Saturday 7 January 2012

Instalacija donja površina luka

Najviše Najjednostavniji definicija donja površina luka je pod površinu od vijenca ili nadstrešnica. Kuhinja donja površina luka je područje iznad gornji rub zida ormarića na strop. Materijali se koriste za umotati donjoj strehama i trijem stropovi su također nazvao kao soffits. Donja površina luka instalacija će odrediti položaj iznutra i izvana kutu postova od vaše kuhinje ormarića. Vinyl donja površina luka je vrlo user friendly i lako se instalira u zgradama ili nove konstrukcije. Soffits su dostupne u oba čvrsta i izbacuju ploče.
Kako instalirati donja površina luka
Obično u kući renoviranje ili instalacija, soffits uglavnom su nevidljivi i oni su posljednjeg detalja primati pažnju. No, to ne znači da je manje važno. Mjestu gdje se krov projekcije i bočnim zidovima zgrada sastati se zove EAVE, a soffits su važan dio. Soffits moraju biti konstruirani i instalirani vrlo pažljivo. Pobrinite se da Vaš soffits se zrače, ako nisu oni mogu izazvati led brana na strehe. Ice brana je zapravo voda od otopljenog snijega, ove hladne vode dobiva akumulirane u površini hladnijim EAVE i smrznuti ponovo, to je led brana i štete zidove i stropove u kući. Pogledajte vrstama krovnih izolacija.
Donja površina luka Upute za instaliranje
These su dane upute o kuhinji donja površina luka instalacije. Donja površina luka instalacija ovdje je učinjeno kako definirati prostor iznad ormara i ravnoteža iz sobe. Bit će vam potreban circular saw, pila konja, čekić, čavli, vijak pištolj, mjerenje kvadrata, nokti, mjerne vrpce, snage Sander, drywall komunalnih nožem, 2x4 drveta i iverice krajnjim poklopcima. Dobiti neke dodatne informacije o krovnog vrstama materijala. ; Imati detaljan pogled na to mjesto gdje je donja površina luka će biti instaliran, da li više blokiranje će biti potreban prije nego što instalirate drywall. Morat ćete staviti blokadu ako nosača, donja površina luka mali u istom smjeru. Ako se sijeku jedni druge, mjesto 2x4 blockings nakon svakog 16 inča. Ne brinite o veličini. , Lay Sheetrock na stropu i zidu gdje želite instalirati donja površina luka. The Sheetrock poslužit će kao vatra blok. Nema potrebe za primjenu žbuka jer Sheetrock će biti skriven od strane donja površina luka. ; Uvijek razina stropa. Varijacija od ¼ inch za svaki četiri noge je prihvatljivo na stropu. ; Iz 2x4s, graditi dva L oblika okviri uz pomoć vidio konje i kružnu pilu. Izrežite četiri 2x4s da stane na ukupnu duljinu donja površina luka. Također izrezati 6 vertikalnih dijelova željenu visinu i priložiti tih komada na horizontalne duljine napraviti mali zid uz pomoć kadriranja nokte. Ti će zahtijevati krajnjim poklopcima if the donja površina luka ne graničiti protiv bočnih zidova. ; Cover soffits with drywall pomoću električnih vijak vozač s drywall vijaka. Učiniti sve drywall rubove glatka. , Donja površina luka Obojite zidove i dati dovoljno vremena da se osuši, prije nego ga instalirate. Ti će zahtijevati pomoći da držite completed donja površina luka u mjestu. pričvrstiti s noktima i zidne dugmad. , Donja površina luka troškova Uvođenje
Donja površina luka instalacije trošak također ovisi o tome da li je bila i izgradnja je otvoren ili zatvoren. U novom konstrukcije izložene rogova ili rešetki su pozvani otvoriti bila i izgradnja. When postojeće donja površina luka je na mjestu, to se zove zatvoreni bila i izgradnja. Prije ugradnje novih soffits, uvijek uklonite pokvareni i stare drvene soffits. Trošak donja površina luka instalacija je $ 2 u $ 4 po kvadratnom metru. Dobiti neke dodatne informacije na krovu popravak procjene.
Pročitajte više na:; Krovni: Vrste Krovopokrivački, Pokrivanje troškova i procjena, nadam se da je koncept donja površina luka instalacija je jasno da vas sada. Uvijek nosite zaštitne opreme oči i rukavice, a poduzimanje svaki krovni aktivnosti što uključuje i zamjenjuju ili instaliranja soffits.

No comments:

Post a Comment