Monday 30 January 2012

Vanjska Podrum Izolacijski

Podrumi su skloni poplave i vode oštećenja, zbog prisutnosti podzemne vode. Vlage i vlaga u podrumu može dovesti do rasta plijesni i plijesni. To može dovesti do truljenje od temelja koji mogu oslabiti cijelu strukturu zdanja. Hidroizolacija podruma postaje imperativ, ako želite da razriješi probleme uzrokovane zbog podzemnih voda. Međutim, većina od kuće ne znaju točan metode podrumu hidroizolacija. Kao rezultat toga, oni su često spojiti izvođači, koji je instalirati substandardna hidroizolaciju opreme. Vanjski podrumu hidroizolacija sustava je najbolja opcija za sprečavanje oštećenja vode u podrumu.
Vanjski Podrum Hidroizolacija činjenice
Početna vlasnici često se suočavaju s dilemom da li ići za vanjske ili unutrašnje podrumu hidroizolacija. Mnoge kuće zapravo dobiti samo vlažnom-iskušavanje, iako su možda plaćeni za hidroizolaciju. Vanjski podrumu hidroizolacije često je u odnosu na unutrašnjost hidroizolacija, koja pečata ulazak vode iz unutrašnjosti podruma. Vanjski hidroizolacija, as druge strane sprečava ulazak vode izvana i također ublažava hidrauličke sile koje podzemne vode na zidovima u podrumu. Postoje mnogi izvana hidroizolacija podruma mitova propagira od strane onih koji zagovaraju uporabu interijera hidroizolacija. Međutim, ostaje činjenica da je vanjski podrumu hidroizolacija pruža puno bolju zaštitu u podrum. Iako, unutarnja hidroizolacija može spriječiti prodiranje vode u podrumu, to se malo kako bi se spriječilo unutar zidina iz uzimajući oštećen. To može uništiti vaš boje zid, kao i izolaciju. Vanjski podrumu hidroizolacija brine o unutar zidova sprječavajući curenje vode.
Vanjski Podrum Hidroizolacija Zahtjevi
Vanjski podrumu hidroizolacija uključuje kopanje zemlje iz cijelog temelj kuće. Vanjski podrumu vodonepropusne proizvode su ili sprej primjenjuju ili instaliran u listovima. Ovo je mjesto gdje većina kooperanata vara bezazlen kuće. Oni primjenjuju betona ili asfalta neizmjenjenom s drugim vlažnim-dokaz proizvodi za zidanje. Ovi proizvodi postaju krhki kad su suhe. Oni nisu učinkoviti u brtvljenje pukotina ili napukline u strukturi, što na kraju omogućuje prodiranje vode. Neki od proizvoda su na bazi katrana i jednako su neučinkovite u blokiranju vode. Tar gubi elastičnost nakon par dana i daje način da se voda kroz pukotine i pukotinama. Vanjski podrumu vodonepropusne proizvode s druge strane su spojevi promjene asfalt ili uretana. Neki od tih proizvoda gline se temelje, dok su ostale gume temelji. Oni su samo brtvena svojstva i obično se ne otvrdne na liječenje. Kao što je spomenuto gore, podzemnih voda vrši ogroman pritisak na zidovima u podrumu. Ako se taj pritisak ne brine, to može dovesti do izvijanja podrumskim zidovima. Da bi se prevazišao ovaj problem, odvodni sustav je instaliran koji prevozi tu vodu daleko od kuće. Alternativno, pumpe također mogu biti instalirani u istu svrhu.
Prednosti vanjske Podrum Izolacijski
Vanjski podrumu hidroizolacija štiti zidove i boje iz vode oštećenja. Ona sprječava svom podrumu podnice od uzimajući potopljena. Također inhibira rast plijesni i plijesni koje ublažavanju vlage i vlaga u podrumu. Ona štiti svoj imetak u podrumu, a također povećava iskoristiv prostor. Vlage besplatno podrumu ima više funkcija od vlage, plijesni opustošen podrumu. Hidroizolacija svom podrumu također pomaže u održavanju temelj netaknut i siguran cijele strukture. Dakle, vrlo je važno da biste dobili vanjska hidroizolacija podruma učinili. Pročitajte više o podrumu hidroizolacija troškova.
Vanjski podrumu hidroizolacija ima nekoliko prednosti u odnosu na druge Izolacijski sustavi. Ako se odlučite ići za ovaj sustav, pokušaj temeljita provjera na vjerodajnice podizvođača prije dodjele ugovora.

No comments:

Post a Comment