Saturday 14 January 2012

Vrt Mačevanje za zečeve

Nakon što je sav posao i vrijeme koje ste proveli da bi začinio svoj vrt, to je frustrirajuće vidjeti kuniće jesti sve svoje biljke, zar ne? Uostalom, što ste zasadili ih kako da ispune vaše želje stvaranja prekrasan vrt u svom dvorištu, a ne hraniti kunića. Dakle, rješenje za ovaj problem je vrt ograde za kuniće. Ograde mora biti dovoljno jaka kao zečevi ljubav gnawing. Štoviše, oni mogu skočiti preko niske granice ograde, osim oni vole kopanje. Dakle, vrtna ograda ploče mora biti takav da se uzima u obzir sve te čimbenike. Više o ograde dizajna.
Prije nego što idemo dalje u detalje vrt ograde za kuniće, točka vrijedna spomena, ti mala stvorenja su vrlo stidljiv i doći do svog vrta u potrazi za hranom, bez namjere šteti vas (naravno, to ne mogu). Dakle, pobrinite se da ograda ste instalirali, ih ne ozlijediti. Pročitajte više o vrtna ograda dizajna.
Pregrade za zečeve
Neki od najčešćih zec dokaz vrtna ograda uključuje mrežaste ograde, električne ograde, stabla straže, red pokriće, uokvireno kreveta podignuta i proljeće sijanje zaštite. Let's pogledajte svaki od njih detaljno.
Metal Mesh, metalne mreže jedna je od najčešćih zec dokaz vrtna ograda opcije, koristi većina ljudi. Trebate kako bi bili sigurni da su dovoljno jaki (barem 14,5 gauge), tako da čak i ako to zec počne žvakati, oni ne mogu probiti ogradu. Štoviše, oni bi trebao biti dovoljno visok, najmanje 3 metara visok. Poljaci bi trebao biti smješten u razmaku od ne više od tri noge jedni od drugih. Osim toga, pobrinite se da mjesta na dnu ograde ne više od jednog inča debljine. Dok kupujete ograde metalne mreže, te bi trebao kupiti 4-noga ograde, kao što će trebati pokopati inča u zemlju. Vi svibanj također željeli znati više o ogradu nakon instalacije.
Power Mačevanje; Korištenje ogradu koja prenosi struju kroz njega, još je jedan način zaštite vašeg vrta od bitak napadač mimo kunića. To je jeftin način i što je najvažnije, to je lako za instalaciju u odnosu na mreže metalnom ogradom. U tom procesu, struja iz agregata provodi kroz žice, koje su nanizani na izolirane postove. Obično, flashlight baterije koja se koristi za ovaj proces i niskog napona struje prolazi kroz ove žice. Blage zujanje zvuk se proizvodi, koji odbija kunića bez da ih šteti. Možete odlučiti da koristite ovu metodu za ograde za zaštitu vašeg vrta od drugih životinja, kao dobro. Pročitajte više o tome kako instalirati ograda post.
Za podizanje takve ograde, trebali biste koristiti samo par žica, koja je oko 6 inča iznad tla, a druga oko 12 centimetara iznad. Možete uzeti piletina ograde od žice, izolirati stupove i gudački jednolančanih žice od jednog pola do drugog. Nakon što je žica je razdražljiv, možete ga stane na agregat kao bljeskalicu baterije i neka struja prolazi kroz žicu.
Stablo garda, možete probati i koristiti stablo branič zaštititi vaš vrt od zec napada. Možete omotati donji dio trupa s plastičnim cilindar, aluminijska folija, šatorsko platno, drvo folijom, kako bi zaštitili svoje stabala. Tijekom zime, pobrinite se da vam zamotajte stabala iznad očekivanog snježnog pokrivača. Drugi način sprječavanja kunića od uništavanja stabala je za uklanjanje snijega s oko drveća, tako da kunići ne mogu doći do stabla.
Također možete se odlučiti kako bi zaštitili vaš vrt od kunića uz pomoć okvir pokriva. Za to je potrebno da biljka povrće ili usjeva na podigao krevet te ih okružuju s drveni okvir. Kunići se hrane djetelina i postoje šanse da će ignorirati okolne biljke. Osim toga, kunići su nerado penjači i tako, ne bi preći preko kutije.
Pročitajte više na:; Drvo Ograda stilova; Kako izgraditi Drveni Ograda; Kako instalirati Pileći žičane ograde, to nije tako teško instalirati vrt ograde za kuniće na svoje, samo zapamtite upute navedene gore kako bi zaštitili svoj vrt. Nadam se, ovaj članak vam je dao neke korisne savjete o različitim vrstama ograde, koje možete odlučiti za korištenje.

No comments:

Post a Comment