Sunday 15 January 2012

Tetovaže Ladybug

Ladybug je jedan od rijetkih kukaca koje imaju osiguran vrlo posebno mjesto u svijetu tetoviranja. Ono što čini ovaj mali kukac popularna tetovaža dizajn je njegova dosjetljivost, kao i simboliku i značenje povezane s njom. Ladybug tetovaže Čini se da su više popularne među dame, jer se tako graciozan i lijep. Osim toga, tu je još jedna prednost u ide za tetoviranje bubamara, bubamara tetovaže uglavnom su mali, a time i lakše napraviti. Oni su također manje vremena nego velike i zamršene tetovaža dizajne. Svi ovi su napravili bubamara tetovaže jedan od popularnih tetovaža u posljednje vrijeme.
Ladybug Tetovaže značenje
Simboličko značenje povezane s bubamarama može se pratiti natrag do srednjeg vijeka, kada su europski poljoprivrednici svjedoci velikih razaranja i uništavanja njihovog usjeva od strane insekata. Ladybugs jednostavno pojavio kao spasitelj u takvoj situaciji, kao što su oni proždrljiv potrošači štetočina i drugih insekata. Poljoprivrednici u srednjem vijeku vjerovali da ladybugs su odgovore na svoje molitve Djevici Mariji. Oni su vjerovali da su poslane od strane ladybugs Djevice Marije kako bi zaštitili svoje biljke od štetnih insekata. Dakle, poljoprivrednici počeli zvati ladybugs kao 'buba Gospe. Danas, ladybugs se smatra simbolom dobre sreće i prijateljstva diljem svijeta.
U kineskoj kulturi, ladybugs smatraju povoljan i vidio kao simbol dobre sreće. Postoje mnoge predrasude oko ove insekata, za poljoprivrednike u Engleskoj i Francuskoj, ladybugs su pokazatelj dobrog vremena. Dok je u Švedskoj i nekim drugim zemljama, ladybugs simboliziraju sreću u ljubavi. Oni su, rekao je da donosi sreću u pronalaženju prave ljubavi. Drugi praznovjerje povezane s njegovim insekata je da, nalaz bubamara je znak dobre sreće i sreće. S druge strane, bubamara slijetanje na ruci je rekao da bi lijepo vrijeme. Kada bubamara sleti na bolesnu osobu, to je vjerovao da odnese bolesti s njom. S druge strane, ako sleti na ruku udana žena, onda je vjerovao da će snositi broj djece jednak broj mjesta na stražnjoj Ladybug. Da zaključimo, ladybugs su slatka kukce i njihove tetovaže obično se vide kao simbol sreće, sreće i sreće.
Ladybug Tattoo Ideje
Što se tiče bubamara tetovaže dizajne su u pitanju, postoji mnogo više mogućnosti za odabir iz. Ladybug tetovaže može kombinirati s drugim tetovaža dizajne kako bi se stvorili neke jedinstvene dizajne i uzoraka. Oni mogu izgledati jako lijepo i udaranje s cvjetnim tetovaža, zajedno s listovima, viticama i vina. Čak i drugih kukaca kao što su tetovaže, leptir tetovaže mogu biti uključene u Ladybug tetovaža. Mnogi ljudi, međutim, vole ići za jedinstvenu kombinaciju kao što je, bubamara tetovaža i plemenskih tetovaža dizajne, što može izgledati jako iznimnim. Čak i crveno srce tetovaže ili neke druge dobre sreće simbola može izgledati super sa Ladybug tetovaža. Saznajte više o bubamara tetovaža dizajne.
Dolazak u shemu boja, ladybugs obično su prikazani u crveno s crnim pjegama na leđima. To je konvencionalna shemu boja za ove tetovaže. Međutim, to ne znači da uvijek morate držati ovu boju kombinaciju. Također možete eksperimentirati s druge kombinacije boja, kako bi vaš bubamara tetovaža različita i više privlačan. Uz odabiru pravo boje sheme, koju bi svakako željeli mjesto tetovaža na desnoj području vašeg tijela. Djevojke obično vole mjesto bubamara tetovaže na noge i ankles. Ladybug stopala tetovaže mogu izgledati jako upadljiva, ali to ne znači da je to jedino mjesto u sportu ovu tetovažu. Možete ići na drugim mjestima kao što su, ručni zglob, rukava, pa čak i donjeg dijela leđa području. Bubamara tetovaža može izgledati lijepo u tim mjestima. Saznajte više o; Ladybug tetovaže na stopala, donjeg dijela leđa tetovaže, rukav tetovaže, tetovaže Ladybug su jedan od favorita među ženama. Mnogi ljudi također vole ukrasiti svoje tijelo s tetovaže ovaj maleni, ali atraktivan insekata. Te tetovaže su posebno idealan za one, koji su u potrazi za mali, ali značajan i upečatljivim tetovaže. Međutim, budite sigurni da neki preliminarni istraživanja kako bi saznali što je kombinacija boja i dizajna će upotpuniti vašu osobnost i izgled.

No comments:

Post a Comment