Tuesday 3 January 2012

Listopadnog drveća

Najvažnije obilježje svih listopadnih grmova i stabala je padala off sve svoje lišće u određenom razdoblju u godini. To je prirodna pojava uzrokovana zbog uveok. In botanika, biljka dio abscises, kada više nije potrebna od strane biljaka ili njezinih funkcija je gotova. Recite na primjer; gubitak lista, prolijevanja cvijeća i zrelog voća padom su svi primjeri uveok. Ovdje, ćemo uzeti pogledati bjelogorice osnove, činjenice i tipovi iste.
Što su listopadnog drveća?
Bjelogorice su onih biljnih vrste koje prolio sve njihove lišće sezonski. Pojam listopadne potječe od latinske riječi za otpasti, decido. Pregledajte podnožju listopadnog drveća list; unutarnje stanice su slabi, dok su aktivne stanice u centru. U srednjem stanice počnu dijeljenja, oni proširiti opsežno, što je rezultiralo pada lišća. Gubljenje lišće i prolijevanja cvjeta pomoći u očuvanju voda i hranjive tvari iz drugih dijelova biljke. Dakle, uveok smatra koristan strategiju za održavanje razine hranjivih tvari u biljkama. Znati više o vodič za identificiranje stabala.
Listopadnog drveća činjenice
U većini listopadnih drveća, stvarno vrijeme u godini u kojoj prolijevanja ostavlja se mjesto često se podudara s otežanim climatic stanje u tom području. Da budem precizniji, znaš o lišće pada tijekom jeseni i pada polarnih i umjerenih područja. Dok je nekoliko bjelogorice u tropskim i suptropskim klimama proliti svoje lišće u dugotrajno suhim uvjetima. Evo neke zanimljive činjenice o listopadnog drveća:; listopadnog drveća su vrlo raznolika u svojim raste navike i veličinu. Oni su obilno nalazimo u područjima sa ekstremnim sezonske temperature varijance. , Za razliku od pravi listopadne vrste drveća, postoje polu-listopadne vrste, u kojima razvoj novih listova okidač prolijevanja stare lišće. To je kao zamjena starog lišća s new izrasline. ; Pojam 'lišćara stabla' je istovremeno koristiti za mliječne drveća. To je zbog veličine lišće, što je relativno veće od onih crnogoričnih vrsta drveća. ; Široko lišće listopadnog drveća su dobra za fotosintezu (sintezu hrana). Međutim, povećana površina čini ih osjetljiv na hladnoću, mraz i bolesti infestations. , Kod nekih vrsta (npr. Forsythia), cvjeta pojaviti kada drveće bacaju svoje lišće. To povećava vjerojatnost oplodnje, dakle, povećanje sjeme formacije (ukoliko je primjenjivo). ; Listopadnog drveća obično imaju vrlo dug životni vijek, od kojih su neki čak i žive do 400 godina. Gubitak lišće i očuvanja energije dodati produženog lifespan od listopadnog drveća. Pročitajte više o činjenicama listopadnog drveća. ; Zajednički listopadnog drveća Vrste
Nekoliko bjelogorično drvo sorte su narasla kao ukrasne biljke. Listovi prikazati širok spektar boja prolijevanja before. Za mliječne drveća koje izgube lišće u jesen sezone, to mijenja lišća od zelene do žute ili crvene je nazvao kao jesen lišće ili jesen list boje. Uzmite primjer spektakularnog javora, ovisno o sorti, lišća skrenite na žute, narančaste i crvene tijekom pada sezone. Popularno uzgaja bjelogorice vrste stabala hrasta, jablanovi, javora, sviba stabla, pepeo i breza. Da biste znati više o listopadnog drveća popis, možete se odnose na listopadnog drveća vrste.
Kako bi se identificirati listopadnog drveća, određeni aspekti uzimaju u obzir, od kojih neki uključuju lista veličinu, oblik lista, cvasti i vrste voća prenose na pojedine biljne vrste. Tijekom vrućih klimatski uvjeti, širenje listopadnog drveća s velikim listovima veličine su savršeni za pružanje hladovinu i stvaranje okruženja cool. Pada lišća i stvara jedinstveni krajolik pogled. Sveukupno, oni cijene za njihovu estetsku vrijednost, drvo, hrana vrijednost i druge namjene.

No comments:

Post a Comment