Thursday 12 January 2012

925 Silver Nakit

Srebrni nakit dogoditi da bude jedan od najčešćih vrsta nakit kupljen od strane ljudi. Desno od srebra prstenje, narukvice, naušnice i privjesci čari, možete pronaći srebrni nakit se nositi na oba poseban, kao i casual prigode. Srebrni nakit čini prekrasan rođendan i godišnjicu darove i donosi užitak za velik broj ljudi. Na Sjedinjene Države, US Federal Trade Commission (FTC) izjavio je da srebra ne može biti prodana kao srebro, Sterling srebro, Sterling, čvrste srebra ili s kraticom Ster. osim ako se sastoji od najmanje 92,5 posto čistog srebra. Ali, ono je taj 925 srebra. Zašto je to obvezno kupiti 925 srebra nakit?
Što je 925 Silver Nakit?
Čisto srebro (99% srebro) je kovnog, nodularnog i vrlo mekana. Njegova mekoća olakšava rad. Međutim, to također dobiva izgreben lako. U svom čistom obliku, srebro je plemeniti metal i vrlo skupo previše. Međutim, budući da dobiva izgreben lako, to nije prikladno da funkcionalnih predmeta. Unutar jedne ili dvije koristi, stavka srebro će izgledati sve okrznuo i deformisani. Dakle, jedna legura srebra je formirana.
92,5% srebro metal miješa se s 7,5% bakra metala dobili 925 sterling srebra. Sa 7.5% bakra dodao daje srebro potrebne snage to zahtijeva. Budući da su samo 7,5% bakra je dodao, s 92,5%, preostali sadržaj srebro, duktilnosti i šarm srebro metal je sačuvana. Osim bakra, ostale metale poput germanij, platinasti i cink također se može dodati srebro dati srebra. Međutim, što se tiče standarda industrije tiče, 925 sterling srebra je spremna samo dodavanjem bakra metala.
925 sterling srebra nije toliko skuplji čistog srebra i vrlo pristupačne. Ovaj 925 sterling srebra koriste u pripremi raznih vrsta srebrnog nakita poput naušnica, ogrlice, prsteni, prsteni nos, narukvica, anklets, itd. 925 Sterling srebro nakit je izdržljiv i otporan od čistog srebra nakit. Štoviše, kada je dragulj kamenje ugrađen u 925 srebrni nakit, to definitivno smatra vrijedan nakit.
Naći ćete nekoliko znan opeke, kao i online trgovinama prodaje 925 srebrni nakit. Oni snabdjevanje velike klijentelu potrazi po pristupačnim nakit. Često, popust 925 srebrni nakit je također dostupna koji je dostupan na jeftiniji stopa. Tu su sve vrste dizajna na raspolaganju i ako ste još uvijek nisu sretni, možete imati svoj nakit po mjeri da odgovaraju vašim potrebama i likings.
Silver metala, poput zlata je plemenitih metala i ne reagirati ili oksidiraju when doveo u dodir s sulfidima u atmosferi. Međutim, budući da nakit we kupnju je 925 srebrni nakit, ne zaboravimo da sadrži bakar. Metali kao bakra, cinka i nikla se oksidira do sulfida u atmosferi i dobiti potamne. To je oksidacija bakra u 925 srebrni nakit koji uzrokuje komad srebrnog nakita potamniti and potamniti nakon negdje. Yellowing srebra je reverzibilna reakcija i poliranje srebra može imati sjaj i bistrinu srebro leđa opet.
Da bi usporiti stopa po kojoj se srebrni nakit yellows, treba zadržati nakit daleko od vlage i vlažna okoliš. To se može učiniti ih pohrane u hermetičan zatvorenim kutijama ili potamniti prevencije torbe. Štoviše, nakon što ih nosi ih očistiti krpom te ih lakirati. Možete dobiti posebnu 925 srebrni nakit krpe za čišćenje, koji su bolji od normalne krpe. Također možete koristiti bilo koji Sterling srebro nakit čistije domaće ili srebra poljski donijeti sjaj natrag s vremena na vrijeme.
Ljudi su je nosio srebrni nakit since 900 prije Krista. 925 srebrni nakit je pogodan za sve bez obzira na dob ili spol. Njegova klasična žalba nikad ne izlazi iz stilu! 925 srebrni je standardni set obrtnici naznačiti najbolju kvalitetu srebra. Dakle, kada idete pokupiti srebrni nakit sljedeći put, provjerite je li 925 srebrni nakit!

No comments:

Post a Comment