Tuesday 17 January 2012

Hair Pack za zdravu kosu

Suhi oštećen kose može oduzeti šarm vaše lice. Ako pokušavate broj lijekova kako bi dobili natrag svoje odskočiti brave, samo prestanite brinuti. Navedene u nastavku su neke od najboljih hair omot za zdravu kosu. Osim redovitih njegu kose rutinske podmazivanje, masiranje, šamponiranje i kondicioniranje, vaša kosa treba neki dodatni tretman. Duboka hidratantni čopora kose može raditi čudesa na Vaše kose i pomoći poboljšati njegovu teksturu. U roku od nekoliko tjedana što možete vidjeti primjetna poboljšanja u teksturi vaše kose. Za liječenje oštećenja uzrokovana onečišćenja, klimatskih i opora kemikalija u kose proizvode, prirodne kose omot raditi najbolje. Pa, neka je premjestiti na saznati najbolji hair paket za zdrav rast kose. Pokušajte recepti spomenute dolje i odabrati onaj koji najbolje odgovara Vašim kose najbolje.
Domaći kose Pack za zdravu kosu
Hair Pack # 1, Kako bi se ova hair masku za sjajnu kosu trebate ½ šalice maslinovog ulja i 2 jaja. Uzmi ½ šalice maslinovo ulje u zdjelu. Break otvoriti dva jaja u zdjelu. Sada mix oboje sastojke temeljito. Držite miješajući do oni miješati dobro. Češalj kosu i primijeniti ovu smjesu s ravnim četkom na kosu, sekciju odjeljak. Provjerite jeste li pokriti kosu s ovim smjesu od korijena do završava, a iz iznutra, kao i vanjske strane. Nakon ispunjavanja, vezati kose i zamotati tuš kapa. Ostavite barem 45 minuta. Operite off kosu pod hladan tuš ukloniti ovaj omot. Šampon i stanju kao i obično. Ako ne idući u korak van 1 do 2 dan, možete preskočiti šamponiranje vaše brave do tada. Dobro, ako ne možete medvjedu koji eggy miris, ići za šampon.
Hair Pack # 2; Evo još jedan hair paket za zdrave kose s jajima. Uzmi 1 jaje, 1 limun i 1 šalicu jogurta. Uzmi šalicu jogurta i dodati jaje u njemu. Sada stisnuti jednog limuna u ovu smjesu. pa tu smjesu temeljito prije nanošenja na kosu. Ostavite ga za 45 minuta i opere off kao gore spomenuto. Ovo je krajnji hidratantno hair paket za zdrav i sjajnu kosu. Ovaj paket kose također će pomoći u liječenju peruti i iritacije vlasišta problema.
Hair Pack # 3, Ako vam je kosa izrazito masna i nema that odskočiti, ovdje je kosa paket za zdrav rast kose. Primjena ovog hair paket moglo isušiti kosu, pa slijediti uljima. Uzmite prirodne kane u veliku posudu i dodajte ¼ šalice jogurta na njega. Također, dodajte čaj vodu na ovu smjesu. Možete dodati 2 žličice limunovog soka protiv peruti izliječiti. Izmiješati dobro i primjenjuju se na vaše brave. Vezati i pokriti sa tuš kapa. Isprati nakon sat vremena s vodom. Idući dan masirajte vlasište i primjenjuju ulje na cijeloj dužini kose. Sada ispirati šampon, a zatim pomoću uređaja. Ovo je jedan od najboljih home lijekova za suhu kosu.
Hair Pack # 4; Banana je vrlo učinkovit u liječenju kemijski oštećenih i izrazito suhu kosu. Možete jednostavno uzeti zrelih banana i bademovo ulje da bi hranjiva i revitalizirajući hair paket. Kaša bananu i dodati o 5-8 kapi bademovog ulja u njoj. Sada se primjenjuju na svoju kosu i držati kosu veže i pokrivena sa tuš kapa za oko sat vremena. Isperite kosu sa hladnom vodom, nakon čega slijedi blagi šampon. Koristite kvalitetan hidratantni regenerator. Također možete dodati ¼ avokado u ovom hair paket za suhu kosu.
Hair Paket # 5: "Za zdravu kosu savjete i jak korijen, uzmite ¼ šalice kiselog vrhnja, limunov sok iznuđen od 2 limuna i ¼ šalice pšenične klice ulje. Mix sve ove sastojke u zdjelu i početi primjenjivati ​​na suhu kosu od korijena do savjeta. Nakon što 30 minuta isprati mlakom vodom a zatim shampooing i kondicioniranje. Ovaj hair paket za zdravu kosu najbolji način da ukroti kovrčast kosu.
Ako su pitate kako da biste dobili zdravu kosu, te hair omot su odgovor. Dok vi pokušajte jedno od navedenih domaće hair maske, check out što neki vam daje najbolje rezultate. Kosa paket za zdravu kosu koje ćete naći najbolje se mora koristiti jednom tjedno, kako bi se tretirati vaše oštećene i beživotne hair. Zapamtite da redovita briga je ključ za velika potražnja odskočiti brave.

No comments:

Post a Comment