Wednesday 11 January 2012

Stonoga Grass Care

Eremochloa ophiuroides ili stonoga trava je sezonski travnjak trava vrsta, koja raste uglavnom u toplim sezone. To je gust travnjak formiranje, ravnomjerno raste i svjetlost i srednje zelene boje trave, koja ima grube teksture s kratkim uspravnim stabljikama. Umjerena dužina rast ove trave je oko 3 do 5 cm, a prenose stolona, ​​koje rastu vrlo brzo. Postoji mnogo toplo sezona trava, iz koje je stonoga trava ima vjerojatno najniži održavanja vremena i troškova. Mnogo puta, vidite travnjaka raste u ogromnim dvorišta, ceste strana krajolika, u javnim vrtovima i na jezeru strane. Since ovih zona su vrlo razmaknuti i large u veličini, it is preferiraju use stonoga trave kao što raste brže i manje potrebe vrlo amount skrbi. Sjeme ove trave je porijeklom jugu Kine i kada je uvedena u Sjedinjenim Američkim Državama, je postao jedan od najatraktivnijih naširoko koristi trave na jugu istočnim državama. Glavni koraci za njegu stonoga trava daju niže, pa pročitajte dalje i saznati ako želite imati travnjak stonoga trave za vaš dom. Više o travnjak skrb.
Kako da se brinu za stonoga Grass
As stonoga trava toplo sezona, sunce ljubavi travi, koja se ne treba previše održavanja, često se spominju kao lijen čovjek je trava. No, iako je vrlo niska održavanje uključeni u njemu raste, to ne trebaju neke brigu o svojim zalijevanje i košenje. This trava najbolje odgovara u područjima s manje prometa kao što su igrališta, golf igrališta i sportskih terena. Postoji nekoliko savjeta za ovu stonoga trava zaštite koji se moraju slijediti, ako ga želite rasti u ugodan i lijep uzorak, tako da ih pronaći i čitanje naprijed. Bacite pogled na neke savjete travnjak aeracija također.
Zalijevanje Savjeti; Kada rasti stonoga trava ispočetka, nakon što pokrenete klijanje sjemena, navodnjavanje je vrlo potrebno. To pomaže da se tlo vlage i na taj način, ima dovoljno vode za trave rasti. Trebate vode do dubine od najmanje četiri do osam inča svaki put, jer to potiče nova trava razviti jake i duboke korijenski sustav. Kada su korijeni uspostavljena, vode je potrebno da bi na travnjak bujne zelene i zdrava. Zalijevanje također ovisi o vremenskim uvjetima, kao iu ljeta treba 1 do 2 cm vode tjedno. Više o travnjaku trava vrsta i travnjak suzbijanje korova.
Herbicida i gnojiva, postoji potreba da se primjenjuju herbicidi u rano proljeće, ali samo treba ga koristiti ako je to potrebno, kao što je cijeli travnjak mogao osušiti zbog tih herbicida. Ukoliko želite koristiti određenog herbicida, provjerite, možete pročitati upute i učiniti sve preporučene prilagodbe za travu. Gnojiva treba se koristiti samo jednom u svakom vegetacije, koja je u proljeće. Čak i kada koristite malo gnojiva, trava može suha off kao vrsta gnojiva koristi se broji. To bi trebao biti malo dušika i treba ne sadrže fosfor. Pazite, vi gledati gljivične i smeđe mrlje na travnjak, kao što je ova trava je sklona nematoda. Ako su gljivične zakrpe raste, testirati tlo za infekcije i pobrinite se da koristite pravi anti-gljivične obrade tla. Također, imajte testiranje pH zemljišta s vremena na vrijeme. Više o tekućim gnojivo travnjaku.
Košnja Savjeti; košenje trave ovog je vitalna točka u stonoga travi skrbi, kao što ne mogu dopustiti da trava izrasti. Potrebno glavni košenje u vegetacije, kada postoji brzog rasta zbog sezonskog utjecaja. Te bi trebao kositi travnjak na najmanje 1 inch high od tla površinu i ostavite ga da raste malo visok oko 2 cm u ljetnim mjesecima. Još jedan savjet za košenje stonoga trava, uvjerite se da travnjak ne raste u vlažnim sezone ili za vrijeme suše, jer to može stimulirati brz rast i čine ga izgledaju vrlo neujednačena. Više o kosilice.
S tim stonoga trava briga savjete, te bi trebao znati, to je vrlo jednostavno rasti travnjak. Jedina stvar da imajte na umu da održavanje je važan dio svakog vrta skrbi, a time i više ga održavati je ljepša trava će izgledati oko svog doma.

No comments:

Post a Comment