Sunday 1 January 2012

Senf sredstvom za uklanjanje mrlja iz Odjeća

Dok je rezak u omiljene snack od vas susjedstvu hot dog dobavljača, si uspio dobiti trunka od senfa na potpuno novi košulja, zahvaljujući vašoj nespretnosti. After proklinjući sebe i svoju sreću, sljedeći očito misli u vašoj glavi će vjerojatno biti kako to maknuti senf mrlje iz odjeće. Postoji mnogo različitih metoda za senf sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće koji možete zaposliti. Razlog da senf mrlje tako loše, jer komercijalno proizvodi od gorušice sadrži kurkuma kao aditiv koji je žute boje. Iako teško liječiti, moguće je ukloniti senf mrlje. If senf mrlja je na platno na neko vrijeme, onda vam svibanj morati najprije ukloniti kore ili višak senf sa tupim nožem ili bilo koje druge takve slične stavke. Izvadite sve scrapings senf Prije korištenja jedne od metoda dao dolje za uklanjanje senf mrlje iz odjeće
Senf Mrlja metode uklanjanja
Postoji mnogo različitih metoda koje možete koristiti kako bi se osiguralo uklanjanje senf mrlje iz odjeće. Metoda ovisi o tome da li je mrlja je svježe mrlje i da li je dozvoljeno da se osuši na tkaninu već neko vrijeme. Stariji mrlja, teže je postupak uklanjanja mrlje iz odjeće. S obzirom na nastavku su neke metode koje možete koristiti kako bi se uklonili senf mrlje iz odjeće.
Trgovački Praonica rješenje; Ako imate stained svoju odjeću i imati vremena i prilike za pranje tkanina, onda možete koristiti ovu metodu. Prvo i najvažnije, osušiti mrlje tako da je dabbing krpom ili papirnatim ručnikom. Nemojte trljati mrlja kao da je svibanj se proširio. Sada ga isprati u hladnoj vodi, a zatim ga operite s barom ili deterdžent po vašem izboru. Dopustite da potopiti u deterdžent i neka ga sjesti za nas čeznuti kao dvanaest sati. Koristite bjelilo rješenje na odjeći, ako je potrebno. Operite ga prema svojim normalnim novca rutinu.
Lak za kosu ili kosu gel; jedan učinkovit odjeću sredstvom za uklanjanje mrlja metoda je koristiti lak za kosu ili gel as sredstvom za uklanjanje mrlja proizvoda. Nanesite tekući deterdžent za mrlju i neka ga sjesti. Sada ga operite. Nanesite ni lak i gel na mrlju, a zatim primijeniti tekućeg deterdženta opet. Opet pustiti da upije, a zatim isprati krpu. Your senf mrlju će nestali.
Alkohol; Napravite rješenje s tri porcije tekući sapun i jedan dio alkohol. Stavite komad tkanine koji je sposoban apsorbirati ovog rješenja pod mrlja unaprijed. Primijeniti rješenje koje ste pripremili na mrlju i ostavite krpu da sjedne za deset minuta. Sada operite i isperite košulja s toplom vodom prije no što ga liječiti na svoju normalnu rutinu pranja. Ovo je jedan od najboljih metoda za senf sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće.
Ocat, voda i sapun; napraviti otopinu jednu šalicu vode, jednu žličicu tekućeg sapuna i pola žličice bijelog octa. Opet koristiti komad tkanine kao upijajući materijal pod mrlje prije primjene rješenje. Ostavite bojenje za natapanje rješenje i neka ga sjesti za najmanje 20 minuta prije ispiranja s toplom vodu.
Enzimska Cleaner, jedan od najboljih proizvoda koje možete koristiti za senf sredstvom za uklanjanje mrlja od odjeće je komercijalno dostupna enzimska čistač. Dovoljno je slijediti upute na naljepnici, kao što je spomenuto od strane proizvođača. To definitivno će se riješiti čak i većina tvrdokornih mrlja.
Senf, Ne, nisi pročitali da je krivo. Senf se može koristiti kao lijek za uklanjanje senf mrlje, ali to nije siguran način. Ako znate što točno vrsti senf mrlju na svoju odjeću, onda možete pokriti mrlju s istom vrstom senf, neka ga sjesti za par minuta i onda isprati. Ovaj način može raditi, jer sastojci u svježem senf može oživjeti staru mrlju koja će ga učiniti lakše ukloniti. No, kako je ranije spomenuto, to nije potpuno sigurna metoda.
Senf mrlje može biti vrlo teško liječiti i senfa sredstvom za uklanjanje mrlja s odjeće može se činiti kao da se posve nepremostive zadatak. Ukoliko nitko od opcija i sredstvom za uklanjanje mrlja savjete dao gore rade, onda morate dati svoj kreativni strani porinuti i dolazi do ideje da ponovno ruševna komad odjeće na novi način.

No comments:

Post a Comment