Monday 2 January 2012

Vrt Rešetka Ideje

Kada su posjetitelji na svoje mjesto, prva stvar da se obavijest vašem vrtu (ako ga imate). Poboljšajte izgled svojih prekrasan vrt pomoću vrt sjenice. Vrt trellis je uglavnom dizajna značilo za vanjsku namjenu, sastavljena od bilo drva ili lijevanog željeza. Kovano željezo rešetka također popularan izbor u mnogim vrtovima. Oni se koriste za ukrašavanje vašeg vrta, i da bi to stand out od ostatka. On daje svoj vrt jedinstven i mirnom izgled. Vrt trellis su također korišteni da djeluju kao podrška za penjanje biljaka kao što su ujutro slave, Clematis, kozja krv, itd. Čak i oni koji nemaju vrt u svoje mjesto, mogu koristiti vrt trellis ukrasiti svoj vrt na krovu.
Vrt Rešetka dizajni
Vrt trellises svibanj dolaze u različitim oblicima i dizajne. Neke uobičajene vrt rešetka dizajna navedeni su u nastavku:; Mjesec-arch Rešetka, vrt Arbor Rešetka; Cedar Rešetka Pregrade; Bakar vrh piramide Rešetka, neke može biti visok i mršav, a neke mogu biti kratka, ali dovoljno širok za osobu ići ispod njih. Pored ovih, tu su i trga u obliku sjenice koja dolazi u različitim veličinama. Neke jedinstvene obliku vrt rešetka dizajna, su jednostavno 'V' strukturirani ili dijamant u obliku sjenice. Dok je postavljanje vaš vrt trellis, možete koristiti vlastitu kreativnost za dizajniranje vlastitog vrta sjenice. Ovdje su neke vrt trellis ideja da vaš vrt izgledati lijepo sve vrijeme.
Pole Style Rešetka, samo plant stup u vrtu, tako da penjanje biljka nešto sama podršku na. Ti bi mogao ukrasiti na vrhu stupa, kako bi ga još više impresivan. Također možete staviti 3 ili 4 istovjetna tražite trellises uza zid, na način koji će učiniti da izgleda kao paun širi svoj rep perja. Možete dopustiti sorti biljke rasti na njega.
Rešetka grožđa, kao što ime sugerira, ovaj rešetka se koristi za podršku vinove loze koje ste raste u vašem vrtu. Using grožđa rešetka vam omogućuje rasti više grožđa u malom prostoru, stoga, ako ste prodavatelj grožđa, vaš prinos povećava. Korištenjem grožđa rešetkama, berbe zrelih grožđe postaje manje užurbano. No, provjerite da li pokupiti grožđa jednostavno bez ometanja glavni stabljike.
Drveni vrt Rešetka, te se može instalirati s opuštajuće mjesto ili klupa gdje možete sjesti i pročitati ili ne kao što molim usred zelene penjanje biljaka. Također možete koristiti ovaj rešetka za potporu penjanje stablo s jestivim plodovima, možda kao rajčica stabla. Ništa kao opuštajuće na sjenice sjedalo, čitanje, i branje gore voće u instant.
Rešetka Koristi se kao Razdjelnik, također možete koristiti vrt rešetkama za odvajanje razne sekcije u vašem vrtu, možda povrtnjak iz cvjetnjak i tako dalje. Ako je učinjeno na kreativan način, ona će otići dug put u pojačavaju izgled vaše imovine.
Domaći vrt Rešetka
Vrt trellises su prilično jeftin. Također možete napraviti svoj vlastiti vrt trellises domaće, koristeći svoju maštu i čineći korištenje svih nepotrebnih stvari laganje oko svoje kuće. Evo kako možete izgraditi vrt rešetkama na svoju vlastitu:; reciklirane proizvode - Imate li stare ljestve kod kuće, samo leže uokolo, u jednom paničariti? Pa, stavljajte ovaj ljestve u svom vrtu i svoje penjači mogu koristiti ovu za podršku. Penjanje biljke samo će se omotati oko svega, čak i ljestve. Također, umjesto ljestvici, također možete iskoristiti stari namještaj kao vrt sjenice. , Također možete staviti do tri motke u obliku TEPEE, to sigurno vezati, a tu imate svoj vlastiti vrlo rešetka TEPEE vrt. , Ako je francuski Open ili Wimbledona groznica vas je uhvatio, onda čak možete koristiti stari reket za tenis kao vrt sjenice. Dovoljno je to biljka u manjim lonac i neka vina grow oko njega. : "Ovo domaći vrt trellis ideja ne samo da će uštedjeti vaš novac, ali oni također će vam pomoći da biste dobili osloboditi od starog namještaja i ostalih stvari koje ste značilo da se bacanje daleko, ali nikada nije dobio oko da radiš.
Uporabom ovih vrt trellis ideje, možete napraviti svoj vlastiti vrt trellis domaće, imaju različite vrt rešetka dizajna krasi vaš vrt, i učiniti vaše susjede zelene od zavisti.

No comments:

Post a Comment