Friday 13 January 2012

Micro pletenice

Možda ste vidjeli mnogi Afroamerikanci nosio mikro pletenice. Hair pletenice nije bilo više modni ograničena na njih. Danas se mogu vidjeti mnogi drugi flaunting this frizure. Zna da se jedan od niske održavanje frizure, to vam daje savršen makeover. Jesu li ti i ostati bez briga o upravljanju vaše brave, a na otvorenom. Ostavite ih besplatno ili vezan u luk, dodati ili šarene Bobby igle i dodati do trendovski izgled. Jeste li pitate kako da biste dobili ovaj frizuru? Zatim idite kroz sljedećih stavaka i naučiti kako napraviti mikro pletenice i voditi brigu o njima na pravi način.
Mikro pletenice: Kako učiniti; Prije dobiti mikro pletenicu frizura je bitno da imaju kosu u dobrom stanju. Pobrinite se da ste izvršili duboko uređaj liječenje nekoliko puta prije nego uzimajući mikro pletenice. Početak uređaj dva puta na tjedan najmanje mjesec dana prije nego te dobiti ovaj pletena frizure. Dan prije ćete dobiti mikro pletenice, šampon i stanje vaše kose. Podšišati sada, ako to želite. Možete jednostavno razini kosu u ravnoj liniji, nakon trimanja split završava. Vrijeme dok radite opleten frizuru, kosu treba biti potpuno hidratizirana, kako bi dobili najbolje rezultate.
.
Korak 1; Morate raditi dio po dio. Imajte na umu da sekcije će biti vrlo mali, a ne kao širok kao i ti napraviti, dok ravnanje, kovrčanje ili radite druge frizure.
Korak 2; Zapamtite, i ako mogu dobiti ovu frizuru ne ulazeći u salon, vam je potrebna pomoć od prijatelja za rad na kosu i imati savršen mikro pletenice.
Korak 3; Uzmi nekoliko velikih i srednjih pandža isječke i tankim zubima češalj. Uzmi vrlo tanki dio kosu, počevši od zatiljka. Sada je podijeliti. Pin up ostatak kose u stranu s čeljusnim isječke.
Korak 4, Podijelite tanki dio na tri jednaka dijela. Započnite čineći jednostavnu pletenica zajedno s ovim odjeljcima. Pročitajte više na kosu pletenice tehnika.
Korak 5; križa lijevom dijelu preko srednji, držite to kao što je to. Sada lijevom dijelu je u središnjem dijelu. Nastavite se prelaskom desnom dijelu na sredini, pa se u desnom dijelu je sada središnji dio. Sada ponovite, prelazeći lijevi dio na sredini i nastaviti raditi na isti sve dok ne dođete do kraja vaše kose.
Korak 6, ako mislite da bi moglo otvoriti pletenica s kraja, možete je sigurno s kosom perle. Pročitajte više na mikro pletenica frizura za svadbe.
Korak 7; Uzmi sljedećem odjeljku iste veličine i slijedite korak 4 do 6 korak. Idite na rad u horizontalnim dijelovima i nastavite prema krunu.
Korak 8; Sjeti se da imaju kosu kao slomljen željeni prije nego što se pletenice na prednji dio svog grivu. Možete odabrati učiniti sve pletenice unatrag previše. Ovo će vam pomoći dio frizure kao željenu ili čak preskočite razdjeljak.
Micro pletenice: kako se brinuti; pitate kako se brinuti mikro pletenice ili kako oprati mikro oblagati frizura! Evo nekoliko savjeta. Uzmi čišćenje šamponom od najbolji brand oprati pletenice redovno. A Clarifying Shampoo će osigurati da vaše kose i vlasišta temeljito očišćen. Nemojte trljati šampon, samo ga nježno proširila na vlasište i kosu. Za kvalitetno uređaj je potrebno. Isperite hair dobro, ne trljati while ispiranje. Najbolje isperite kosu pod visokim tlakom tuš za uklanjanje svih ostataka. Ne koristite topline styling. Završi s moisturizer and ponovno primijeniti ga redovito. Također dobiti masažu skalp jednom tjedno iz profesionalnog. Slijedite šamponiranje i uređaj režim jednom tjedno.
Pročitajte više na:; Black frizura, Dreadlocks, da bi začinio svoj izgleda i dalje se možete odlučiti za kovrčavu mikro pletenicu frizura. To uključuje korištenje valjaka je uzeti kosu u željeni način da biste dobili različite izgleda. Možete imati kovrče diljem kosu ili samo za vrhove. Imajte na umu da mikro pletenice se ne preporučuje za one koji imaju oštećenu ili krhki kose. Štoviše, oni koji žele da biste dobili ovaj frizuru mora biti spreman da biste dobili neobične rezultate nakon uklanjanja pletenice koje bi se obično ne nakon 2-3 mjeseci ili više. Pletenice mogu ostaviti kosu oštećena i stanjio. To znači da morate slijediti stroga režim za njegu kose, ne samo dok se nositi ovu frizuru, ali i nakon što uklonite pletenice. Uostalom sigurno ćete trebati uzeti nekoliko napore da bi dobili svjež i moderan izgled.

No comments:

Post a Comment