Tuesday 10 January 2012

Ispušni propuštanja

Automobil je ispušni sustav je sigurnosni mehanizam koji služi kao bedem protiv zvuk i zagađenja zraka koje mogu biti uzrokovane jednom auto motor je proces izgaranja. U ovom članku, ja raspravljati o tome kako prepoznati i nositi se s ispušnim curenja problema.
Ispušni sustav Građevinarstvo i funkcije; Prije nego govorimo o ispušnim propuštanje, neka mi ukratko predstaviti na strukturu i funkcioniranje automobila ispušni sustav. Ispušni sustav je razvijen za filtriranje i liječiti ispušnih plinova ispuštenih iz motora s unutarnjim izgaranjem. Sastoji se od ispušni sustav, povezan s ispušnih cijevi, a potom i katalitički pretvarač, šal i konačno ispusna cijev. Višestruko skuplja ispušnih plinova koje emitiraju različite izgaranjem cilindara i dostavlja ih ispušni sustav za obradu. Katalitički pretvarač obrađuje ispušnih plinova poput ugljičnog monoksida i ugljikovodika nespaljen i pretvara ih u manje štetnih plinova poput ugljičnog dioksida i drugih spojeva. Šal, kao svoje ime sugerira, muffles zvuk stvara motor automobila, dok je rep cijev napokon oslobađa tretira ispušnih plinova.
Štete na bilo koji od dijelova ispušnog sustava može dovesti do istjecanja štetnih plinova prije nego se liječi. Ovo oštećenje je obično uzrokovana nakupljanje vlage u ispušnom koji vodi do hrđanja i korozije. Drugi razlog iza šteta je izravni fizički utjecaj. To je imperativ da ispušni curenja biti otkrivena odmah i fiksne. Inače, propuštanje ispušnih plinova poput ugljičnog monoksida u putničkoj kabini mogu dovesti do ozbiljno štetnih učinaka.
Ispušni propuštanja Znakovi, sada da imate ideju kako ispušni sustav radi, možemo govoriti o ispušnim curenja znakova. Bitno je da mjesto propuštanja ispušnih što je ranije moguće, kako bi se spriječilo štetnih učinaka na zdravlje koje može imati. Ovdje su neke od simptoma koji svibanj vam pomoći identificirati ispušnih curi.
Glasno Burne ili iskakanje buke; simptom koji se može identificirati ispušni curenja je glasno urliče ili iskakanje buke koje možete čuti svaki put kada pokrenete automobil. Ispušni sustav u osnovi je vikati da bi primijetio! Vi ne bi trebali propustiti ovaj klasičan znak ispušnih curenja.
Carbon Build Up & Rust, jedini način na koji se zapravo može provjeriti za ispušne curi je uzimanje baklju i zapravo imaju pogled na donjoj strani automobila. Provjerite kompletan ispušni sustav montaže i tražiti znakove ugljika izgraditi i hrđe. Pobrinite se da nosiš rukavice, maske i zaštitne naočale. Korištenje žičanom četkom, očistite taloženje ugljika i fizički provjeriti za rupe kroz ispušni sustav. To će lako prepoznati ispušni curiti mjesta za vas.
Miris plina; karakterističan miris plina uz visoku dima emisije, prilikom pokretanja automobila, pokazuje ispušni curenja. Provjerite da idete za neposrednu ispušni sustav provjeriti, kada primijetite takav plin miris.
To su bili najizraženiji znakove ispušnih curenja, što možete uočiti lako. Neka nam vidjeti kako se može riješiti problem propuštanja.
Kako to Utočište ispušnih Propuštanje?; Nakon ispušni curiti problemi su potvrđena, morate ići za popravak odmah. Inače, šteta se može pogoršati i vas koštati tisuća dolara. Jedan brzo popraviti način priključiti ispušnih curenja je žbukanje posebna vrsta kit preko rupa i pokrivaju se s tin krpa. Međutim, to može biti samo privremeno popraviti do možete dobiti automobil ovlaštena servisna centra. Najbolji škripac za ispušni curenja je zavarivanje dijelova ponovno popraviti rupe ili u potpunosti zamijeniti ispušni sustav dio ako je to izvan spašavanje. Malih pukotina ispušni troškovi popravka svibanj izvoditi u nekoliko stotina dolara, ovisno o opsegu štete.
Pročitajte više na:; popravak automobila, auto problemi; Dakle, ovo je bio kratak pregled uzroka, znakovi i popravci za ispušni curenja. Nemojte odugovlačiti popravak ispušnog sustava po svaku cijenu, kao i štete po zdravlje propuštanja plinova poput ugljičnog monoksida je nepovratan!

No comments:

Post a Comment