Tuesday 10 January 2012

Bermuda Trava Care

Bermuda trava je tvrd trava, koja voli sunce i je prirodno topline i suše otporan i je odličan izbor za ljude koji žive u vruće i vlažne i pomalo sušno klimama. Ovo je nizak raste žilav trava, koji pruža izvrsnu pokrovnost i može izdržati oštre i konstanta koristiti ljudi ili kućne stalno hodanje na njemu. Bermuda trave širi, naravno, i brzo proizvodnjom sjemenja i može čak i širiti kroz tlo mladice zove kao stolona, ​​ili dolje na zemlju mladica. Bermuda trave treba biti obrubljen ispravno ili to može zauzeti svoje cvjetnjaka i druge strane sadnju, stoga redovno košenje je potrebno za njegu Bermuda trave.
Vrste Bermuda Trava
Postoje razne vrste Bermuda trave, koji zahtijevaju manje održavanje i svaku vrstu ima svoje prednosti. , A Mohikanac razne Bermuda trave se koristi za golf i za uzgoj sportskih travnjaka kao što su nogomet i bejzbol. Ovaj varijetet ima vrlo tolerantne na hladnim podnebljima. ; Savannah sorta koristi za otvorenim površinama u usred čestih poremećaja poput poplava, vatre i ispašu. To je uglavnom pogodan za ledina i to je sjemena su vrlo male da potpore u easy nasada. ; Yukon vrsta trava je odličan izbor za fairways, Tees and turfs plantaža u pod tropskim i tropskim područjima. Ona može preživjeti duge zime s manje vode. ; Druga sorta je Blackjack, koji se obično vide u dvorištima i sportskom terenu. This trava ima izvrsnu tekstura, te je otporna na hladnoću. , Kako da se brinu za Bermuda Trava?
Sadnja Upute: Pravo vrijeme za sijati sjeme je od polovice svibnja do sredine kolovoza. Sijati sjeme u tlu oko ¼ inčni duboke, i koristiti dva i pedeset osam kilograma sjemena po 1000 četvornih metara. Tih sjemena su vrlo dobro, tako da možete pomiješati sjeme s pijeska za ravnomjerniju raspodjelu. Vidjet ćete sjemena klijati u roku od 8-10 dana. Više o, trava klijavost sjemena.
Svjetlo i tla Zahtjevi: Plant trave u mjesto koje prima punu ned Bermuda raste u mnogim vrstama zemljišta. Možete koristiti redovito tlo elektrana Ovo trave. Također mogu rasti u siromašnim tla uvjetima, ali treba puno vode kako bi rasti. Pročitajte više na, tla znanosti.
Voda Uvjeti: Zadržavanje krevet trava mokra, do sjeme klijati. Je ledina treba zalijevati svakodnevno ili svaki izmjenjuju dana dok ga potpuno je ukorijenjena u tlo. Nakon tog razdoblja, to vodi samo jedanput tjedno.
Gnojiva potrebama: Bermuda trava treba puno gnojivo. Primjena umjetnih gnojiva dva do tri puta tijekom vegetacije, u travnju će početi izlazi iz svojih uspavanom stanju. Kada polovici trava pozeleni, primijeniti s produženim otpuštanjem, visoke dušika gnojivo. Drugi primjene ovoga gnojiva treba dati nakon 6-8 nedelja kasnije, a treći zahtjev nakon 6 tjedna. Da biste spriječili ozljede tijekom uspavan pozornici zime, primijeniti winterizer na travi.
Košnja for Bermuda Trava Njega i održavanje: Bermuda trava briga je lako, i to ne treba puno održavanja. As Bermuda trava je agresivan, to obično drži korov pod nadzorom, na svoju vlastitu. No, ova trava može imati koristi od redovite košnje sjednice, koja pomaže smanjiti korov. Za travnjak Bermuda trave skrbi, kositi visina treba održavati 1,5 do 2,5 inča.
Suzbijanje korova Upute: Nanesite crabgrass sprječavanje do Bermuda trke tijekom krajem rujna do početka listopada, kako bi se spriječilo bilo korova zime. Opet primijeniti preventivni tijekom veljače suzbijanje korova. A good hranjene Bermuda travnjak ne bi bilo korova problema, ali ako se korov i dalje razvijati tada primijeniti korova u lipnju.
To je sve oko Bermudskim trava skrbi. Dakle, odaberite pravu raznolikost Bermuda trave, a zatim slijedite upute sadnju i drugih briga upute za rast i održavanje zdrave Bermuda trave.

No comments:

Post a Comment