Monday 16 January 2012

Lip Plumper nuspojave

Lip plumpers su sada na raspolaganju će vam pomoći da se one sanjive, preslatko, pouted usne ste oduvijek željeli. Bilo da se odlučite za privremenu opciju, ili trajno popraviti, izbor je vaš. Poznato je da dobivanje stalnog usne plumping posao je nešto riskier nego ide za privremeni izbor, kao nad-the-counter usna plumper. Međutim, ono što ne znaju je da čak i proizvod kao što je to može imati određene nuspojave i alergijske reakcije. Koje su to usna plumper nuspojave? Je li usne plumper sigurno? Prije nego što se pokušati pronaći odgovore na ta pitanja, neka nas prvi razumjeti kako usana plumper djela.
Kako Lip Plumpers Work?
Lip plumpers su kozmetika, koje bi trebale dati punije usne, bez operacije. To su privremeni i trajati oko šest sati ili manje. Kada se primjenjuju, oni odmah povećanje protoka krvi na usnama, te ih izazvati da izgledaju punije. To je zbog prisutnosti određenih sastojaka u usne plumpers, kao što su cimet ili mentol, pa čak i crvena paprika. Da li zapamtiti da ako imate vrlo tanke usne, one će izgledati samo malo deblji. Iako mnogi usne plumpers obećanje da vam usne Angelina Jolie, njihove učinkovitosti definitivno je ograničen.
Dobra stvar o korištenju kozmetički usne plumper je da je relativno manje rizično od stalnog usne plumping injekcija koje definitivno vam dati punije usne, ali s nekoliko nuspojava. Opet, čak i stalne uporabe kozmetičkih usne plumper mogu utjecati na kvalitetu tvojih usana, i ako imate vrlo osjetljive usne, a zatim vam svibanj biti skloni nekoliko nuspojava korištenja usne plumpers.
Nuspojave od Lip Plumper
Vi svibanj pronaći različite proizvode tamo, pa čak i online, koje tvrde da vam dati preslatko, seksi usne skoro odmah. Dok je je kako usne plumpers obično rade, a ne svaki proizvod je sigurno. Kada traže jedan, pobrinite se da između usana plumper sastojaka, moisturizer je jedan od njih, koji ne samo da sprječava usne od isušivanja, ali i poboljšava izgled vašeg splasnuti usne. , Kad primjenjuje, usna plumper će uvijek izazvati blagi trnci i peckanje. Međutim, to također može uzrokovati još neke iritirajuće senzacije kao što su teške spaljivanje, crvenilo, svrbež i suhoća na primjeni plumper usana. Alergijske reakcije kao što to nisu prirodni, i ako imate bilo koji od ovih, odmah obrišite plumper, i bacite. To očito radi više štete nego koristi. Kako je ranije spomenuto, stalna upotreba usne plumper također može uzrokovati usne postati vrlo suha. , Ako imate prirodno osjetljivu kožu, zatim testirati usana plumper primjenom malo na podlakticu prije kupnje. Ako vaša koža reagira na to loše, onda radije neće ga kupiti. Definitivno ne kupiti jednostavno bilo kakva usana online plumper, jer ga ne možete testirati na taj način. Uvijek ići u dućan, izvesti mali test i ček za bilo usana plumper nuspojave prije odlaska naprijed i kupnje. Vi svibanj također biti u mogućnosti naći usne plumpers koji su namijenjeni za jako osjetljive usne. , Na kraju, najbolji način izbjegavanja svih tih usana efekte plumper strani je korištenje prirodnih usana plumper. Prirodni sastojci su manje šanse da uzrokuju nuspojave u odnosu na komercijalno proizvedene kozmetike za tu svrhu. Za pripremu vlastite usne plumper, pogledajte u ovom usana plumper recept. Vi svibanj također uzeti pogledati na ove članke na:; Najbolji Lip Plumper; Lip Plumper koji radi; Lip plumping Savjeti, tako je lip plumper loše za vaše usne? Ne bas. There se ne 'grob' opasnosti korištenja usne plumpers, ali definitivno ne žele imati nekoliko "Angelina Jolie trenutke 'na cijeni iritantan usne plumper nuspojave navedenih. Uvijek testirati proizvod prije kupnje, i ako je moguće, pribjegavaju prirodnih usana plumping mjere nego razne over-the-counter kozmetike.

No comments:

Post a Comment