Thursday 26 January 2012

Obiteljsko savjetovanje Tehnike

Ako čitate ovaj članak, onda su zbunjeni o aktualnim događajima događa u vašem životu ili ste zabrinuti za ljubio nečije trenutnog života scenarij. U posljednjih nekoliko godina, ljudi u velikom broju su otišli za savjetovanje. Obiteljsko savjetovalište se često smatra kao jedan od najviše koristi opcija za obitelji koje prolazi kroz teško razdoblje. Obiteljskim odnosima uvijek prisutna neizbježna pitanja, koje smo trebali naučiti da ih riješiti na vlastitoj. Da, možete uzeti pomoć od neke tehnike obiteljsko savjetovanje, ali ne ovisi cijeli svoj život na njima. Obiteljsko savjetovalište tehnike su samo neki načini koji vam vodič živjeti svoj život sretno.
Glavni cilj svih obiteljskih je da su svi članovi žive zajedno u harmoniji. Ako mislite da je vaša obitelj je suočena s nekim poteškoćama, poteškoćama i neke osobne probleme, pročitati neke od tehnika obiteljskog savjetovanja u nastavku spominje. Nabavite neki više znanja na psihoterapiju.
Tehnike obiteljsko savjetovanje, Savjetovalište za obitelj je postao čest znak u posljednje vrijeme. Obitelj savjetnici su tu kako bi pomogli parovima i obiteljima koje se suočavaju s nekih obiteljskih problema i problema. Terapeuti i savjetnici koristiti neke zajedničke savjetovanje tehnike kako bi vam dali jasnu sliku svoje obitelji pozadini i pitanja koje ih okružuju. Imati pogledati na tugu savjetovanje tehnike.
Genogram: Ova tehnika se često koristi u ranoj fazi obiteljskog savjetovanja. Genogram je djelo simbola i slika koji prikazuju cijelu povijest svoje obitelji. On otkriva neke važne detalje o tri generacije obitelji kroz simbole. Važne pojedinosti poput imena, datume braka, razvoda, smrti i druge važne događaje vezane uz vaš članovi obitelji su uključeni u genogram. Genogram djeluje kao informativno sredstvo obitelji za terapeuta.
Obitelj tlocrta: Ovaj plan ima nekoliko verzija na njega. Roditelji su zatražili da se nacrtati obiteljsko stablo i informacije o zadnjih par generacija su donijeli i raspravlja na ovom sastanku. Jednostavan točke vezane uz svoje pretke donosi značajne činjenice vezane uz svoju prošlost.
Preformulacija: preformulacija jednostavno znači uzimanje kaznu od svojih logičkih uzroka i pokušava vidjeti druge teorije se odnose na njega. Obitelj vodilja savjetnika ga koristiti za razumijevanje osnovnih postojećih obiteljskih problema i nudi različite perspektive na njega. Na primjer, otac je ponovio pitanja o svojoj kćeri prijateljstvo s dječacima se može vidjeti kao briga otac pun ljubavi nego kao faktor generacijski jaz koji osjeća da stari čovjek ne može razumjeti nove generacije. Znati što znači odnos savjetovanja.
Komunikacija Zgrada: Problemi u svakoj obitelji početi kada postoji manje ili uopće ne učinkovitu komunikaciju. Komunikacijskih obrazaca i procesi često su glavni razlozi koji utječu na obitelj komunikacija. Savjetnike korištenja različitih tehnika koje su usmjerene na učinkovitu komunikaciju među izgradnji parove i obitelji. Oni također pružaju smjernice o pravilnom korištenju vještina slušanja koje uključuju odraz osjećaja, slušanja i pokazujući suosjećanje za sve vaše kolege članove, uzimajući skreće u izražavanje osjećaja, a također se ne osuđivanja kada se vlastiti narod su suglasni svoje pogreške. Saznajte nešto čitajući o učinkovitim međuljudske komunikacije.
Obitelj Foto: Vidjevši fotografije članova obitelji u različitim prigodama dovoljno pružiti informacije o tome što je ovom scenariju u obitelji. Verbalni odgovor na različite obiteljske fotografije su korisne. Ova tehnika uključuje molba član obitelji na izbor obiteljskog slike iz albuma i raspravljati o raznim uspomene vezane za tu sliku.
Prazne stolice: prazne stolice tehnika se uglavnom koristi za terapeuta koji se bave parove. Objasniti prazne stolice, Let's imaju pogled na primjer partner osjeća da je prazna stolica je njegovog / njenog supružnika i izražava svoje osjećaje. Partner onda mijenja svoju ulogu i sjedi na prazan stolac i nastavlja ostatak razgovora donošenja supružnika. Vi bi također željeli čitati na brak savjetovanje pitanja.
Stavljanje Klijent u Centru: Ova tehnika se često koristi od strane obitelji savjetnika gdje je čitav kontrolu situacije je u rukama pojedinca. Savjetnik omogućava nastavak simptom anksioznosti ili brinuti i neka je pojedinac razgovor za neko vrijeme. Kao što pojedinac govori, on / ona iznenada shvati dubinu situacije i počinje da steknu kontrolu nad svoje strahove.
Pročitajte više na:; Brak savjetovanje - Da li to radi, depresija savjetovanje; Izvanbračni Savjetovanje Pitanja, pa ove su neke od tehnika obiteljsko savjetovanje, prakticiraju savjetnici i terapeuti širom svijeta. Savjetnici će odrediti kojih je jedan provesti što shvate dubinu svoje obitelji krize. Kao i svaka obitelj ima svoje probleme, terapeuti sebe ne ograničavaju u praksi i provesti isti set pravila. Stoga sud poziva kreativni uvijek je dobrodošla.

No comments:

Post a Comment