Monday 23 January 2012

ATT & SIM kartica Aktivacija

Jedan od popularnih mobitela prijevoznika AT & T i oni su poznati po svojim tehnološki naprednim mobilnim telefonima. ATT & nudi korisnicima visoke kvalitete kraju ćelija kao što je Apple iPhone i drugih sličnih uređaja. Međutim, kako bi se pretplatili na mrežu usluga, potrebno je instalirati ATT & SIM kartice. Na SIM karticu mogu držati sve svoje kontakt podatke i brojeve telefona. Možete kupiti i dobiti AT & T kartica za aktivaciju SIM učiniti lako ako ste postojeći klijent. Pođimo u detalje o tome kako da biste aktivirali AT & T SIM karticu.
Kako to ActiveX ATT & SIM kartice?
Novi kupac treba aktivirati ATT & SIM karticu telefona koristeći svoje SIM kartice. SIM kartica broj je vrlo važno za AT & T SIM kartica za aktivaciju. Možete dobiti na broj iz paketa telefona. Broj će biti tiskan na pakiranju na bijelom naljepnica s bar kodovima. Vi ćete pronaći 'ICCID' tiskan na naljepnicu koja slijedi dugi niz. Ovaj izduženi broj SIM kartica broj potreban za aktiviranje AT & T SIM karticu telefona.
No, u slučaju da nemaju paket, ne treba brinuti. Možete dobiti SIM karticu broj obavljaju sljedeće korake. , Isključite svoj telefon i uklonite poklopac baterije na telefonu. , Izvadite bateriju i naći you male, pravokutne kartice. ; Ova kartica je vaš SIM karticu i trebate tražiti brojeve koji počinju s 89. Ovaj broj je vaš SIM kartice. ; SIM AT & T kartica za aktivaciju procesa
Prva stvar za učiniti je kupiti 3G SIM karticu iz AT & T prodavača ili AT & T centru. AT T & SIM kartica Cijena je oko 5,50-12 USD. Ako ste postojeći račun vlasnika, morat ćete bez problema osigurati zasebnu SIM karticu.
Morate posjetiti AT & T trgovini i ispuniti AT & T zastupnika. On / ona će aktivirati svoju SIM karticu, osobno ili putem telefona uz pomoć od vas podatke o korisničkom računu. Te htijenje biti pitan za pružanje SIM kartice broj kao što ima sve detalje Vašeg računa. Morate staviti SIM karticu u svoj telefon i uključite ga. Ćete naći AT & T SIM kartica za aktivaciju biti uspješna.
Ili možete posjetiti AT & T web stranicu i posjetite moje Wireless računa stranici. Evo morat ćete ploviti na 'Aktivirajte telefona stranici. Vas će se tražiti da ispunite u određenim detaljima i kao što ste završili podatke, kliknite "Dalje". Slijedite upute pažljivo i zadržati svoju SIM karticu broj ruci. Ispuni broja kada je pitao i nakon još nekoliko koraka verifikacije, Vaš ATT & SIM kartica će biti aktivirana.
U slučaju AT & T SIM kartice zamjena, morat ćete nazvati centar kupca skrbi za AT & T i ih zahtjev da vas postaviti s novom SIM.
To je bilo sve oko AT & T SIM kartica za aktivaciju. Kao što možete vidjeti, je vrlo lako da aktivirate AT & T SIM kartice telefone. U slučaju da prenosite postojeći SIM karticu u novi mobilni telefon, trebate samo staviti u novi uređaj. SIM će raditi savršeno u redu. Nadam se da sam pomogao da shvatite kako aktivirati AT & T SIM karticu kroz ovaj članak.

No comments:

Post a Comment