Monday 2 January 2012

Savjeti za brijanje

Iako muškarci su brijanje brade od vremena nezapamćen, neke od njih jednostavno ne može činiti da biste dobili Internet pravo. Bez obzira koliko teško oni pokušati, oni činiti se završiti s cut ovdje ili ondje, urastao kose, uklanjanje dlaka i neujednačena, a ne spomenuti i visoku razinu nadraživanja kože nakon brijanja. Sve to za nesto sto ni ne služi svojoj svrsi ispravno. Ako možete identificirati s bilo kojim od ovih problema spomenutih ovdje, onda ste vjerojatno su u potrebi za neke dobre savjete za brijanje. Bacite pogled na brijanje savjeta za muškarce prikazani ovdje.
Brijanje Savjeti za muškarce
Važna stvar za zapamtiti kada brijanje je da, najbolje vrijeme da to učinite je nakon tuširanja. Ne, ni pod kojim okolnostima, učinite to odmah nakon što ste dobili gore. Dajte vašu kožu neko vrijeme da se probudite previše, i onda započeti proces. Bacite pogled na ove savjete koji će vam pomoći da ga dobijete pravu. , Prije nego započnete brijanje, uvjerite se da ste dopustili dlaka na licu omekšati. Navlažite lice s vodom, koristeći lice krpom. Na taj način ćete biti u mogućnosti da biste dobili brijanje. , Primjena unaprijed brijanje ulje ili losion za potrebe vođenja koža hidratizirana i kako bi se izbjeglo britva spali. Izaberite iz emu ulja, ili losion koji ima veliku količinu Aloe u njemu. Nakon redovite rutinske piling za uklanjanje mrtvih stanica je također bitan za dobar obrije. ; God gel za brijanje ili krema koje se koristi, primjenjuju se uz pomoć četke za brijanje. Mala količina na centru Četkica će vam pomoći u radu do good pjenu i dati vam čist brijanje. ; Pokrenite proces prikazivati ​​četka za brijanje oko vaše lice u kružnim pokretima. Provjerite imate li pokriven svim područjima. Wet kist malo i nastavite ga trljanje kružnim pokretima, ako vam ponestane pjene. ; Uvijek koristite oštri žilet, kao tupa jednom će zahtijevati veći pritisak da biste dobili osloboditi od dlake na licu, i na kraju može dovesti do posjekotina i opekotina. ; Sada, koristite brijač ukloniti sve dlake, u usporenom prijedloga, i trčanje brijač u smjeru od rasta dlačica, a ne protiv njega. Ako idete protiv njega, to može dovesti do urastao kose, brijač bumps, i posjekotine. , Međutim, drugi krug brijanje, s britvom ide protiv rasta kose mogu stvarno pomoći smanjiti potrebu za brijanje svakodnevice. Just ponovno primijeniti sapunica s četka za brijanje i brijanje tako da je brijač ide u smjeru suprotnom od rasta dlačica. Ako je moguće, koristite nove pile za ovaj okrugli. ; Nakon svakog hod brijača, zadržati ispiranje ga ukloniti prikupljenih sapunica i kose. To osigurava da dlake na licu se ravnomjerno uklonjen. ; Operite svu viška sapunica iz vaše lice, i obrišite ga čistim. Zatim, nanesite malo moisturizer za umiriti kožu. Obično brijanje kreme imaju puno alkohola sadržaja koji mogu nadražiti kožu. Korištenje Hidratantna krema će smanjiti nadražaj. ; Electric brijanje Savjeti
Korištenje električni aparat za brijanje nije raketna znanost. U činjenici da je puno jednostavniji, i definitivno manje Messier od drugih procesa koji su uključeni u priručnik za brijanje. Bacite pogled na ove savjete će vam pomoći u čistu brijati uz uporabu električni brijač. ; Čak i kada koristite električni brijač, morate tijeka zraka da prigušite lice za početak sa. Na taj način će uzvratiti brijanje proces mnogo jednostavnije. ; Električni brijač obično ima rotirajuću glavu, kako bi se omogućilo čistu brijanje. Čak i tako, u iznosu od pritiska i njegova primjena će morati da se kontrolira vas. Najbolji način za korištenje električni brijač je početi s vrata. Zatim polako kretati prema gore. ; Kao četka za brijanje, čak i električni brijač treba zakrenuti u kružnim pokretima, ali za razliku od žilet, udarce kada se koristi električni brijač trebalo biti brže. ; Pritisak koji se primjenjuju trebalo biti dovoljno za učinkovito uklanjanje dlaka. Ne nanositi previše pritisak kao da će početi boljeti. , Jedan od važnih savjeta za brijanje da li po redovnom brijač ili električni aparat za brijanje, je da se držite kožu čvrsto, tako da ćete postići čist brijanje, i dobili osloboditi od svake vlasi kose na vašem licu. , Također, pratiti obrijati uz uporabu ovlaživač. ; Uvijek pohraniti električni aparat za brijanje nakon što ste ga isprazniti od svih prikupljene kosu. Zapamti za promjenu pile na aparat za brijanje svaki mjesec, za glatko brijanje.
Brijanje Savjeti za osjetljivu kožu
Muškarci s osjetljivom kožom mogu imati tvrdo vrijeme bave učincima gel za brijanje ili krema, i spali britva i krojevima koje su sve dio normalnog brijanje postupak. Međutim, brijanje je u konačnici bitno, i to je za one ljude da neke savjete za brijanje osjetljive kože su prikazani ovdje. ; Dnevni rutina vlaži licu je bitno za one s osjetljivom kožom. Osim toga, korištenje losion koji sadrži aloe, i bademovo ulje prije nego brijanje može pomoći u smanjenju iritacije uzrokovane brijanje proces. Ne samo to, brijač i glatko klizi po koži i smanjuje mogućnost rezanja. , Korištenje kreme za brijanje i posebno je namijenjen za osjetljivu kožu je korisno. Izbjegavajte korištenje onima koji imaju visok sadržaj mentol, kao što je poznato da uzrokuju iritacije. Također ne koristiti sapun umjesto kreme za brijanje, jer je to suši kožu u potpunosti. ; Iako je vaša koža je osjetljiva koristeći oštar žilet definitivno će smanjiti šanse brijač opeklina. Kao što je spomenuto prije, koristite tupi brijač je više vjerojatno da će uzrokovati ovaj problem. ; Promijenite svoj brijač ili blade nakon svake tri brijanja, za čista i glatko brijanje. ; Opet, slijedite gore brijanje postupak uz korištenje dobre kvalitete moisturizer ili ulje za osjetljivu kožu. ; Vi svibanj također uzeti pogledati ovaj članak na brijanje savjete za žene, a još jedan koristan članak kako da biste dobili osloboditi od britva bumps.
Koristite ove savjete brijanje učinkovito, i vas će biti zajamčena gladak, čist brijanje sigurno. Ako stvarno pridržavati ovih brijanje savjete, šanse su, prekovremeni morat ćete brijati manje često, i ne morate podvrći agonije dnevnu brijanje rutinu.

No comments:

Post a Comment