Wednesday 4 January 2012

Perfect obrve - Kako savršeno obrve

Netko je jednom rekao, ovog tragičnog čelo, te zatvorene oči, obrve podigli i zamršen. Da, obrve ne govore puno. Lice s krivim obrve, uvijek daje dojam mrštenje, dok mekani obrva dobivanje podignuta na svaki smijeh je izraz radosti. Dobro, to je nešto virtualni učinak obrva pokreta lijevanog over promatračima. Ali što je definicija za savršenu obrve? Perfect eyebrows su točno oblika obrva, savijeni prema lica okvira. Dakle, pročitajte pokraj segmenta do dobili savjete o perfect obrva oblik.
Kako savršeno obrve
Svako ljudsko biće obdaren prirodni oblik obrva. Ovisno o obliku i debljine, oni mogu uljepšati vaše lice ili da izgleda neugledan. Ljudi koji su debeli rast s prekrasnim lukovi, a ne treba rukovati ih puno. Malo truda ukloniti dodatne kose, uz zadržavanje prirodnog oblika, može napraviti mnogo razlika. Naprotiv, tankog obrve with prorijeđena kosa, zahtijevaju neke umjetne trikove za postizanje neravnina over lice. Pročitajte sljedeći točke i da znaju kako savršeno obrve. Pročitajte više na obrva arching.
Oblik obrve, a okvir lica je najvažniji aspekt u određivanju oblika obrva. Šminka stručnjaci kažu da lučnim obrva odgovarati najbolji u okruglo lice ili polu ovalnog lica. Čelo kutna visoke ili nalazio se na sredini, a imajući zašiljen dio mali, je idealan oblik za okruglo lice. Pročitajte više o oblikovanju obrva.
Perfect eyebrows for ovalnog lica, su u obliku ravne. Luk obično je zadržao niska za ovalna ili izdužena lica. Ako su obrve kutom s uzdignutim vrhom, oni čine lice izgledati još duže. Kako bi šteta od ovalnog oblika, vrhunac bi trebao biti vrlo male ili stan. Okrugli obrva s mekšim vrhova nadopunjuju suočava sa cunjastim brade i izduženog oblik okvira. Čelo bi trebao biti lijevo debeo za kvadratni lice i blagim kutom treba biti na kraju.
U obliku srca lice sa šiljastim brade dobiva istaknuo s okruglim obrve imaju mekani vrhovi. Dijamant u obliku lice može imati dvije vrste oblika. If je lice široko, nalazio obrva možete suziti širina dok krug obrve omekša više kutni lice. Kliknite ovdje da biste znati neke više oblike obrva.
Tweezing of obrve; ispravan postupak tweezing je bitno da se oblikuju obrve savršeno. Prirodni čelo linija mora zadržati. To se može učiniti uklanjanjem lutajućih kosa raste daleko od prirodne linije. Dobro njegovan obrva postavlja naglasak nad oči i lice. Nikad više kidati obrva. Najbolji način da savršeno obrve da bi ih navojem od kozmetički salon. Dobiti neke dodatne informacije o podrezivanje obrve.
Također možete tweeze obrve kod kuće pomoću pincete. Držite olovku na vaše lice i stavite ga između sredini usta, nos i čelo. Sada je potez dijagonalno odrediti arching točke. Tweeze iz ekstra kosu i zatim pomaknite olovku na kraju, gdje vrhunce kraj. Na ovaj način možete procijeniti duljinu trajanja čela, a zatim izvadite extra vlakna, uz zadržavanje prirodnog svršetka. Perfect obrva za svoj oblik lica stoga su oblikovale pravo tehnike tweezing. Pročitajte više na obrva navoja and obrva depilacija voskom.
Boja obrva; Boja obrva je krajnji značajan za vašeg izgleda. Normalno, boju kose i obrva je ista. Ako imate smeđu kosu, a zatim smeđe obrve izgledaju najbolje. Međutim, ovaj fenomen je prirodno. Možete potamniti obrva uz pomoć šablone ili obrva obrve olovka, bilo crno ili smeđe, kao i po Vašoj želji. No, provjerite da li probati tehniku ​​prije primjene konačne šminka ili drugo možda završiti u nered. Pročitajte više na obrva makeup savjete.
Skrb za obrve, Briga za obrve bi trebao biti dio vašeg rutinu. Briga obrva je vrlo jednostavna. Masaža obrva s bademovim ili kokos ulje da bi to glatko. Ako imate prorijeđena rasta, primjenjuju ricinusovo ulje redovito da se razlika u rastu. Nakon pranja lice, češalj obrve u smjer rasta, za održavanje oblika. Nabavite ih trimmed barem jednom mjesečno zadržati oblik.
Perfect eyebrows daju definiciju lice i čine oči izgledaju punije i svjetlije. A perfect prirodne obrve je onaj koji polazi od unutarnji kut oka, malo arching preko šarenice i sužavanje dolje prema rubu oka.

No comments:

Post a Comment