Wednesday 25 January 2012

Kako planirati Piknik za dvije

Sada kada su na ljetni odmor, morate biti planiranje za veliki odmor ili bijeg od svakodnevice. Da li svog zauzet raspored ne dopustiti da imate dugo ljetni odmor? Ipak ste odlučni da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Na taj slučaju, piknik je jednostavno najbolja opcija. Vi znate da na piknik oduvijek zabavno budući da su bili dijete. Pa sad o tome kako se planira romantični piknik samo za vas dvoje, nego jedan dugi godišnji odmor? Kao što ste pristali na plan, morate se pitate kako planirati izlet za dvije osobe? Pa, to je jednostavan zadatak.
Kako plan piknik za dvije
Planiranje odredište je prva stvar pri planiranju za piknik. Razmotrite svoje i vaš partner's voli i dislikes i vrijeme na raspolaganju i onda paziti lokacija. Ovdje su neke piknik za dvije ideje:; Park je jedan od najstarijih poznatih i još najbolje mjesto za piknik. Mirno i tiho park s prekrasnim pogledom može pomoći da imate miran i opušten vrijeme zajedno. ; S druge pak strane, ako ištanje neki avanturu, možete ići na razonodu i kao tematski park parka Kentucky konja u Lexingtonu, Kentucky. Zabavnim parkovima obećanje uživanja i zabave! ; Pješačenje u šumi, šuma ili planina je još jedna mogućnost za piknik ideje za parove. It avanturistički, kao i miran. Možete opustiti cijeli dan u prekrasnom zelenilu. Colorado Stjenjak su najbolje opcije. , Plaža je jedna od najomiljenijih mjesta za izlet ili bijeg za parove. Nađi najbliže plaže, uživati ​​sunčanje i kupanje u hladnom vodama i to će biti savršeno romantični piknik za dvije osobe. , Organizacija piknik kod kuće, uz kamina o snježne večeri je također odlična romantična piknik ideja, ako ne želite ići na otvorenom. , Što Pack za piknik za dvije
Sada kada znate kako planirati piknik za dvije osobe na prikladno mjesto, neka nam vidjeti što paket za piknik. Hrana jedan od najbitnijih i važan aspekt i za piknik. Imate mnogo opcija za hranu kada se planira piknik za dvije osobe, a ne veće grupe. Zapamtite Ključ je u slavlja i uživanja egzotične hrane u svakoj drugih tvrtki. Ovdje su neke ideje za hranu za omot za piknik na dva:; vino i sir vrhu popisa za romantične ideje piknik hranu za dvije osobe. Ako check out malo, čak možete naći konfekcijski košara vino i gurmanske sir spremna za piknik. ; Za piknik sendviči su sve vrijeme favorite od dugo vremena. Hladno rezati i sir sendvičima, gljiva, sirom ili veggie Pita džepovi također napraviti veliki izbor. ; Također možete uključiti voće poput grožđa, jagode, jabuke, itd., desert je potrebno za romantičan piknik. Pokušajte čokoladni kolač lava, čokolade ili sir fondi ili gurmanski čokolade. Za zimski piknik, možete čak i omot vruća čokolada. , To je uvijek bolje kupiti piknik set radije nego koristeći svoje redovne silverware i pribor za piknik. Odmagliti dodatne papirne salvete, deke, vreće smeća da pokupite otpad, itd., na kraju, možete uključiti i music playera, neki svijeća, cvijeća, stvoriti ekstra učinak, ovisno o lokaciji piknik. , Nadam se sada da znate kako planirati izlet za dvoje, morate biti uskoro obličje da biste dobili predah od svog zauzet raspored i početi planiranje za piknika. Kao zaključnom bilješku, jedan od najvažnijih savjet da razmislite prije odlaska na romantični bijeg je provjeriti vremenskim i klimatskim vašeg odredišta ispred vremena! Srecno.

No comments:

Post a Comment