Monday 23 January 2012

Motivacija Pjesme

Motivacijski pjesme su za vremena, kada osjetite dolje i kao aktivni kao stan guma, nesposoban ići na sa god radite ili pretpostavimo biti događaj. Vam je teško primijeniti, čak 10% od vas, duhovno, mentalno i fizički, na zadatak koji može biti tako teško kao što leži u krevetu udobno i bez trošenja. Uglavnom, sami mogu dovesti do tog stanja uzimanjem i reagira na događaje koji se događa oko vas na način na koji uobičajeno učiniti. Ili, on svibanj biti nešto od karaktera, ste učinili da je iznenađen i pogon na ovu pjesmu. Kako se osjećate, dolje ovaj put, ovisi o tome što vas čini lupati i ono što vam je vrijednost više. This nepodnošljiv osjećaj može manifestirati u različitim oblicima i izrazima iz jednog pojedinca na drugog.
Pa, da budem iskren i čekić nokat na glavi, Što ćete učiniti da pobjegne iz ovog mišolovka? Morate biti događaj nešto o ovom osjećaju, dobro, mislim, osim grudi premlaćivanje, zar ne?
To je vremena da vodi naše pamučni loptu uma u drugi utor ili naravno i spin novi thread misli da je, ako slijedi, može nas voditi izvan ovog potišteno od neaktivnosti. Ali, gdje li tražiti ove nadahnjujuće misli ili kako se to zna da ste u potrebi i potrazi za njega.
Pravilo kaže da, ako ne možete stvoriti nešto sami, kada je potrebno žurno, a zatim kupiti ili posuditi to. Ovakvo razmišljanje vodi u uzimanje netko savjete ili čitanje motivacijski knjige ili slušanje motivacijske pjesme. Prva opcija može vas putovanje i fizičke napore, a druga opcija definitivno će zahtijevati vaš svjesni i dulji angažman koju svibanj ne biti osjećaj do. Zadnja opcija, a to je slušanje popularne motivacijski pjesme je zabavan način izlaska iz plave zone, i to ne zahtijevaju previše od vas. Možete dobiti uključiti s pjesmom, koja mogu pripadati klasičnu glazbu ili rock glazba ili blues glazbe, nakon što ga igrati, kad god osjećate kao ili biti sadržaja kao hibernacije medvjeda. Trenutak Vaše sudjelovanje može se pokrenuti riječ ili frazu i tuku od glazbe ili kombinacijom svih tih. Svatko ima pjesmu koja se njegov um daleko od dan-to-day problemi, stres, što ga inspirira i energizira prevladati početne tromosti s početkom nove stvari: a misli ili aktivnosti. Pa, koja pjesma ti korist najviše do vas prod u takvoj situaciji?
Motivacija Pjesme za sve
Sljedeće je popis pjesama motivacijski svatko od kojih neki mogu djelovati počevši pištolj za vas i svibanj pomoći da se osjećate dobro. , Moć Dream ~ Celine Dion, Kup života ~ Ricky Martin, Trenutak istine ~ Survivor, milost Božju ~ Clay Aiken, Svjetski Greatest ~, R. Kelly, okrenite mackam ~ Vicki tužiti Robinson; Pretraživanje za heroja ~ M People; Probudi se i Alive ~ Skillet; Trenutak istine ~ Survivor, a to je trenutak ~ Moody Blues; Vjerujte ~ Josh Groban, Unbreakable ~ Bon Jovi; ste Nezaustavljiv ~ Paul Hoffman; Hope ~ Shaggy; To je ~ Lijepa Život Ace of Base, samo stand up ~ ~ Sva Star ženskih umjetnika; Live pobijediti ~ Paul Stanley, Čovjek u ogledalu ~ Michael Jackson, motivacija Pjesme za studente
Svatko ima rokove u susret kući suprugu, poslovni, proizvodni menadžer, pilot, sport osoba i tako su studenti. Kao i svi drugi, oni previše pritisnuti na vrijeme i pod stresom i ne može učiniti dobro s popisom prikazane u nastavku. Iako je to popis motivacijski pjesama za učenike, to je za sve. Istina je nitko ne zaustavlja se student kroz njegov ili njezin život. ; Ain't No Mountain High Enugh Marvin Gaye ~ / Tammi Terrell, Born to pokušati ~ Delta Goodrem; Budite jaki ~ Delta Goodrem, vjerujem da mogu letjeti ~ R. Kelly, Superman ~ Parni Valjak, novi dan je došao ~ Celine Dion , Nikada ne odustati na san ~ Rod Stewart, Velika očekivanja ~ Eric Carmen; Veličanstvom rođen za ~ Jana Stanfield; Fighter ~ Christina Aguilera, Život je ono što bi ga ~ Hannah Montana, vjerujem ~ Yolanda Adams, a ja vjerujem da mogu letjeti ~ R. Kelly, a ja dati sve ~ Rise Against, ako su vrli ~ Jana Stanfield, Ako danas su vaše zadnje Dan ~ Nickelback, Beat It Michael Jackson ~, Moć Dream ~ Celine Dion, a to je trenutak ~ Moody Blues, Snaga Dream ~ Celine Dion, a to je trenutak ~ Moody Blues, jači ~ Britney Spears, You Gotta želite to ~ Roberta zlata; veliki san ~ David Cook / Emily Shackelton; Star ~ Bryan Adams, nikada ne odustati na svoje snove, motivacija Pjesme za rad
Ovaj dan dođe u svačijem životu, a sada vas može skakati, a vi svibanj biti obličje at tvoj televizor, bez uzimajući ga u ili kada se dođe do pripremiti za taj dan i krenuo na posao. Osjećaj kao oduševljeni i djeluje kao ispumpan balona, ​​te pokušati pregrupirati vaše resurse i poziva na svaki unca mentalne energiju i čini da se proći kroz neke od svakodnevno jezgri. Međutim, znate u vašem srcu srca da se stvari ne rade na sve i ništa je pravo, kao što bi trebalo ili moglo biti. Odjednom, kada imate zatekne kutu svoj um, to spoznajete da je vaše ponašanje je da besciljno naplavine, bobbing u svrhovito trenutni obećanja, potrebe i želje, prava i odgovornosti i postignuća i ciljeve.
Svibanj se da ste čeka izvanzemaljske poruke. Ako je tako, onda barem se potrudio čišćenja vaše antene primiti. Ako to ne učini, i koja definitivno znači da ste Zemljana, koja je ugrizla bug ili dvije, samo proći kroz sljedeći popis motivacijske pjesme i sebi pomoći i izaći iz sebe napravio ekspres lonac. , 9 - 5 ~ Dolly Parton; posla ~ Vanessa Williams, moramo raditi zajedno ~ Canned Heat, Ponekad ćete morati raditi na Božić ~ Harvey Opasnost; Goin 'za rad ~ Martina McBride, Zajedno smo jednom ~ Delta Goodrem; Opasnost Zona ~ Vrh Gun / Kenny Prijave, All I Got ~ MC Hush, ja ću preživjeti ~ Gloria Gaynor, kada se ide dobiva tvrd ~ Boyzone / Billy Ocean, Frontline ~ stup, Srce prvak ~ Nelly, nadam se da ovaj članak o motivacijski pjesme pokazalo korisnim za vas i uključuje barem jedan od vaših omiljenih pjesama koje ide uz glazbu i glazbene instrumente najviše volite. Ako ne, pustiti mene znati. Ja bih bio sretan da vas obvezuju.

No comments:

Post a Comment