Thursday 19 January 2012

Pixie pletenice

"Što su pixie pletenice? To je jedan od tipičnih African-American hair pletenice stilova. Međutim, sada se nosi od strane ljudi različitih kultura i pozadina. Pixie pletenice are stil pletenice kose koja uključuju podjelu kose u male dijelove, a zatim ga čvrsto pletenice. This frizura nikada ne izlazi iz mode i mogu nositi djecu i odrasle podjednako. Pročitaj ovaj članak znati kako možete dobiti pixie pletenice!
Jedna od prednosti pixie pletenice je da ovaj stil može se nositi za dugo vremena na razne načine. Možete imati cijelu hair vezan u pixie pletenice ili samo dio nje. Bez obzira koliko ih učiniti, pixie pletenice izgledaju prekrasna!
Kako to učiniti Pixie pletenice, a osnovne upute o tome kako to učiniti pixie pletenice su dati u nastavku:, Provjerite je li vaša kosa je bez tangles. ; Podijeliti kosu u sitne dijelove. ; Uzeti svaki maleni dio i pletenica čvrsto pričvršćivanje na kraju s bendom. ; Nastavi to do svim dijelovima su pletenice. Rezultat je funky glava pixie pletenice (također poznat kao mikro pletenice!). ; Pixie pletenica stilova; Pixie pletenice can biti kratki ili dugi, ovisno o osobi i (očito) na duljinu kose. Let's vidjeti kako se oni mogu nositi drugačije različite osobe. Tada možete odlučiti kakvu bi vam najbolje.
Kratke Pixie pletenice, a to pletenica-frizura obično se vidi u muškaraca. Muškarci s gotovo ramena duzinu kose može povezati pixie pletenice na način gore navedenih. Pixie pletenice imati drugi ime, afričke pletenice pixie as Afroamerikanci bili su prvi koji su sportu frizuru.
Long Pixie pletenice, nakon duge pletenice pixie je zabavna i daje moderan izgled također! Možete nositi ove pletenice za nas čeznuti kao dva do tri mjesec! Oni izgleda jedinstveno i može ići i sa bilo haljinu koju nosite. Za rad, vezati sve vaše pletenice s debelim bend. Za stranka, ostavite ih dolje labav. Za formalnu događaj, njih čvor u kolač s prilično sequined ukosnica koji odgovara vašem odijelo. Vidi, to je tako jednostavno, a najbolji dio je da ne morate brinuti o lošim hair dana vrlo često!
Kako da se brinu za Pixie pletenice, morate poduzeti odgovarajuće vlasište i kosu briga za oblacenje stilski pixie pletenice. Briga o pixie pletenice je dvije razine proces. Morate voditi brigu za kosu prije nego što se pletenice i nakon uzimajući ih. Budući niže su savjeti za pixie pletenice njegu.
Prije nego uzimajući pixie pletenice, operite kosu i duboko uvjetom da; Suhi temeljito pomoću fenom, Pobrinite se da nemate Splitu završava kao ovaj svibanj kraj gore razbijanje krhki kose; Nakon što pixie pletenice; Pobrinite se da pijete dovoljno vode može utjecati su dehidracija kosu; Pleter izaziva stres na kosu. Dakle, koristite dobar (ne vrlo jaka) uređaj kada šampon pletenice, ulje kosu redovito (sa ne ljepljivo ulje) za vlagu zadržavanja; Očistite izložene dijelove glave kako bi se spriječio nastanak peruti; Nakon što uklonite pletenice , masaža kosu s toplim uljem. To će pomoći kosu da se opustite nakon što je vezan za tako dugo, a ja se nadam ovaj članak pomogao znate o pixie pletenice i kako ih napraviti. Pa ići naprijed i dobiti svoj pletenicama odmah! Saznajte kako pletenica hair drugačije ili pokušajte s Pixie frizura u slučaju da mislite da pixie pletenice stvarno nije vaš cup of tea!

No comments:

Post a Comment