba sadržavati osnove izgleda njegovan. Dakle, ovdje su neki svakodnevni makeup savjete za vas. Više o ljepoti makeup savjete.
Što bi trebao biti vaš svakodnevni šminka rutinske
Čišćenje, svježe lice je osnovni uvjet za bilo koju vrstu šminke. Dakle, početi svoj dan pomoću dobre kvalitete cleanser za uklanjanje šminke, nečistoće i bakterije iz vaše lice. Uzmite malu količinu proizvoda za čišćenje na pamuk loptu i kreću u kružnim pokretima na lice. isperite sa hladnom vodom nakon toga (hladna voda pomaže zatvoriti pore, tako da šminka ne unesite vašu kožu). Pat suho lice s čistim ručnikom.
Hidratantni; kvalitetno krema je potrebno da bi se koža mekana i hidratizirana tijekom dana. Moisturizer također stvara prepreku između vaše kože i šminka, a time ga štiti od loših šminka sastojaka. Hidratantna krema s spf preko 15 može biti vaš najbolji kladiti se tijekom ljeta. Ako imate prilično čak i kože ili ako ne namjeravate koristiti temelj, koristite nijansiranje ovlaživač koji se može prikriti blemishes svjetlo. Na bazi ulja ovlaživač je najbolje za osobe s suhu kožu, a tijekom mjeseci zime. Budući da, ljudi sa masnu, acne sklone kože bi trebao ići na bazi vode moisturizers.
Prikrivanje, možete preskočiti ovaj korak ako imate još, besprijekornu kožu. Međutim, većina žena treba prikriti neke vrste da biste dobili osloboditi od blemishes na lice. Ako imate samo blagi neujednačenost u vašoj koži ton, uzmi dio jatak i dijelom krema i primijeniti ga ravnomjerno cijelo lice. Veća mrlja može biti pokrivena s bazom temelj. Korektor bi trebao biti korišten za pokriće tamne krugove pod očima i natečen oči torbe. Krema se temelji korektor je najbolja jer ne nakupljaju se u naborima očiju. Možda ćete istaknuti svoje jagodice s ružičasti ili krem ​​rumenilo breskve. Više o osnivanju šminku.
Oko Definiranje; Oči su svoje najbolje osobine, stoga ne zaboravite naglasiti oči sa olovkom oko definicija. Crna maskara daje vašim očima potrebnu količinu definicije. Obično, ne morate sjenilo za svakodnevnu šminke oko očiju, kao i svakodnevni šminka izgleda poniženi od stranke šminka. Ipak, ako baš inzistirate, možete ići za neutralne nijanse sjenilo, kao što su roza, bež, koralja itd. Izbjegavajte korištenje funky boje poput fuksija, limeta zelena, ljubičasta olovka za oči i za sjenilo. Još šminke oko očiju savjete.
Usne boje; jednostavnom primjenom ruž za usne daje vam željeni njegovan izgled. To je od najveće važnosti da vaše usne izgledaju zdravo i debeo. Vi svibanj primjenjivati ​​balzam za usne za više casual izgled ili vam svibanj ići za visoki sjaj sjajilo za više glamurozna izgled. To je najbolje da se izbjegne ruž kad god može kao ruž za usne sastojke može oštetiti vaše usne u dugoj vožnji. Balzam za usne ili sjajilo su pogodno za svakodnevnu šminku. Više o usna šminka.
Više svakodnevnom šminka ideje.
To je sve o svakodnevnom šminka rutinske, vi ste slobodni da napravite potrebne promjene da odgovaraju vašim zahtjevima. Uz šminka rutinske, to je jednako važno imati dnevni njegu kože rutinu za poboljšanje prirodne ljepote kože.

No comments:

Post a Comment