Saturday 14 January 2012

Garden Party dekoracije

Otvoreni vrt party je najbolji način da bi proslavili rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi radostan prigodu u toplinu proljeća i ljeta. Radost hosting stranke u vlastitom dvorištu je jednostavno prekrasno! To je često u zabludi da je vrt strana samo se održati u ogromne livade, međutim, mala i dvorištu vrtovi mogu se transformirati u raj s nekim ukrasima vrtne zabave. Izazov leži u uzimajući pravo vrstu ukrasa i uljepšavanja mjesto. Štoviše, ono što je najbolji dio o vrtu stranke? Nitko ne osjeća klaustrofobičan! Otvorenom postavka daje dovoljno prostora za sve goste i ne daje pretrpan osjećaj stranke. Pročitajte više o vrtu party ideje.
Ljetna Garden Party dekoracije
Tema stranke će odrediti vrstu ukrasa da se stavi gore. Let's imaju pogled na teme. Pročitajte više na party ideje.
Tema cvijet; stolnjaka bi trebao biti u svježim bojama kao što su svjetlo ružičaste, žute, limun zelena, svijetlo plava, itd. To će dati ljeto-svježi pogled na cijeli mjesto. Možete također sloj stol s tiskanim uzorkom kao cvjetni print. Uređenje tablice s papira ili svile cvijeće će dati slavno izgled ambijenta. Također se može držati vaze pune svježe ubranog cvijeća kao stol centerpieces. Pribor za jelo i salvete bi također trebali imati nekakav cvjetni print. Stolice može biti ukrašen tila i vrpce. Možete čak imati div suncobrani za zaštitu gostima iz plamen popodne ned Osim toga, koristite posude cvijet u svom vrtu ukrasiti mjesto. organizirati ih po vrtu. Pročitajte više na ljetni party ideje.
Majčin dan Theme; Što može biti bolje nego agresivan Majčin dan proslave u vašem dvorištu. Da bi zaista poseban dan za majke, uzeti otiske svoje fotografije sa svojom djecom. Kuka se sa svojom djecom ako je potrebno. Get držite onih sjedne i bilo pripremiti kolaž s njim ili dobiti pojedinačne fotografije. To postaje središnji. Stavite jedan kolaž okvir ili četiri do pet malih okvira u centru. Osim toga, imaju jednu boju za svaki stol. Jedna tablica može biti ružičasta, drugi mogu biti plava, druga može biti zelena, itd. Jesu li sve pribor za jelo i salvete u tom odgovarajuće boje. Mogli biste također dobiti origami lampiona ako čajanka će ići u večernjim satima. Svijeća lusteri će također dati slavno izgled. Stavljajući do Majčin dan banner je također dobra ideja. Pročitajte više na elegantan Party dekoracije.
Djeca Garden Party Dekoracija Ideje
Piknik Tema, slatka mala crvena oslobođenje temu hauba će dodati veliku dodir za piknik temu. Jeste stolice povezana s lijepim crvenim vrpcama. Imati svjetlo obojena tkanina stol i mjesto ispisa tkanina tkanina piknik na vrhu. Poslužite limunadu u plastičnim bocama sa slamom umjesto naočala. U središtu svake tablice, mjesto piknik košara ispunjena piknik Goodies. Kravata konopa ili najlona jake žice s jednog kraja na drugi vrt u koji god smjeru želite. Kravata stiropora lizalica i slatkiša na njega. Imaju neke cvijeće i leptir oblika kao dobro. Ne zaboravite da dovoljan iznos tkiva radova na stolovima. Stavljanje čaša svježe jagode i borovnice bi također izgledaju dobro. Pročitajte više o Alice u zemlji čudesa dekoracije.
Tema životinja; imati niz se prenijeti s jednog pola do drugog preko vrt. Imati drugi string koji joj prolaze s drugog kraja vrta. Zatim, objesiti lijep obliku morskih životinja cutouts od stiropora. Jeste stolnjaci biti životinjskog otisaka, kao zebra, leopard, tigar, paun ispis, itd. Svaka tablica će prikazati jedna životinja temu. Jesu li životinje igračke po svaku tablicu temu u sredini tablice. Dobivate životinja jelo temu plastične za djecu stranaka na party trgovinama. One mogu čak napraviti balon šešira u različitih životinjskih oblika. To će dodati boju i uzbuđenja na party. Ako želite, također možete napraviti balon luk na jazz mjesto.
Pročitajte više na:; Kako napraviti balon Kape, Kako napraviti Lukovi od balona; zapadne strane Dekoracije, vrsta vrt Party dekoracije potrebna ovisit će o temi koju odaberete. Možete biti inovativni i napraviti sami ukrase. Na taj način možete proširiti svoju kreativnost koliko želiš. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment