Friday 27 January 2012

Nizak tlak vode u kuhinjski sudoper

Niski tlak vode u kuhinjski sudoper može biti potpuno neugodno. Pogotovo dok ste čišćenje ili kuhanje, to može uzrokovati mnogo neugodnosti. Većina vremena, to će biti popraćeno s niskim tlakom problem u wc, kupaonica i ostalih Vodovodni inventar, kao dobro. Ako ste okrenuti taj problem, možda se pitate što uzrokuje nizak tlak vode u kuhinjski sudoper. U sljedećim paragrafima ćemo vidjeti kako riješiti niskog pritiska vode u sudoper.
Kako to Škripac Nizak tlak vode u kuhinjski sudoper?
Začepljen prskalica ili pipa, vrlo prva stvar koju trebate provjeriti u slučaju niskog tlaka vode u kuhinjski sudoper je sudoper prskalica ili aerator. Većinu vremena, problem je ograničena na sudoper. Pitate se kako to škripac prskalica kuhinjski sudoper s niskim pritiskom vode? Evo kako.
Prvo uključivanje slavina. Vidi ako ima bilo curenja iz cijevi ili spoj između crijeva i sudoper. Isključite slavina i ventila vodom. Rastavljati prskalica. Provjerite je li skretnica, koji skreće vodu iz slavine to prskalica je u dobrom stanju. Ako postoji bilo kakav blokada ili krhotine, potopiti skretnica preko noći u šalici puna octa. Sada izvadite glavu sprej i provjerite je li aerator je blokiran, pa ako ga potopiti. Sada provjerite crijevo, da li je začepljen ili je blokirana s bilo depozite. namočite ga preko noći u ocat i isperite vodom kroz njega. U slučaju da je puknut, to treba biti zamijenjena.
Isto tako, provjerite aerator ili cjedilo sudopera na slavinu. Ako postoje bilo kakve krhotine ga blokira, nizak tlak vode u kuhinjski sudoper je očigledan. Očistite aerator namakanjem ga preko noći. U slučaju visoko oštećen komad, možete jednostavno dobiti ga zamijeniti.
Regulator tlaka; Regulator tlaka je uređaj koji se koristi za podešavanje tlaka. To se obično nalazi ispod prednjeg crijeva vezu u svojoj kući i pre-set od strane proizvođača. U slučaju da to dobiva oštećen, trebate nazvati profesionalni dobiti ga zamijeniti ili popraviti. Pa, dopustite mi da vam kažem da radite bilo kakve promjene u ovom uređaju se može dodatno pogoršati pod pritiskom problem. Dakle, najbolje da napusti posao za ovlaštenog vodoinstalater.
Zajednički naftovoda Problemi, Loši općine ili zajednice vodom tlak može biti uzrok ovog problema. U tom slučaju, zajedno s sudopera, primijetit ćete isti problem u drugim čvora, kao dobro. Također, isti problemi će biti primjećen od strane ljudi koji borave u ostatku stanova na ovom području. To ponekad može dovesti do niske tlak vode u jednu utičnicu kad je drugi slavine su uključeni i pravilan tlak kada je samo jedan izlaz na. To je zato distribucija vode dodatno smanjuje pritisak vode. U tom slučaju, vodoinstalater će mjeriti ulazne vode pritiska i protoka prije regulator pritiska vode, tako da znam da li je problem. Ponekad nadmorska visina može biti problem. Spremnik za vodu za pohranu koji je opskrba vodom na svoj kuhinjski sudoper mora biti na višoj razini za pravilan tlak, tako da voda teče gravitacijski.
Većina vremena niskog pritiska vode u kuhinjski sudoper rezultate iz oštećenih cjevovoda. Glavni vodovod problema kao što su blokada ili propuštanja cjevovoda može biti uzrok smanjenja tlaka. Ako je to slučaj, popravak može biti puno skuplji.
Prodora vode; Kao što je spomenuto, čak i mala curenja cjevovoda može dovesti do niske tlak vode u sudoper. Te isto tako trebate provjeriti unutarnje plinovoda dostaviti do slavina, za svako propuštanje. To se može provjeriti uz pomoć očitavanje brojila svog stana. Sve što možete učiniti je isključiti sve slavine vode unutar vašeg doma i ventili (ako ih ima) koji omogućuje protok vode u svoju kuću iz zajedničkog cjevovoda. Provjerite očitavanje brojila sada i 3 - 4 sata nakon toga. Ako čitanja promijenio, postoji propuštanje. Poziv profesionalni pronaći propuštanja i riješiti problem. Pročitajte više na popravak sudopera curiti.
Blokirani cjevovoda, u slučaju da su cijevi od lijevanog željeza ili pocinčanog željeza cijevi dobavu vode, mineralnih depozita je čest problem koji može dovesti do začepljenja cjevovoda. Minerala u vodi koja teče kroz ove reagirati s metalnim od cijevi dovodi do grube površine i depozite koji idu na sve veći kako vrijeme prolazi uzrokuju začepljenje cjevovoda. Trebate dobiti certifikat vodoinstalater u ovom slučaju kako bi saznali problem prostor i popraviti problem.
Nadam se da će vam pomoći da navedene točke otkloniti problem niskog pritiska vode u kuhinjski sudoper. Ako problem nije ograničen na područje sudoper, možete nazvati profesionalni saznati primarni uzrok ovog problema i dobiti fiksni.

No comments:

Post a Comment