Saturday 21 January 2012

Crijepa za čišćenje

Krov crijep su izloženi elementi poput kiše sunca i snijega, uz oštre vjetrove i cesta prašine za duže vrijeme. To ih čini boje i ružna. Štoviše, ako je vaša kuća je okružena šumom, onda stablo SAP, mahovine i plijesni može napraviti stvar još gora. U početku, kalup i plijesni rastu mogu biti ograničena na samo tamno, cool područja krov, ali oni će se širiti sve više, ni u kojem trenutku. Najteži dio crijepa čišćenje da biste dobili osloboditi od ružnih mrlja ostavili gljiva.
Kako očistiti jedan crijepa
Postupak za crijepa čišćenje je vrlo jednostavna, koja uključuje izvjesna priprema rada, sigurnosne mjere i čišćenje. Svaki od ovih koraka čišćenja crijepom je objašnjeno u nastavku:
Korak # 1; Prije svega, morate prikupiti sve one alate i materijale koji su potrebni za čišćenje posao. To uključuje ljestvama koje se mogu posegnuti za krov, vrt crijevo na koje se mekom četkom nalazi se u privitku, nizak tlak snage za pranje ili sprej boce, jednu šalicu svaki, kućanskih izbjeljivač i deterdženta za pranje rublja, jedna četvrtina šalice trisodium fosfat, kantu i jednu galon tople vode. Drugi važan dio priprema rada vezati vrećice za smeće i oko svake od downpipes koji odvodi izvan vode od kiše oluka na krovu na tlo. Tako je za čišćenje rješenje neće doći u dodir s biljkama svog vrta.
Korak # 2, pravi problem, dok pokušavate očistiti crijep krov je sigurnosne mjere za visinu. Za obavljanje zadaća, od vas će zahtijevati jaku i čvrstu ljestvici. Ljestve treba postaviti na ravnoj površini. Pobrinite se da koristite rad čizme s neklizajući potplati, da se zaštiti po mokrim i skliskim površine krova. Koristite gumene rukavice i ruke naočale za zaštitu. Ako je visina krova je previsoka, ili je vrlo strma, onda morate nositi oklop sigurnosti.
Korak # 3; Uzmi jednu galon tople vode i dodati rublje deterdžent, izbjeljivač, trisodium fosfata u nju i pomiješati sve sastojke temeljito. Čišćenja rješenje je spreman za korištenje. Ulijte dio toga u spremnik snage suđe. Ručka ga s njega kao što je toksični prirode. Poprskajte rješenje cijelom krova počevši od onih područja koja su dirtiest. Ako mrlje na određenim dijelovima su previše tvrdoglavi, možete ponoviti primjenu čistač. Neka ga stajati preko krova pločice pola sata ili tako.
Prvi korak # 4; Sada, svoje vrijeme je za čišćenje pločica pomoću crijeva s mekim kistom. Ovdje također, dirtiest područja trebaju biti pročišćenu prvi i zatim prijeđite na ostale dijelove. Zatim isperite s krova s ​​vodom iz vrta crijevo. While prskanje vodom ili otopinom za čišćenje, pobrinite se da sprej od vrha prema dolje krov, a ne obrnuto način. Ako sprej od strehe pa naviše, onda je vjerojatno da tekućina može ući u ispod područja krovnih šindri i uzrokuju ekstenzivna oštećenja.
Korak # 5; Konačno, isperite off downpipes s običnom vodom. To bi trebalo biti učinjeno uglavnom zbog ostataka korozivne tvari prisutnih u otopinu za čišćenje može imati štetan učinak na metale u cijevi. Također uklonite smeće torbe koji bili vezani na dnu kraju downpipes.
Na kraju crijepa proces čišćenja, ćete biti u mogućnosti pružiti potpuno novi izgled vašeg krova. Idealnom slučaju, krov bi trebao biti očišćen jednom svake sezone. Međutim, to možete učiniti samo jednom godišnje, pod uvjetom da je stablo budala ne uzrokuje mnogo problema na svoj krov. Učinkovit način kontrolirati rast ovih organske tvari je instalirati bakra izdanaka na površine krova što zauzvrat inhibirati njihovom rastu u velikoj mjeri.

No comments:

Post a Comment