Friday 27 January 2012

Ametrine: Svojstva Ametrine

Gemstones se vizualni užitak. Ne samo da oni izgledaju lijepo i očaravajuće, ali također imaju ljekovita svojstva. Zato dragog kamenja nakit je popularan među muškarcima i ženama podjednako. No, nisu svi gemstones su široko poznati. Jedan od takvih je dragi kamen Ametrine. Let's dokumentu Ametrine svojstva da se dobije uvid u tu zagonetno dragi kamen.
Ametrine je relativno nepoznata i jedinstven dragi kamen. Proizlazi svoje jedinstvenosti iz činjenice da izgleda kao kombinacija dva odvojena gemstones - Amethyst i citrin. To je prirodni razne kvarca i ima dvije nijanse odražava u njoj - Purple i žuta. Zato to je poznato kao Dvobojna svjetleća kvarc dragi kamen. This kvarc, također poznat kao Bolivianite, u velikoj mjeri nalazi se u Mine Anahi u Boliviji. Before izrade na svojstva Ametrine, ovdje je kratka povijesnu pozadinu.
Prema legendi, španjolski konkvistador primio mina kao miraz on oženio princezu po imenu Anahi iz Ayoreos plemena u Boliviji. The Ametrine upoznali s europskim zemljama kroz konkvistador darova svojim španjolski kraljica.
Značajna svojstva Ametrine:, a Ametrine potpada pod različitim velikih kristala minerala kvarca. Velikih kristala kvarca su one u kojima pojedinačne kristali su dovoljno velike da se razlikovati golim okom. , Pojava ljubičaste i žute u Ametrine je rezultat oksidacije različitih stanja željeza u kristal, koji se javljaju zbog prisustva temperaturnim gradijentima u formiranju fazama. Sadrži elemente u tragovima + Fe3 iona, koje donose o citrin zlatno / žute boje i Fe4 + iona koje proizvode Amethyst je ljubičasta učinak. Ljubičasta boja u Ametrine dolazi od tragova, od željeza (40 dijelova na milijun) koja se oksidira zbog izloženosti prirodnu ionizirajućeg zračenja (nusprodukt raspadanja kalijevog 40). Žuti "citrin" boja je stvorio hydrous željezni oksid, i / ili izloženosti prirodno to događa gama zrake. ; Na Mohsova ljestvica, Ametrine ima tvrdoće sedam. Njegova indeks loma 1,54 do 1,55 i relativne gustoće 2,65. To pokazuje conchoidal loma i transparentan ili proziran izgled. ; Biti Quartz je Ametrine ima kemijski sastav SiO2. , A Ametrine je poznat po svojoj boji, tvrdoća, trajnost i staklast sjaj. The Ametrine svojstava tvrdoće i nedostatka dekoltea, čine ga lako upotrebljiv za bilo koju vrstu nakita. , Metafizički Svojstva Ametrine:
Ametrine metafizička svojstva su slične onima od Amethyst and citrin. Ametrine također je poznato da induciraju miran um, i pozitivan stav. Može se reći da su u kombinaciji snagu Amethyst and citrin. Je pomagala u liječenju poremećaja probavnog i živčanog sustava, kao i poboljšava koža i sluh. Ima potencijal za donijeti mir, spokoj i pruža olakšanje od glavobolje, napetost, depresija i stres povezanih poremećaja svih.
Također čisti tijelo i um, i energizira nosilac eliminirajući kroničnog umora. Ima određene suptilne energije koji može proizvesti učinke usklađivanja. Ovaj kamen se smatra korisnim za one koji su rođeni u znaku Vage i znakovi Riba. Postoji uvjerenje da Ametrine kristalno ljekovita svojstva su vrlo jaki, kao što to može pružiti prednosti i Amethyst and citrin.
Ametrine je jedan od novijih dodataka za dragi kamen tržištu. To je zato što rudarstvo Ametrine u Boliviji počelo tek od 1980. Ametrine također je proizveden sintetički u Rusiju. Ametrine je prelijepu i jeftin kamena. Ametrine težine oko 10 karatnog je dostupan u rasponu od USD 20 USD 100. Njegova jedinstvena dvostruki boja efekt najizraženiji u kamenju više od 7 karata.
To je bio pokušaj da se istaknuti neke od manje poznatih Ametrine svojstva. S obzirom da je pronađen i minirana uglavnom u Boliviji, to nije široko dostupan. No, zbog svoje jedinstvenosti, to sigurno može dati konkurenciju svim drugim gemstones i ljekovita svojstva Ametrine zasigurno će učiniti komercijalni uspjeh. Ako netko koji voli oba Amethyst and the citrin, pokušajte kupnju Ametrine!

No comments:

Post a Comment