Friday 20 January 2012

Popping zits

So hodate na to umivaonik u jutarnjim satima. I uzeti četkica za zube u rukama zatim proširila zalijepiti preko njega. A kada pogledati u ogledalo, vidite da većina repulsively Humongous zit cijelog stoljeća je napravio prebivalište na vaše lice. Vaše srce počinje pound stvarno jako teško, drobljenje spokojan miran u jutro a ruke počnu da se hladne. Kako ćete ići van s tim na licu?! Kako ćete ikad lice na svijetu kao da?! Ne možete. Vi samo morati proći kroz samostalno nametnuti kućni pritvor i ostati na mjestu dok to ide. To se čini se da je jedini izbor lijevo. Osim ako ...Možete ići naprijed i učiniti neke zits iskakanje!
Zits iskakanje će riješiti problem u kojem trenutku misliš, sve što morate učiniti je pop ogromnog zit i nitko ne će ikada znati o veliki zits iskakanje koji je otišao na u kadi. Savršeno rješenje za veliki ružni zits iskakanje problem! So ste sve postavili na pop zit that right out? No, prije nego što se u to, čekaj! Imate čak i znati da li je to loše da se pop zits ili ne? Postoje bilo kakve posljedice na ometali lice acne? Zašto svi držati harping o tome nikada nije bilo zits iskakanje? Da bismo odgovorili na sve te sumnje i više, neka nam se pogled na zašto je to u redu ili nije u redu da se iskakanje zits.
Jeste li razloga da Pop zits?
Zašto ima toliko nijansi i plakati o iskakanje zits anyway? Jednostavno. Sve što ima veze s licem i izravno ili neizravno utječe na njegov izgled je dužan da se generirati ovu reakciju. Postoje osnovi some razlozi koji su izvučeni što objašnjava zašto zits iskakanje nije dobro.
Razlog # 1, iskakanje zit (pogotovo ako se obavlja bez poduzimati mjere predostrožnosti) će gurnuti mikroba koji su došli gore kao gnoj, dalje u kožu. To će zauzvrat uzrokovati crvenilo, oticanje i bol. Toliko tako da je možda čak i dovesti do infekcije kože.
Razlog # 2; zit which is pop-dostojan će biti ispunjen gnoja, će biti bolno na dodir i žute ili bijele boje. Gnoj što je u zit se sastoji od mrtvih stanica, bakterije i sebum. Kada zit is miljenče, gnoj mogu širiti oko područja zit i na vaše lice i blok više pora, što zauzvrat može dovesti do više zits i blackheads.
# 3 razlog, a nakon zit je miljenče, uvijek postoji rizik da ožiljak će zauzeti svoje mjesto. These ožiljci su obično vrlo vrlo teško da biste dobili osloboditi od. I ožiljaka su nešto što nitko ne voli, siguran sam. Pročitajte više o acne ožiljak uklanjanje.
Ovo su neki od razloga zašto ljudi savjetovati protiv zits iskakanje. Ali ima i onih koji vjeruju da ako su pravo vrste metoda koje se koriste i pravilno održava higijena, iskakanje zits je potpuno redu. Osobno, ja kloniti bilo zits iskakanje i ovise o prirodnim acne lijekove, ako sam ikada razviti jedan. Ali, ako ste jedan od onih koji želi dati ga probati unatoč opasnosti zatim slijedite ove korake.
Koraci za Popping zits
Slijedite ove upute pažljivo prije nego što iskakanje Vaše zits. ; Uvijek pop zits prije spavanja tako da se koža dobiva vremena da ozdravi preko noći. , Pazite da zit je zrela dovoljno da se pojavila. Iskakanje zit koji nije sazrio će dovesti do više bola i komplikacija. ; Perite ruke temeljito antibakterijsko pranje ruku. ; Posebno pazite u čišćenje ispod noktiju, jer je to mjesto gdje najviše borave bakterije. Pa ako dodirnete čavlima za the zit može primati kontaminirana. , Bilo bi ti dobro koristiti sterilne rukavice kada iskakanje zits. , Zatim, uzeti iglu i to sterilize dovoljno držeći prevrnuti plamena za 30 sekundi ili tako. , Nakon što je sterilizirana, koristite vršak lagano koplje središte zit. , Sada koriste obrišite ili tkiva i početi lagano iscijediti oko zit. Napregnuti minimalni tlak. ; Učinite to bilo do krvi ili jasan tekućina curi iz zit. Nakon toga je napravio svoj put van, ne više stisnuti. Neka zit biti kao što je to. To će liječiti u oko dva dana. ; Sada Koristite čist tkiva i obrišite gnoj prije nego što ga širi. Pobrinite se da ne trljati previše tvrdo. ; Operite ruke i mjesto cool ručnik preko natečen području. ; Sada koristiti mast koje sadrži benzoyl peroksid (2.5 mg) ili mrlja some vodikovog peroksida na otvorena rana. ; Slijedite isti postupak pred iskakanje vrlo ZIT. ; Pročitajte više na:; zits pod kožu, dobili osloboditi od zits Brzi; zits iskakanje može biti opasan posao i stoga, prevenciju acne je vjerojatno najbolje rješenje za učinkovitu njegu kože. Tako da se pobrinuti vaše kože pravilno i nećete biti suočeni s problemom na pop ili ne pop više! Zvuči dobro da me ...

No comments:

Post a Comment