Saturday 7 January 2012

Crvena boja kose Ideje

Crvene glave su najrjeđi i to je razlog zašto je najviše tražili nakon. Vatreni hlad je vrlo egzotične i senzualne za pogledati. Snažan boje, kada se nosi s perjanica, može napraviti glava okrenuti na drugi izgled. Međutim, ne može svatko nositi ovu boju. Potrebno je pravo ton kože nositi svijetle i podebljano nijansu kose boje da izjavu. Srećom, može se odabrati iz palete crvene nijanse različitih nijansi. Dakle, vi svibanj ne biti u mogućnosti da biste dobili Lindsay Lohan crvene kose, ali za nijansu da pozdravi svoje kože bolje. Let's pogledajte što su neki od crvene boja kose ideje koje odgovaraju vama. Pročitajte više na tamno crvena boja kose ideje.
Crvena boja kose Ideje
Crvena sjena, u osnovi, crvene kose kreće se između težište narančaste do svijetlo bakra. Samo 1% -2% ljudske populacije ima prirodno crvenu kosu. To je rijetko jedna boja kose, to komplimente nekoliko. Crvena glave imaju vrlo puti, svijetle oči lijeske, sivoj, plavoj i zelenoj boji. Oni su također povezani s pjegama, a krajnje su osjetljivi na ultraljubičasto svjetlo, što uzrokuje neposredne i opekline na koži. Dakle, ne crvenokosi platiti cijenu za svoje rijetkost! Pročitajte više na bojanje kose ideje za crvenokosi.
Sajam kože, plava i crvena boja kose ideje su mnogi. Obično, sajam kože s roza boja će imati plavu kosu i smeđe. Za one s fer kože, ide crvena bi bilo u redu. Svijetli crveno, više prema bakra će izgledati velika, ako se daju lijepo opsežan šišanje. Provjerite jeste li pokrenuti patch test to znati kako to izgleda na vama. Test patch će također utvrditi utjecaj boje na kosu i kožu.
Srednja kože; medij kože je više vjerojatno da će imati tamno prigušeno. Ako je tako, onda idi za toplije nijanse crvene kao što su trešnja crvena, tamnocrvena, vino crveno i tamnije nijanse. Ako je vaša koža više prema žute prigušeno, onda možete ići u za đumbir, Auburn, crvenka i bakra brave. Za crna i crvena boja kose ideja, staviti na tamno crvene boje kose crte kroz guste crne tresses.
Maslinovo kože, masline koža je više prema tamniju stranu. Sunce poljubi koža zaslužuje posebnu nijansu, u usporedbi s drugima. Takva koža ton je vjerojatno da će imati smeđe ili crne kose. Deep nijanse crvene, kao što su topla crvene, boja šljive, kesten i tamnocrvena će izgledati savršeno. Možete ili boju cijelu krunicu ili samo nekoliko naglašava da biste zadržali izvorne boje kao dobro. Izbor je na Vama!
Tamne kože, Iskreno, tamne kože je blagoslovio s besprijekoran ten. To omogućuje boje kože biti lijepa pozadina za mnoge uljepšavanje tretmane. Nositi nijansu crvene koja odgovara vašem boje, duboke crvene bi biti pravi izbor. Topliji i intenzivne nijanse crvene, kao što je rubin crvene, vina, bogata Auburn i tamnocrvena potpuno su namijenjeni za takvu kožu ton.
Crvena boja kose rasplinuti lako u usporedbi s drugima. To znači, s crvenim idejama boja kose, morate imati ekstra vrijeme za njegu i održavanje previše. Pobrinite se da koristite najbolje proizvode za njegu kose zadržati prirodno stanje vaše kose svoje najbolje. Neka vaša kosa pokriva svaki put kada izađe na suncu, kako bi se spriječilo oštećenje. Konačno, boja kose koja compliments vaš kose, ona koju sam dobio to motika. Dakle, pobrinite se da napravite pravi izbor!

No comments:

Post a Comment