Tuesday 3 January 2012

Uljana boja Vrijeme sušenja

Ulje na platnu je sporo sušenje boje, koji se sastoji od čestica pigmenta suspendirane u ulju sušenja, koji je najčešće laneno ulje. Za promjenu viskoznosti boje otapala poput terpentina ili bijeli duh i lakova može biti dodan za povećanje sjajnost od suhe filma. Ulje na platnu tehnika najviše je poželjna zbog svoje bogatstvo boja i teksture boje proizvodi na papiru. Međutim, novak slikara suočiti s problemom ocjenjivanja vrijeme sušenja ove boje. Kao jedan od praktičnih svojstava ulja boja, to traje dugo vremena da se osuši. Uljana boja može potrajati nekoliko tjedana da se osuši, a time i umjetnik treba slikati u mnogim sjednici dok je radio na umjetničko djelo. No, zbog svoje sklonosti omogućava vrlo suptilan miješanje boja. Također, ovaj medij omogućuje izradu živopisnih boja sa prirodan sjaj i različita kontrasta. Uljana boja također imaju površinu prosvjetljenje koji je sličan na ljudsku kožu, što ga čini idealan medij za slikanje portreta. Navedene u nastavku su različite boje i njihove nijanse s uljanom bojom vrijeme sušenja, koje će vam pomoći da procijenite vrijeme sušenja pojedinih hladu.
Ulje based paint Vrijeme sušenja
Vrijeme sušenja od boja boje ovisi o pigment koji se nalazi unutar boje, na primjer, titan bijela suši polako jer je izveden iz titan oksida. Navedene u nastavku su različitih boja, njihove nijanse i vrijeme sušenja. Pogledajte ove sušenja vrijeme za uljanom bojom različitih nijansi, a slika uljem boje.
Bijelci: nijanse bijele kao što su cink i titan spadaju ulja based paint vrijeme sušenja koje je sporo, a može trajati 5 ili više dana. Sjeni bijelih pahuljica koje se je brzo sušenje boje, a može suho u razdoblju od 2 dana. Više o, akril slike.
Crnci: Crna boja Mars je brzo sušenje i traje oko dva dana da se osuši. Crno lampa i bjelokosti su sporo sušenje i može potrajati 5 ili više dana.
Yellows: Žuta cadiums i HANSA može potrajati oko 5 ili više dana. Žuti nijanse kao što su oker i Mars trajati oko 5 dana da se osuši. Nijanse žute poput Napulja, kobalt i indijske žute su brzo sušenje boje, koji se oko 2 dana. Žuto crvena sjena što je kadmij naranče je također sporo sušenje boje, koja traje oko 5 ili više dana.
Reds: nijanse crvene koriste za slikanje koje su kadmij i alizarin uzeti vanjski uljanom bojom vrijeme sušenja oko 5 ili više dana. Sjeni crveni mars traje oko 2 ili više dana.
Zemlja: nijanse Zemlje koje su siennas i umbers brzo sušenje boje, koji se dva dana da se osuši.
Purples: sjeni ljubičasta koja je mangan je brzo sušenje boje, koja traje oko dva dana da se osuši. Ostale nijanse ljubičaste potrajati pet dana da se osuši, kao što su kobalt ljubičice i mars.
Blues: Mnogi nijanse plave boje suhe brzo, i samo uzeti 2 dana vremena da se osuši takve nijanse su kobalt, mangan, phthalo i pruski plave. Ostale nijanse poput ultramarin plava i tamnoplave boje plave trajati oko 5 ili više dana da se osuši. Pročitajte više o tome, slika akvarel.
Zeleni: nijanse zelene poput Viridian i Terre verte pada u spor vrijeme sušenja za uljanom bojom, što je 5 ili više dana. Međutim, hladu zelenih koja je phthalo je brzo sušenje uljene boje, koje traje samo dva dana vremena da se osuši.
To su bili različiti uljanom bojom vrijeme sušenja. Možete dodati nekoliko kapi ulja sušenja na svoj uljena boja, da se ubrza proces sušenja. Međutim, sušenje ulja može promijeniti nijansu boje, pa se pobrinite da ih dodali prije nego što počnete slikarstva, umjesto dodavanja ulja na svoj sušenja boje boje na pola puta.

No comments:

Post a Comment