Monday 23 January 2012

Sobno bilje

Biljke pružiti svjetlo, kisik, hrana, hlad i oni također pročistiti zrak. Ove pogodnosti unutarnjih bilja i drugih biljaka općenito, su naučili napamet po djecu. Mi smo čak i vjeruje u njih religiozno. No, kako smo odrasti, druge stvari luksuznih ispuniti naš um i kuća, vozeći iz biljke. Ali kad smo dobili okružen betona džungli želimo pokrenuti natrag na prirodu krilu. No, nisu svi od nas ne može živjeti u prostoru okruženom zelenilo drveća, pa ćemo pokušati uvjeriti s nekoliko sobno bilje!
Ako se prošetati u vrtić, naći ćete tisuće lijepe sobne biljke. Jedan siguran u iskušenju da bi ih sve doma! Praktično je nemoguće da to učinite, što je razlog zašto trebate odlučiti koju vrstu biljaka ured ili sobne biljke koje želite. Neke biljke uspijevaju dobro u hladu, neki pročistiti zrak, dok su drugi koji imaju prekrasne cvjetove. To se može stvarno teško da se odlučite. Dakle, pogledajte sljedeće pisati jer će vam pružiti informacije o nekoliko sorti zatvoreni biljaka koje su primjeri za svaku od navedenih biljnih sorti.
Najbolje sobno bilje
Morate razmotriti prostor raspoloživ na svoje mjesto prije dovođenja dom bilo biljke. Također uzeti u obzir ukupno vrijeme možete provesti u brigu o biljkama. Neke biljke treba zalijevati svakodnevno, dok drugi mogu opstati ako zalijevati svaki dan izmjenjuju. Sljedeći biljke ne zahtijevaju pretjeranu brigu zatvoreni biljaka, no morate ih vodom, te ih pomak kao i kada je potrebno.
Boston Fern: Boston paprat je jedan od najviše idealno houseplant! Ovaj elegantan zatvoreni biljka je lako rasti i također skrb za. Botanički ime Boston Stabljika je Nephrolepis exalta. To je zimzelena biljka koja raste do 40-50 cm duga i 6-10 cm široki. Ljepota biljkama je svoje lišće koja su poznata kao fronds. Oni rastu u grozdovima iz baze i srp oblika. Bostona paprati je jedan od zatvoreni biljaka koje čisti zrak. Stoga je najbolje držati paprat u dnevnoj sobi. Biljka treba djelomičnu sjenu tako da se zadrži tamo gdje nema izravnog sunčevog svjetla. Trebate zadržite ček na vlažnosti razinama u slučaju zatvoreni vrtu. Tlo treba ostati vlažan, za to mjesto ladicu šljunčana napuni vodom u lonac. Voda biljke redovito, nemojte pustiti tlo dobiti suho.
Krvarenje srca: Iako ime može zvučati čudno, krvarenje srca je prekrasan zatvoreni biljka s ružičastim ili bijelim cvatu. U botanički naziv krvarenja srce je Dicentra, općenito raste oko 15-30 centimetara, međutim, neke sorte i mogu rasti dokle god 2 noge. Tako dok odabirom krvarenja srce raznolikost pobrinite to je manji jedan. Biljka je dobio naziv zbog obliku njenim cvjetovima, cvijeće imaju srce-oblik. Kada se ovi cvjetovi cvatu, unutarnja bijele latice visiti dolje, što izgleda kao krvarenje srca. Nije ovaj cvijet samo lijep, to je također jedna od sobne biljke koje ne trebaju suncu. Držite bilo raznih od ovih low light sobno bilje u području djelomične suncu. Oni treba zalijevati redovito, trebate da biste bili sigurni tlo je mokro. Međutim, ne iznad vode.
Bambus sobno bilje: Lucky bambusa biljke ili bilo koje druge sorte bambusa je poslastica za oči! Unutarnji bambusa biljke ne zahtijevaju pretjeranu brigu, jedini faktor morate brinuti IS vlage. Održavati visoku vlažnost miješanjem jednake količine šljunka, pijeska, male stijene i gline u tlu lonac. Water bambus postrojenja kad je gornji sloj tla postane suha. Iako biljka izgleda dobro u dugim kontejnerima, mjesto izdanci bambusa u kadi-like kontejner jer uvjerava dobro drenaža vode.
Pothos: The pothos biljka, botanički poznat kao Epipremnun aureum i Scindapsus aureus je jedan od najboljih vješanje sobne biljke. Viseća ili prateće biljaka dolaze u različitim bojama, međutim Ja osobno sviđa bujne zelene penjač biljke, pothos je ili tamno zelena ili šarolik. Morat ćete objesiti lonac na mjestu gdje se biljke može dobiti srednje sunčevo svjetlo, to pomak na zasjenjenom mjestu ukoliko suncu je sjajna. Ne morate vodi biljke svakodnevnom, provjerite zemljišta, ako je palac dry tek tada voda. Ne nad vodom biljka kao korijene imaju tendenciju da truleži if over zali.
To su neke od najboljih zatvoreni biljke za vas. Postoje neke druge biljke kao što su kineski evergreen, mir ljiljan, biljka zmija i sl. koji rastu dobro u zatvorenom prostoru. Ako volite tropskih sobno bilje, kika dlan, žute boginje, pleten ficus stabla su neke od najboljih sorti na raspolaganju. Pa sada da znate sve o sobno bilje, možete odlučiti svoj omiljeni one te ih dovesti kući ubrzo!

No comments:

Post a Comment