Thursday 5 January 2012

Krpelji u kući

Svi znamo da krpelj zaraze mogu rezultirati teškim posljedicama, kao što su ovi krvi sisanče paučnjaci su vektori bolesti poput Lyme bolest, Q groznicu, Colorado označite groznice, tularemije, tik-nošen povratna groznica, babezioze, ehrlichiosis, pasji žutica, itd. Ovi mali paraziti hrane krvlju sisara i ptica, ali ponekad mogu napasti vodozemaca i gmazova previše. Oni se obično nalaze među visokom travom i grmljem. Kao krpelji nedostaje sposobnost da leti, oni samo kap na domaćina kad je potonji prolaze kroz područja zaraženih krpelja. Označite uši se obično nalaze u pasa, osobito onih koji lutaju vani dulje vrijeme. Čak i mačke i ljudi mogu dobiti infestirane krpelja. Iako krpelji zaraze kuće nisu uobičajene, kućnih ljubimaca i ostalih stanovnika mogu nositi ove parazite unutar kuće i dovesti do zaraze krpelja unutrašnjosti. U slučaju takve zaraze, morate hitno poduzeti djelotvorne mjere za uklanjanje krpelja od kuće. To uključuje multi-račvast strategiju. Neka nas pogledajte na različite mjere potrebne da se treba poduzeti, kako bi dobili osloboditi od krpelja u kući.
Uklanjanje krpelja u kući
Kao što je spomenuto gore, kućni ljubimci koji imaju naviku lutanja između trave i grmlja mogu nositi krpelje u kuće. To može rezultirati označite zaraza kuće. Ako se uvjeti su povoljni za njih, krpelji mogu reproducirati i širiti. Dakle, to je vrlo potrebno za kontrolu širenja ovih parazita u kući. Kako bi dobili osloboditi od kuće krpelja, morate usvojiti strategiju koja uključuje mjere za njihovo otklanjanje, kao i preventivne mjere, kako bi se izbjegla ponovna zaraza. To uključuje uporabu kemikalija kao sprej za krpelje u kuće i druge insekticide. Čak i preventivne mjere bez korištenja kemikalija su potrebni u ovom zadatku. Pročitajte više o vrstama krpelja.
Kuća Tick Kontroling mjere
U cilju otklanjanja krpelja iz kuće, morate koristiti insekticidi, posebno onih značilo za krpelje. Pljusak tih kemikalija i unutra i vani. Kako krpelji su više vjerojatno da će sakriti pukotinama stijene, cilj takvih mjesta. Čak i kutnim lajsnama, namještaj, tepisi, tepisi, podovi ispod namještaja i podova uz zidove ne bi trebao biti pošteđen. Kao krpelji mogu indeksirati do neke visine, morate liječiti zidova i drugih vertikalne površine do visine od oko tri do četiri noge. Počastite dvorište i obližnjim područjima s insekticidima. Pobrinite se da koristite samo one kemijske proizvode koji su certificirani kao sigurna za unutarnju uporabu. U slučaju zaražene posteljina, ili dezinficira i ih odbaciti ili ih oprati u vrućoj vodi, prije upotrebe. Za jednokratnu uporabu kemikalija ne može postići bilo koji pozitivni rezultati u nekim slučajevima, pa se primjenjuju ti proizvodi u redovitim razmacima, tako da ubiti i krpelja i njihova jaja. Morate rezati visoka trava i drugih grmova koji rastu u svom dvorištu i okolnim područjima. Osim toga ukloniti krpelja iz vaše kućne ljubimce i provjeriti za znakove krpelja zaraze na druge stanovnike.
Pročitajte više na:; Kako da biste dobili osloboditi od Krpelji; Uklanjanje krpelja od psa Kako ukloniti krpelja; Ukratko, uklanjanje buha i krpelja u kući nije težak zadatak, ako ga obvezuju redovito i ozbiljno. Kuća krpelji su rijetke pojave, ali ako primijetili, dobili osloboditi od njih najranije, uz pomoć gore navedenih mjera. Međutim, velikim oprezom pri korištenju kemikalija. Držite djecu i kućne ljubimce podalje i pobrinite se da kuće je dobro prozračenom.

No comments:

Post a Comment