Wednesday 25 January 2012

Emo šminka za Djevojke

Pojam "emo" je skraćenica od riječi 'emocionalne'. To je opisao kao stav i način da dolazi iz emocore ili emo glazbu. The emo glazba je kombinacija hardcore i punk glazbe. Obojica su bili vrlo popularni u Washingtonu u kasnim 80-ima. Emo moda se odlikuje nekoliko jedinstvenih načina odijevanja i stavljanju na popravni. Emo odjeću ili načina odijevanja uključuje nošenje kože dolikuje hlače i prugaste košulje. To je u kombinaciji s tužnim izrazom na licu osobe. Ovaj tipičan izgled je dodatno istaknuo je obojena crnom šiške, par pirsing, i teške šminke oko očiju. U ovom članku se fokusira svoje rasprave o emo šminka za djevojčice. To vam daje neke emo šminka savjeti za dječake, kao dobro. Imajte čitanje da dobije neke zanimljive i korisne spoznaje. Pročitajte o emo umjetnosti.
Kako učiniti Emo šminka za djevojke?; Perite lice i vrat i lice oprati s prikladan za vašu kožu. Pat suhu kožu. Nanesite glatka, pa čak i sloj tekuću podlogu na cijelo lice i vrat uz pomoć vaših prstiju. Pazite da tekućina temelj je blizu svoje prirodne kože, i daje vam mirna, ili više jasno tužan, izgleda. Ako želite, možete koristiti puder ili korektor odgovarajućeg nijansu bi se zadovoljile iste potrebe. Koristite spužva ili kist šminka za primjenu navedenih proizvoda. Veliki emo šminka savjet je da se prilikom prijave i tekuću podlogu, puder, korektor ili, ne zaboravite da ga stavite na unutarnje kutove očiju. Inače, vi svibanj kraj gore sa caked izgled.
Da biste to učinili emo šminka za djevojčice, morate raditi puno na vašim očima. Za početak s šminka Emo oka, nanesite sjenilo. Vi svibanj koristiti od raznih nijansi za stvaranje emo izgled. Međutim, tamnije boje i svijetli Neon učiniti vrlo dobro. Nemojte mazati the sjenilo. Uzmi eyeliner stick ili Kohl stick, i primjenjuju se na donjem kapku. Pokušajte primijeniti eyeliner ili Kohl u jednom kontinuiranom glatke linije. Možete pokrenuti liniju iz oba smjera, ovisno o tome koji je udoban za vas. Emo šminka izgled zahtijeva gustim crnim učinak. Dakle, možda ćete morati ići preko prvi eyeliner crta na donjem kapku 4-5 puta. Šminka stručnjaci radije koristite eyeliner boje za dodavanje živost i glamur na izvornu emo šminka stil. Mazati dnu eyeliner malo. To će vam dati dimi izgled.
Sada, usredotočiti na vaše gornji očni kapak. Ponovite sve korake stavljanja eyeliner ili Kohl je gore opisano na gornjem kapku. Upoznajte eyeliner završava susret i na uglovima očiju. Na vanjski ugao, proširiti linija eyeliner blago prema svoje hramove. Nanesite crnu maskaru na obje gornje i donje trepavice. U slučaju, vaše trepavice nisu debele, možete koristiti lažne trepavice. Kao što je već spomenuto u ovom članku, emo šminka se fokusira više na oči. Stoga, ne trebate koristiti svijetle hladu ruž na usnama. Idi za goli sjajilo za usne, tako da sve ide pozornost na vaše oči.
Vidi također:, Emo moda i frizura, žensko Emo Haircuts; Emo šminka zahtjev za dječake zahtijeva vrlo neznatnim varijacijama. Te bi trebao primjenjivati ​​samo da je iznos od tekuću podlogu, puder, korektor ili koji se mogu sakriti tamne mrlje i druge slične nesavršenosti na licu. Ideja je da sakriti činjenica da ste podnijeli zahtjev bilo kozmetički na licu ili vratu. Drugo, primjenjuju eyeliner samo u debljini koja vam odgovara i vas izgledati lijepo put emo stil. To ne bi trebalo dati slikano izgled. Treće, primjena sjenilo nije potrebno za dječake. Međutim, ako želite da ga iskušaju, ići za svjetlo količinu ugljen sjenilo. Stavite malo količinu sjenilo pod vašim očima da si čišći, pa čak i izgled. Izbjegavajte koristiti svijetle boje. Na kraju, korištenje maskara je također opcionalno. Ako želite, uvijek koristite crna maskara. To je sve na emo šminka za djevojčice i dječake. Nemojte pokušati vaše ruke na njega i eksperimentirati sa svojim izgledom kad god osjećate kao.

No comments:

Post a Comment