Sunday 15 January 2012

Japanski crnog bora

Japanski crni bor je jedan od uzoraka biljaka koje se uzgajaju u japanskim vrtovima. Ova stabla imaju najveći iglice koje raste oko 3 do 4 cm u dužinu. These igle su tamno zelene boje i preživjeti više od 3 do 4 godine. Japanski crni bor stablo je srednje veličine i ima piramidalni oblik koji je vrlo nepravilna. Stablo je vrlo jedinstvena pupoljci da je oko pol su to ¾ inča u duljinu. These pupoljci imaju karakterističan srebrnasti vrstu boje. Neka nas pogledajte neke informacije o japanskim crnog bora skrb u detalje.
Japanski Black Pine Tree Care, Japanski crni bor je jedan od stabala krajolik u vrtu jer se može koristiti za sadnju obale, vjetar, pa čak i razbijanje kao akcent stablo. Japanski crnog bora može tolerirati visok sadržaj soli u tlu i otporna je na obje slane tla i sol sprej. Možete pročitati više o japanskoj bor.
Japanski crni bor stablo može narasti u punom suncu i opstaje kiselog tla pH 5 - 6,5. Stablo raste najbolje u tlu koje je bogato mineralnim sadržajem, vlage i dobro drenirano. Ove biljke imaju obilježje prilagodljivost u različitim tlima kao što su plaže pijeska. Stoga se mogu rasti jako dobro uz plaže u New Yorku i pjeskuša i slane sprejevi California desert. Stablo je srčan i mogu se uzgajati u zoni 5. Uz pravilnu zalijevanje, stabla mogu narasti oko četiri metara godišnje. Možete pročitati više o bor identifikacije.
Japanski crnog bora bolesti, Japanski crni bor može tolerirati toplina, vjetar, pa čak i uvjetima suše. Nakon osnivanja razdoblja, stablo je lako prilagodljiv različitim razinama vlažnosti tla. Stablo se može ozlijeđen u slučaju da temperatura pasti ispod -10 ° C. Ima dosta Japanski crni bor bolesti koje mogu uzrokovati velike štete na biljci. Možete pročitati više na informacijama o bijelim borovima.
Japanski crnog bora is otporan štetnik, ali može utjecati na korijen ili vrata korijena problema. Ti problemi su korijena uzrokovane nematoda poput korijena čvor i štos nematoda. Korijen ovratnik problema vidi kada previše malča ili tlo dobiva akumulirane u odnosu na donji deblo. To dovodi do previše vlagu koja oštećuje stablo. Vlažnost se također može otvoriti put za gljivične infekcije kao što su Leptographium. Korijen problemi i vrata korijena infekcije su vidjeli u slučajevima teških zima after suša godina. Stabla postaju slabe i umirućima grane su napadnuti od slabe patogena poput Cenangium ferruginosum. Možete pročitati više o bor bolesti.
Slabi stabla su također napali terpentin bube koje se hrane u unutarnje kore i kambijum. To uzrokuje protok hranjivih soli i vode u stablo da se zaustavi. These kornjaši su nositelji plava mrlja gljiva koji blokira protok vode. Četinama Japanski crnog bora umrijeti nakon infekcije Lophodermium, Mycosphaerella, Ploiderma i Rhizosphaeria. These gljivične agentima cause požutjeti i ispustite unutrašnjosti igle.
Još jedan od japanskog crnog bora bolesti uključuju infekcije borove šume nematoda. These nematodes borove šume ubijaju stabla i prenose borovom Sawyer buba. Ostali parazita koji zaraziti japanskog crnog bora uključuju sawflies, Nantucket bor savjet moljac, moljac europske bor, Zimmermann bor moljac, moljac pucati, itd.
Japanski crnog bora rezidbe, Japanski crni bor rezidbe provodi se tijekom ranog sezone rasta. Morate početi u proljeće štipanje kraju nakon što su pupoljci sazreo, baš kao i svih 2 igla borova. Trebate patiti od slabe pupova, a zatim nakon oko tjedan dana, patiti od nepoželjnih jak pupova. To će pomoći u procvat samo najjači i najveći pupoljci. Možete ostaviti bočne iglice dok orezivanje, uklanjanje samo na vrhu i dnu grana iglica. Možete propagirati Japanski crnog bora sjetvom sjemena u pijesku početkom travnja, pa čak i kroz presađivanje and reznica. Možete pročitati više na uzgoj drveća iz borove pinete.
Japanski crni bor bonsai; Savršena stabla za svoje bonsai hobi je japanski crnog bora. Ovo drvo je najbolje za sve bonsai stablo različitim tehnikama. Morate orezati stabla tijekom proljeća i ne zahtijeva umjetna gnojiva. Možete dodati neke gnojiva, međutim, tijekom rane jeseni. Japanski crni bor bonsai je savršen izbor za nove ili napredni bonsai entuzijasta.
To je sve lijepo o japanskom crni bor. This jednogodišnja stablo ima mogućnost za rast u svakom stanju tla te je idealan stablo za zapadne vrtove. Nadam se da ovaj članak o japanskoj crnog bora je pomogla da naučite neke vrtu savjete za ovaj lijepi landscaping stabla.

No comments:

Post a Comment