Monday 23 January 2012

Crnka kose nijansi boja

Smeđa kosa je uobičajena boja kose, i nijanse mogu varirati. U sjeni se razlikuje po razinama višim razinama tamnim pigmentom eumelanin i nižim razinama blijede pigmenta pheomelanin. Nitima od crnka nijanse boja kose su deblji od onih fer kose kao plavu kosu, ali nisu debeli kao što su one crvene kose. Brinete su uobičajene u Indo-Europljana i Zapada Eurasians, posebno onih srednje i jugoistočne Europe, zapadnoj Aziji i Sjevernoj Africi, gdje se može promatrati gladak prijelaz u tamno smeđu kosu do crne kose. Postoje različite nijanse smeđe kose. Nijanse su duboko crnka, tamno smeđe, mliječna čokolada smeđe, kesten smeđa, svijetlo smeđa kestena, crvenkastosmeđ smeđa, srednje smeđa, zlatno smeđa, svjetlo zlatno smeđa, svijetlo zlatno s prizvukom crveno smeđa kosa, svjetlo smeđe pepela i vrlo svijetlo smeđe. Neka nam raspraviti različite nijanse boja kose crnka u detaljima.
Crnka kose nijansi Popis
Light Brown: Svjetlo crnka kose nijansi dolazi blizu tamno plavu kosu nijanse boja. Možete ići s ovim hlad i dodati neke tamno smeđe Lowlights ideje za stvaranje tamnih nijansama koje se daju elegantan i teksturom izgled vaše kose.
Light Ash Brown: Čista smeđa kosa je malo teško postići s umjetnim bojanje kose. Možete dodati nekoliko srednjih tragove u kosi pepela ili bež plave folije ističe na vrhu srednje smeđa kosa, da biste dobili efekt pepela smeđa boja kose.
Golden Brown: Ova boja je pogodna za osobe s toplim tonovima kože. Ovo hladu je mješavina plavuša i smeđe. Osobe sa srednje ili svijetlo smeđe kose imaju tonovima zlatne sjene.
Zlatni crvenkasto smeđe: Ovo je vrlo rijetka prirodnu boju kose vidio. Međutim, s nekim idejama boju kose, možete postići ovu boju kose. Obojati kosu hladu srednje smeđa, dodajte 8-12 mršav ističe plavu boju kose, i kod krune dodati malo mršav naglašava tamno crvene boje.
Srednja Brown: Ovo je istinita crnka boja i izgleda lijepo, je jaku hladovinu i ne previše svjetla ili previše tamna. Ako želite ići za ovaj hlad, a zatim se odlučiti za polutrajna boja koja ne lift temeljni pigment. Kao temeljni pigment će dodati zlato i toplinu na svoju boju kose.
Auburn Brown: Auburn crnka boja kose u pitanju vrlo blizu crvene kose kategoriji. To je vrlo toplo nijansu crnka koja osvjetljava srednje fer toplo ton kože. Možete pratiti ovaj boja kose sa nekom tamno plavu kosu naglašava.
Kesten Brown: Kestenov boja kose je crvenkaste nijansu smeđe kose. To je za razliku od Auburn kose, te crvenkaste hladu kestena je tamnija.
Mliječna čokolada Brown: Ova kosa izgleda jako lijepo i pogodna je za osobe s toplim tonovima kože. Uz ovu boju dodati savjet zlata čokoladne boje dodati više na svoj izgled.
Tamna brineta: Ovo je duboko bogat nijansu smeđe kose, koji ima toplu nijansu. To daje dramatičan učinak na ljude s toplim tonovima kože. Možete kombinirati ovaj nijansu boje kose crnka s naglašava, koje su jedna ili dvije nijanse svjetliji od tamnih crnka boje.
Najdublje Brown: Ovo je najtamnije sjene od svih boja kose crnka, i ima cool prigušeno. To čini ovaj crnka boju kose ideje pogodan za ljude koji imaju super kožu tonove. Možete boja kose kosu potpuno u sjeni najdubljeg smeđe ako imate cool tonus kože, te izgledaju vrlo zapanjujući.
To je sve o crnka kose nijansi. Dakle, odaberite pravu nijansu smeđe kose prema vašoj koži ton i dodati neke naglaske, kako bi vaš frizuru izgleda još više zapanjujući!

No comments:

Post a Comment