Sunday 29 January 2012

Opor vs Toner

Uz široku lepezu kozmetike na raspolaganju za njegu kože, to je vrlo zbunjujuće da razumiju svrhu korištenja svakog proizvoda. Jedan takav slučaj uključuje zbunjenost u vezi s korištenjem adstrigentno vs tonera. Što je opor i što je to služi? Što je toner koristi i kad ga treba koristiti? Da li postoji razlika između ta dva? Oni su mnogo pitanja na koja, odgovor je vrlo jednostavan. Bacite pogled na razlike između navedene adstrigentno i toner, koji će vam pomoći da shvatite svrhu svakog proizvoda, i kada koristiti bilo.
Razlika između adstrigentno i tonera
Oba, astringents i tonera su važni proizvodi neophodni za redovno njegu kože lica. Oni su također dizajnirana sa sličnim ciljem, odnosno za uklanjanje viška čišćenje i šminka ostataka od kože, za podešavanje pH vrijednosti u kožu tako da ne bude pretjerano suha, i dati koži privremeni stezanja učinak smanjuje otvorenom pore. Međutim, ovisno o vašem tipu kože, korištenje i varira. By razumijevanje što je opor, i što je toner, mi ćemo biti u mogućnosti da jasno ocrtava razliku između korištenja adstrigentno vs toner.
Opor, adstrigentno nije ništa drugo nego jak toner, da je alkohol i kemijski temelji. To mu daje anti-bakterijska svojstva. Adstrigentno u osnovi se koristi za kontrolu pretjerano masnu kožu. Dakle, od vas će biti preporučeno da koristite adstrigentno ako imate acne sklone kože, ili izrazito masnu kožu. S njegova sposobnost da uništi bakterije, adstrigentno može biti vrijedno u kontroli acne breakouts, pa čak i pimples i blackheads. Ponekad primjena adstrigentno na leziju zbog akni ili prištić može izazvati peckanje. To, međutim, je normalno.
Ljudi koji imaju suhu kožu ne bi trebali koristiti adstrigentno, jer to će učiniti kožu kosu. Također, oni koji imaju osjetljivu kožu, treba izbjegavati uporabu alkohola temelji Astringents. Postoji alternativa da to ipak. Astringents da su vještica ljeska su sigurnije za takve tipove kože. Imajući ruke čiste prije i poslije upotrebe adstrigentno je izuzetno bitno, jer je vrlo oštre. Ako ga se dotakne druge dijelove tijela može izazvati nadražaj.
Toner, toner je blagi proizvod, koji se koristi u svrhu hidratantna dehidriranu kožu. To uključuje izrazito suhe kože i starenja kože previše. Ona također pomaže razbistriti začepljene pore na koži. To je čisti kožu i nećete naći vašu kožu osjeća suha nakon uporabe tonera. To je čak i super za mješovitu kožu, jer pomaže u kliring začepljene pore zbog ulja i hidratizira suha područja na koži. Kada se pravilno koristi, uz čišćenje i vlaži proizvoda, može izazvati relativno nikakva zla. Održavanje higijene ruku je jednako važno dok koristite toner za kožu. Nađi ovdje više o koži toner koristi.
Oba, astringents i tonera, treba primijeniti s pamuk obrisak na cijelo lice. Važan savjet imati na umu dok koristite i adstrigentno i toner, je da će se primjenjivati ​​nakon čišćenja, a prije vlaži kožu lica. Oba imaju sposobnost da suhu kožu ako se ne koristi zajedno s hidratantnom kremom. Vlaži kožu nakon upotrebe ovih proizvoda daje čvrsta i užaren izgled. Također pročitajte o toner za masnu kožu.
Konačno, postoji posebno pobjednik u adstrigentno vs toner raspravu. To sve ovisi o vašem tipu kože. Jednostavno rečeno, za masnu i aknama sklone kože, adstrigentno je najbolji izbor, dok se za suhu i osjetljivu kožu, toner dobro radi. Nemojte nikada koristiti oba u isto vrijeme. Također, ne zaboravite da slijedite rutinu za čišćenje i vlaži, uz uporabu oba ova proizvoda kako bi dobili da su zdravi, lijepi, besprijekoran, užaren kože.

No comments:

Post a Comment