Friday 6 January 2012

Kreštav kosu

Odjeću za kosu je pokrenut i odjednom primijetite da je stvaranje buke. Buka se nastavlja za sljedeći ciklus, kao i uzrokuje puno gnjavaža. Što ćete učiniti u tom slučaju? Odjeća za kosu rješavanje problema nije težak zadatak kao i možda se pitate. S obzirom na nastavku su neke savjete na provjeru ovaj aparat doma i saznate zašto kosu spasti i učenja kako to popraviti škripav kosu.
Cika za kosu: Stvari koje Provjerite
Prije nego što pokrenete popravak kreštav kosu, provjeriti postoji li labav objekt iznutra. Najvjerojatnije labav gumb, patent ili metala od odjeće može biti udaranje bubnja i proizvodnju da buka. Tako ga isključiti i otvoriti poklopac da provjerite postoje li labave objekata ili metalnih dijelova koji bi mogli biti odskakanje na unutrašnjost bubnja dovode do squeaking kosu. Ako ne možete naći takve objekte, buke mogu biti uzrokovane neispravan dio. Dakle, nastavite da provjerite ove. Saznajte više o perilicama.
Korak 1; Kao što je spomenuto, isključite napajanje i iskopčajte odjeću za kosu. Sada je oduzeti od zida, tako da možete pristupiti svojim prednji i stražnji dio. uzmi ga na mjesto gdje ste ugodno raditi na njemu.
Korak 2, na stražnjoj strani nalazi se ploca za pristup. Morate ukloniti ovu plocu za pristup uklanjanjem vijaka iz panela. Sada možete vidjeti valjci, mangup koloturnik, pojas, itd.
Korak 3; Započnite provjerom valjci koje koristi većina sušenje odjeće za podršku bubanj. Ako se ovi valjci nositi, oni će dovesti do squeaking kosu. Prvo provjerite je li su začepljen, ako je tako samo ih očistite. Ako ne, morat ćete zamijeniti cijeli set valjaka. Provjerite jeste li kupiti valjci za isti model za najbolje rezultate. Ako su u dobrom stanju, prijeđite na sljedeći korak.
Korak 4; Zatim, provjerite klizi. To su obično izrađena od plastike te se koriste kao podrška za bubanj. Ako su ti istrošeni oni mogu biti uzrok škripav kosu. Možda ćete morati da ih zamijeni u slučaju podmazivanje ne pomaže.
Korak 5; Provjerite mangup koloturnika koji je priključen na kosu motora. Nosili kolotura može dovesti do da kontinuirano i vrlo iritantan šum. Možete dobiti mangup kolotura istog modela i zamijeniti ga sami, ili pozvati stručnjaka za ovaj zadatak.
Korak 6, sljedeći korak kreštav kosu popravak je provjera puhala kotača. Puhač kotač je u osnovi plastični dio odjeće za kosu koja vuče zrak iz odjeće bubnja i gura se kroz ispušni kanal. Ako puhač kotač nosi, to može dovesti do squeaking kosu. Ponekad se može dobiti začepljen sa lint, dalje vodeći na taj stalnu buku. Tako je prvi preuzmite ga očistiti i to provjeriti. Ako još uvijek je glasan, morat ćete dobiti ga zamijeniti. Pročitajte više o perilica sušilica combo jedinice.
Pročitajte više o popravku odjeću za kosu u člancima:; Kako to Utočište za kosu; Rješavanje problema Electric sušači, Nada navedene savjete na popravak squeaky kosu će vam pomoći. Ako se smetnje i dalje, možete nazvati servis profesionalce i dobiti za kosu popraviti. Nakon održavanja i servisiranja rutinu za ovu važnu kućanski aparat će osigurati da se takvi problemi ne proizlaze i kosu ostaje u dobrom stanju.

No comments:

Post a Comment